התלבטות ברכישת סטרימר - צריך המלצה.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

TheCoolest - וזה בדיוק מה שאני אומר. תיאורטית, אתה 100% צודק. מעשית? הכל רץ נפלא. אז בעייה שהיא תיאורטית בלבד, היא לא בעיה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

זו לא בעיה כרגע, זה יהפוך לבעיה כשהפורמט יהפוך נפוץ. אמנם, אני לא חושב שזה יקרה בשנה-שנתיים הקרובות.
את דעתי בנושא הזה כבר נתתי בשרשור הזה. אם מדובר במכשיר זול, פחות כואב להחליף אותו אחרי שנה-שנתיים מאשר מכשיר שעלה קרוב ל-1000 שקל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

TheCoolest - זהו, שהוא לא הוצע לו ב 1000 ש"ח אלא ב 350 ש"ח (שזה כמעט המחיר של ה GOTV ההוא, וזה מכשיר שעולה עליו בכמעט בכל פרמטר), מה שהוא אומר שהוא יכל להינות ממכשיר ממש חזק ויעיל במחיר ממש נוח בשנתיים הקרובות לפחות. משנה הכל לא?

עכשיו הדיון תיאורטי כי המכשיר נמכר מזמן, רק מציין שיכול להיות שהוא טעה בבחירה שלו בגלל ההפחדה המיותרת הזו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

לא יודע איזו הפחדה, בתחילת השרשור בכלל דיברתי על מכשירים מבוססים על Amlogic, לא הזכרתי את השילד, ולא אמרתי לו לא לקנות אותו.
בסוף כתבתי שאם המכשיר עולה 200 שקל פחות כואב להחליף אותו אחרי שנתיים במידה ויהיה צורך. אני חושב שרוב האנשים יכולים לעשות חושבים לבד ולבחור את מה שלדעתם מתאים להם יותר.
אין לי אישית שום דבר נגד השילד שהמלצת עליו, למעט זה שאין לו חיבור רשת קווי. אצלי הכל מחובר בכבל, למעט סלולריים ומחשב נייד.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

09/02/2022 19:32  
ChinggisKhan כתב:
אם אני שם בצד את האפסקייל של השילד, גם ה-e9 שלי וגם הגוגל tv מנגנים הכל (יוצא דופן זה עניין ה-dv ב-mkv) בלי שום בעיה או גמגום ולכן מבחינתי אין לו יתרון (מכיוון שגם הוא מתקשה עם dv ב-mkv, כך לפחות קראתי).
אין לי ספק שהוא סטרימר מצויין וחזק מאד, ועדין ברגע שנכנס מעבד חדש עם יכולות פענוח חומרה, זה משנה את המצב ונותן יתרון עצום לכל סטרימר שיהיה בנוי עליו.
...
TheCoolest - צודק, זה לא אתה, זה הוא, בלבלתי בין תגובות.

"יתרון עצום"/"מתקשה ב X" כשבפועל אין שום דבר כרגע שמצריך את זה וכנראה לא יהיה בקרוב ואין שום בעיה אמיתי כפי שהוצהר פה. גם אני הייתי מפחד לרכוש מכשיר אחרי הצהרה בומבסטית כזו, למרות שבפועל כיום וכנראה בעתיד הקרוב זה אין שום מכשיר אחר בטווח מחיר שלו שהוצע לבחור שיתן לא חוויה קרובה בשימוש יומייומי אמיתי.

למילים יש כח, ואנשים רושמים דברים בלי לסייג אותם ומטעים אנשים אחרים - לצערי הרשת היא דבר פתוח וכל אחד יכול לרשום מה שבא לו, רק חבל שמעט מאוד אנשים שוקלים מה הם רושמים לפני שהם מגיבים.

שוב - שלא יובן לא נכון, אני את שלי כבר מכרתי ועדיין יש לי 2 כאלו בבית שלא אמכור כי הם בשימוש ונהנה מכל רגע מהם, רק חבל שאדם שבא לפה להתייעץ מקבל מידע חלקי שלכל דבר ועיניין הופך למידע "שגוי".

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4816

שליחה

@Huber נסחפת...

1. כתבתי שהשילד סטרימר מצויין

2. כתבתי שהוא מתקשה עם dv mkv וזה נכון עפ״י ביקורות של משתמשים בפורום שלנו ובמקומות אחרים.
3. כתבתי שגם אחרים מתקשים.
4. אם אתה חושב שמעבד חדש אם יותר יכולות הוא לא יתרון עצום זה מפתיע.
5. אני כן חושב שגוגל tv יתן חוויה מצויינת שמאד קרובה לזו של שילד.
6. חושב שהדברים שלי היו ברורים ומסוייגים ונתנו מידע נכון. אני גם דאגתי לוודא עם @TheCoolest שיש היום מעבדי x4 זמינים ולא מזוייפים כמו שנמכרו בעבר.
7. בלי קשר, אני שמח מאד שהרשת היא דבר פתוח.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”