למה רוב המדפסות גרועות? מישהו יכול להמליץ על מדפסת?
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2577
בהצלחה למצוא מדפסתת לייזר צבעונית...
המלאי בארץ 0. נאדה, גורנישט !
אני מחפש כרגע בנרות משולבת לייזר צבעונית ואין כלום ! שום דבר.
גם לא ברור מתי יהיה במלאי.
פשוט אין מדפסות בישראל.
אם נדמה לכם שב ZAP יש מדפסות...תנסו להזמין/להתקשר לחנויות.
שיהיה בהצלחה.
המלאי בארץ 0. נאדה, גורנישט !
אני מחפש כרגע בנרות משולבת לייזר צבעונית ואין כלום ! שום דבר.
גם לא ברור מתי יהיה במלאי.
פשוט אין מדפסות בישראל.
אם נדמה לכם שב ZAP יש מדפסות...תנסו להזמין/להתקשר לחנויות.
שיהיה בהצלחה.
- Fish72
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
בוא לא נגזים. למשל יש לך כמה דגמים של לייזר צבעוני ב KSP. (גם אם אין בסניף קרוב אליך אתה יכול להזמין לאיסוף/משלוח)....
https://ksp.co.il/web/cat/1053..222..849..1763
- moshe1040
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: משה
משתמש שנים במדפסת hp smart tank 615 מכלי דיו גדולים ומאוד מרוצה
- Arie10
-
- חבר ותיק

אני לא מגזים בכלל !26/02/2022 15:11Fish72 כתב: בוא לא נגזים. למשל יש לך כמה דגמים של לייזר צבעוני ב KSP. (גם אם אין בסניף קרוב אליך אתה יכול להזמין לאיסוף/משלוח).
https://ksp.co.il/web/cat/1053..222..849..1763...
אכן C235 הוא הדגם היחיד (והחדש ביותר) שנמצא כרגע במלאי בארץ...אבל !!!
אין לו כרגע טונר חליפי !!! ואני לא קונה מדפסת שאין לה טונר חליפי. 4 מחסניות מקוריות עולות יותר מהמדפסת עצמה.
שאלתי כמה חנויות מתי כן יהיה חליפי...ואף אחד לא יכל לתת לי תשובה.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
כשמדפיסים בתדירות נמוכה הדיו מתחיל להתייבש והמדפסת מפעילה מחזור ניקוי קצר\ארוך וגומרת חלק ניכר מהדיו. המחסנית נגמרת די מהר גם אם לא מדפיסים כמעט.26/02/2022 10:39benny123 כתב: mulderfox דווקא החוויה שלי הינה די חיובית עם מדפסות HP ואני מדפיס בכמויות, סורק, מצלם.. לא התאכזבתי מעולם.
אני דואג לקנות רק מכליות מקוריות ולרוב משתמש בשחור-לבן ובכך חוסך עלויות הדפסה כי אני לא קונה בכלל צבעוני (לעיתים נדירות).
כמובן יש דגמים פחות טובים ויותר טובים בהתאם לתקציב אבל לדעתי במדפסות שגם ככה לרוב האחריות הינה לשנה, לא צריך לקרוע את הכיס אלא לקנות משהו ממוצע שיחזיק את הפרק זמן+ ואז לפח וקונים חדשה וכך הלאה....
בטווח הארוך יש חלקי גומי שמתייבשים עם הזמן ואז דפים לא נתפסים כמו שצריך, אצלי כבר מזמן בלתי אפשרי להדפיס תמונות על הדפים הקטנים\חלקים כי המדפסת לא מצליחה למשוך אותם.
מנסיון, הדיו החלופי טוב ויש עליו אחריות אם במקרה לא עובד\נחסם ובמקום שתצטרך לחסוך על צבעים פשוט תהנה מהדפסת גם עם הדפסות צבע\תמונות כל עוד היא עובדת. בעלות של דיו מקורי אפשר להחליף מדפסת אחרי החלפה של שתי מחסניות בערך.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
gildmor אתה צודק לגבי עניין מדפסת הדיו, אם מדפיסים לעיתים רחוקות הדיו מתייבש ואף סותם את הראש מחסנית וזה לא משתלם תיקון, יחד עם זאת למי שמשתמש באופן תדיר הבעיה אינה שכיחה והוא לא אמור להיות טרוד בכך, מדפסת זולה שתחזיק שנה-שנתיים מחזירה את ההשקעה, לצד זה מחירי דיו מקורי תמיד יקרים יותר על פני חלופי, מדובר בדיו מקורי עם האחריות של היצרן לעומת דיו חלופי שזול יותר אבל אם יקלקל את המדפסת אז לא בטוח שהיבואן יקח אחריות לתיקון.
בכל מקרה כל אחד עושה מה שבא לו, מכלית דיו אחת מספיקה לכ-500 דפים בשחור אז אני קונה לפעמים במבצעי נובמבר כמה מכליות במבצעים, זה יוצא משתלם ושם בצד למתי שצריך וזהו, חסכתי כמה שקלים
בכל אופן כל אחד מדבר מהניסיון האישי שלו והשמיים הם הגבול, אני לא מאמין בקנייה במחיר מטורף מוצר אליו אני פונה פעמים בודדות מבחינת שימוש במסגרת האחריות כי אז שתם תקופת האחריות והוא יהרס זה יכאב בכיס יותר, לקנות מדפסת זולה (עם ביקורות חיוביות), אחריות בסיסית ולקרוע לה את הצורה ואם תתקלקל לא יכאב כלל, זורקים וקונים זהה חדשה ושוב מדפיסים.
בכל מקרה כל אחד עושה מה שבא לו, מכלית דיו אחת מספיקה לכ-500 דפים בשחור אז אני קונה לפעמים במבצעי נובמבר כמה מכליות במבצעים, זה יוצא משתלם ושם בצד למתי שצריך וזהו, חסכתי כמה שקלים
- gildmor
-
- חבר ותיק

עניין הלקלקל את המדפסת זה בעיקר מעשיות שמוכרים יצרני המדפסות בשביל להרתיע משתמשים מלקנות דיו חלופי.27/02/2022 15:22benny123 כתב: מדובר בדיו מקורי עם האחריות של היצרן לעומת דיו חלופי שזול יותר אבל אם יקלקל את המדפסת אז לא בטוח שהיבואן יקח אחריות לתיקון....
אין שום סיבה הגיונית שמחסנית תקלקל מדפסת, זו הסיבה שחלק מספקי הדיו החלופי נותנים בעצמם אחריות על זה.
המקסימום שקורה זה שעשית עדכון גרסה למדפסת והם חסמו את המחסנית החלופית ובמקרה כזה הספק יחליף לך למחסנית מדגם חדש יותר או יזכה אותך על המחסנית. אבל לדעתי גם עם החסימות הפסיקו כבר כי הפסידו לאחרונה בתביעה ייצוגית בגלל זה.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

צודק לגבי הייצוגית אבל לגבי עניין התקלות, להתעסק עם ראש דיו שנסתם עקב מחסנית לא תקינה זה לא שווה את הכאב ראש, במיוחד שהעלויות זניחות - מדפסות בסיסיות עולות כ-200 שקלים בלחץ, מכל דיו מקורי נגיד 50-60, כל מיכל 500 דפים בשחור, אתה צריך להדפיס 2000 דפים בשחור כדי להגיע לעלות המדפסת שאחריותה שנה, האם שווה בשביל כמה שקלים שחסכת להתעסק עם מדפסת תקולה בהמשך הדרך? מוותר על העונג, אני מדפיס הרבה ולכן חשוב לי שהמדפסת תתפקד תקין 24/7, בשביל השקט הנפשי אני מוכן לבזבז עוד כמה שקלים ולפרנס את היצרן של המדפסת.
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
איזו מדפסת הכי נכונה למי שמדפיס דפים בודדים בחודש אך חשוב לו מאוד סורק באיכות גבוהה ביותר? וגם מכונת צילום.
מעדיף שיהיה צבעוני. מפחד שדיו יתייבש בשימוש מועט. אין לי בעיה לרכוש דיו חלופי מאליאקספרס גם אם זה מגיע על חשבון האיכות.
אני מסכים עם הכותרת, מאוד קשה למצוא סוס עבודה מנצח במחיר נורמלי.
לרוב משתדלים לסרוק ולשמור הכל דיגיטלית אך מדי פעם צריכים להדפיס, איזה דגם מומלץ?
מעדיף שיהיה צבעוני. מפחד שדיו יתייבש בשימוש מועט. אין לי בעיה לרכוש דיו חלופי מאליאקספרס גם אם זה מגיע על חשבון האיכות.
לרוב משתדלים לסרוק ולשמור הכל דיגיטלית אך מדי פעם צריכים להדפיס, איזה דגם מומלץ?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- gildmor
-
- חבר ותיק

לשימוש שלך ובעלויות שאתה מתאר באמת אין לך טעם להתעסק עם חלופי. אם כי לפי דגם המדפסת שהזכרת המחסניות רשמית של 120 עמודים ולא 500.28/02/2022 12:37benny123 כתב: צודק לגבי הייצוגית אבל לגבי עניין התקלות, להתעסק עם ראש דיו שנסתם עקב מחסנית לא תקינה זה לא שווה את הכאב ראש, במיוחד שהעלויות זניחות - מדפסות בסיסיות עולות כ-200 שקלים בלחץ, מכל דיו מקורי נגיד 50-60, כל מיכל 500 דפים בשחור, אתה צריך להדפיס 2000 דפים בשחור כדי להגיע לעלות המדפסת שאחריותה שנה, האם שווה בשביל כמה שקלים שחסכת להתעסק עם מדפסת תקולה בהמשך הדרך? מוותר על העונג, אני מדפיס הרבה ולכן חשוב לי שהמדפסת תתפקד תקין 24/7, בשביל השקט הנפשי אני מוכן לבזבז עוד כמה שקלים ולפרנס את היצרן של המדפסת....
אבל קח לדוגמה מדפסת HP6990, כי ההורים שלי היו צריכים משולבת עם סורק הדפסות צבע והכל. מחסנית שחורה עולה בסביבות 150 וצבעונית 80+ כפול שלושה. אמנם לכאורה לכיסוי של 800 עמודים אבל בשימוש מדי פעם הם לא מגיעים אפילו להדפסה של 50 דפים לפני שהמחסנית נגמרת. החלופי עולה כמעט שליש.
- gildmor
-
- חבר ותיק

תגדיר מה זה סורק באיכות גבוה? גם הדגם הבסיסי (3788) שהוזכר כאן מגיע ל-600DPI לרוב האנשים זה מספיק.28/02/2022 12:43vivi כתב: איזו מדפסת הכי נכונה למי שמדפיס דפים בודדים בחודש אך חשוב לו מאוד סורק באיכות גבוהה ביותר? וגם מכונת צילום.
לרוב משתדלים לסרוק ולשמור הכל דיגיטלית אך מדי פעם צריכים להדפיס, איזה דגם מומלץ?...
אם אתה צריך משהו מקצועי אולי עדיף סורק נפרד ומדפסת פשוטה.
כל מדפסות הזרקת דיו מבזבזות דיו לאורך זמן כך שיותר משמעותי שתמצא דגם שיש לו דיו חלופי זול ונגיש גם בארץ.
לפחות להתחלה עדיף מספק מקומי, מנסיון המחירים די קרובים למחירים באלי אקספרס.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

בדקתי את האריזה של המכלית כתוב כ-360 דפים בשחור
רחוק קצת מ-500 אבל די מספק אותי בקלות התבלבלתי כנראה.
לגבי מה שאתה ציינת, כן במקרה זה החסכון בהחלט יורגש לטובה בעבודה עם דיו חלופי.
לגבי מה שאתה ציינת, כן במקרה זה החסכון בהחלט יורגש לטובה בעבודה עם דיו חלופי.
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
לא לשימוש מקצועי, בעיקר לסרוק מסמכים ולאחסן במחשב במקום לשמור דפים.28/02/2022 13:34gildmor כתב: תגדיר מה זה סורק באיכות גבוה? גם הדגם הבסיסי (3788) שהוזכר כאן מגיע ל-600DPI לרוב האנשים זה מספיק....
אגב, עלה היום מבצע בטלגרם של KSP, למדפסות:
https://ksp.co.il/lastNewMail?aff=1004& ... 022fee2e40
אני אשאל לגבי המדפסת הזו:
https://ksp.co.il/web/item/74438&appkey=1004
1. למעט ההתפשרות שהיא לא צבעונית, איזה חסרונות יש למדפסת כזו?
2. האם הסריקה באיכות טובה?
3. הם מציעים טיוניר מקורי חלופי ב-49 ש"ח במקום 200, זה מומלץ? כמה זמן המדפסת אמורה לעבוד בשימושים שלי עד שאצטרך להחליף?
4. אני רואה שהגרסה הצבעונית עולה בערך כפול: https://ksp.co.il/web/item/175227&appkey=1004 יש חסרונות נוספים בתחזוקה לגרסה הצבעונית?
5. אפשר בעתיד הרחוק לקנות טיונר חילופי באליאקספרס למדפסת לייזר?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- gildmor
-
- חבר ותיק

"לא לשימוש מקצועי, בעיקר לסרוק מסמכים ולאחסן במחשב במקום לשמור דפים."
לצורך הזה אני פשוט מצלם עם המצלמה של הטלפון ומעלה ישירות לגוגל דרייב. כבר מזמן לא השתמשתי בסורק זה איטי ומייגע.
לגבי המדפסת, לא יצא לי לנסות מדפסות לייזר בכלל כך שאין לי מושג אבל במחיר הזה לא נראה לי שיש יותר מדי מה להתלבט.
לצורך הזה אני פשוט מצלם עם המצלמה של הטלפון ומעלה ישירות לגוגל דרייב. כבר מזמן לא השתמשתי בסורק זה איטי ומייגע.
לגבי המדפסת, לא יצא לי לנסות מדפסות לייזר בכלל כך שאין לי מושג אבל במחיר הזה לא נראה לי שיש יותר מדי מה להתלבט.
-
Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
באיחור קל הזמנתי HP Smart Tank 790 (לדעתי רק הפאנל כפתורים שונה. מגע לעומת כפתורים פיזים)21/02/2022 8:06גלובל כתב: עד שהחלטתי ליזרוק אותה ולעבור למדפסת בשיטה של מכלי דיו מהסוג החדש ....
המכלים מספיקים להמון הדפסות ( כ-3000 לפי היצרן ) והדיו לא מתיבש במכלים וממש לא נגמר מהר ,
עד כה אני מאוד מרוצה מהפעולה שלה בחודשים הראשונים ....
זאת מדפסת מדגם - HP Smart Tank 750 ראה בתמונה המדפסת והמכלי מילוי שלה ....
תודה רבה על ההמלצה. אעדכן בהמשך.
- גלובל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1298
תתחדש 

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
אני משתמש ב- Adobe Scan כבר כמה שנים. מסמכים רפואיים, לעורכי דין, משרדי ממשלה, קבלות חשובות וכל מה שצריך. מקבלים גם אחסון בענן בחינם עד לנפח מסויים שיספיק לכם לכמה שנים. הכל נסרק באיכות מעולה ואני לא רואה שום צורך בסורק יעודי.01/03/2022 13:07gildmor כתב: לצורך הזה אני פשוט מצלם עם המצלמה של הטלפון ומעלה ישירות לגוגל דרייב. כבר מזמן לא השתמשתי בסורק זה איטי ומייגע....
- Arie10
-
- חבר ותיק

השבוע נשברתי מלחפש משולבת, לייזר, צבעונית. פשוט אין כמעט כלום, חוץ מדגם חדש של XEROX שאין לה טונרים תחליפיים.
הזמנתי בינתיים XEROX 3025V_NI, עלתה לי גרושים- 569 ש"ח (אחרי הנחת נקודות של כרטיסי אשראי).
בינתיים היא תספיק לי וכשיחזרו הצבעוניות- נרכוש חדשה.
הזמנתי בינתיים XEROX 3025V_NI, עלתה לי גרושים- 569 ש"ח (אחרי הנחת נקודות של כרטיסי אשראי).
בינתיים היא תספיק לי וכשיחזרו הצבעוניות- נרכוש חדשה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
רק שאבין, במדפסת לייזר אין עיניין של דיו שמתייבש?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
לא. במדפסת לייזר יש טונר. זה סוג של אבקה מאד מאד דקה.