עזרה בבחירת LCD במחיר של מקס' 3400 שקל
זה מה שאני אמרתי בעניי למחוק אותו בכלל וזהו, מעצבן בעין לראות שרשור כזה.
אני יתוודה ויגלה לכם משהו לפני שהתחלתי להבין בנושא ולהשקיע בפורום, המנהלים פה חשבו שאני טרול ונכנסתי לפורום איזה 4 פעמים משמות אחרים עד שלאט לאט התחלתי להבין בנושא ולדבר כמו שצריך ועכשיו אני עוזר להרבה אנשים.
אני יתוודה ויגלה לכם משהו לפני שהתחלתי להבין בנושא ולהשקיע בפורום, המנהלים פה חשבו שאני טרול ונכנסתי לפורום איזה 4 פעמים משמות אחרים עד שלאט לאט התחלתי להבין בנושא ולדבר כמו שצריך ועכשיו אני עוזר להרבה אנשים.
עכשיו אתם יכולים להבין למה אני מתעצבן מתגובות של אנשים פה?אור כתב:כאחד שצופה מהצד אני חייב לציין שזה אחד השרשורים היותר מוזרים שראיתי בפורום...חחח
כל השרשור צונזר, לא עדיף כבר פשוט לנעול אותו?...
פשוט לא אכפת לכם מזה שאני צריך להתייעץ, אתם פשוט שמים עליי ז** (סליחה על השפה אני לא רוצה לקבל באן חס וחלילה)
אכזבתם אותי, חשבתי שהפורום הזה יעזור לי בהחלטה ויחדש לי דברים שאני לא יודע.
כלום לא קיבלתי ממכם וחבל.
אני אחפש פורום אחר להתייעץ בו בתקווה שהם לא יהיו קרי רוח כמוכם.
אתם מוזמנים לנעול אם זה מה ש'עושה לכם את זה' :/
אתה לא יכול להאשים אף אחד ביחס שקיבלת אתה הבאת את זה על עצמך אתה חדש באתר וככה אתה מדבר לאנשים שמנסים לעזור לך אתה צריך לכבד אותם על הניסיון שיש להם בתחום גם אני התחלתי באתר הזה בדיוק כמוך אבל לא דיברתי לאנשים בצורה כזאת אני מכבד אותם והם לימדו אותי הכל על התחום
מקווה שלמדת מהטעות
ממליץ לך לשנות את שם המשתמש ולבוא עם גישה חדשה כדי שיוכלו לעזור לך
אנשים רוצים לעזור לך אבל אם אתה תתיחס אליהם אליהם כראוי לא יהיה להם חשק לעזור לך כמו במקרה שלי אחרי שקראתי את התגובה שלך ל-uknowmy הייתי בשוק והוצאת לי את החשק לעזור לך
זיו אני מצטרף להמלצה לסגור את השירשור הוא לא מוביל לשום מקום
מקווה שלמדת מהטעות
ממליץ לך לשנות את שם המשתמש ולבוא עם גישה חדשה כדי שיוכלו לעזור לך
אנשים רוצים לעזור לך אבל אם אתה תתיחס אליהם אליהם כראוי לא יהיה להם חשק לעזור לך כמו במקרה שלי אחרי שקראתי את התגובה שלך ל-uknowmy הייתי בשוק והוצאת לי את החשק לעזור לך
זיו אני מצטרף להמלצה לסגור את השירשור הוא לא מוביל לשום מקום
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
זיו יקר,
לא הבנתי באיזו צורה או דרך אתה בוחר לערוך את מה שאתה בוחר לערוך , חלק אתה עורך חלק לא , חלק מהמשפטים שמופנים לגופו של אדם אתה עורך חלק לא איזו עיקביות יש כאן ? , איך מתבצעת הבחירה ? , פשוט מבזה הקלות דעת שאתה נוקט בה למשתמשים מסויימים ולאחרים לא , נסה לעשות עבודה יסודית למען יטיב עם כולם.
לא הבנתי באיזו צורה או דרך אתה בוחר לערוך את מה שאתה בוחר לערוך , חלק אתה עורך חלק לא , חלק מהמשפטים שמופנים לגופו של אדם אתה עורך חלק לא איזו עיקביות יש כאן ? , איך מתבצעת הבחירה ? , פשוט מבזה הקלות דעת שאתה נוקט בה למשתמשים מסויימים ולאחרים לא , נסה לעשות עבודה יסודית למען יטיב עם כולם.
משתמש עם רגל מעץ .
אחת הבעיות בפורום זה ובפורומים מקצועיים אחרים היא שהמלצה הכוללת מענה על הפרמטרים הנכונים לא תמיד מגיעה ביחס ישר ליכולות הכלכליות או הצרכים מבמקש ההמלצה.
FORSAKEN, במקרה שלך אתה צריך לעשות את השיקול של מוצר מחברה ידועה כ LG לבין מוצר מדבקה כ PILOT, לעומת הגודל.
אם אתה יכול להסתפק ב '26 אז תיקנה מחברה ידועה (לא דווקא LG) אם אתה רוצה/צריך '32 תבדוק מוצרי מדבקה יותר איכותיים כ GRUNDING (לטעמי האישי בלבד) .
FORSAKEN, במקרה שלך אתה צריך לעשות את השיקול של מוצר מחברה ידועה כ LG לבין מוצר מדבקה כ PILOT, לעומת הגודל.
אם אתה יכול להסתפק ב '26 אז תיקנה מחברה ידועה (לא דווקא LG) אם אתה רוצה/צריך '32 תבדוק מוצרי מדבקה יותר איכותיים כ GRUNDING (לטעמי האישי בלבד) .
סליחה?CIV4 כתב:אחת הבעיות בפורום זה ובפורומים מקצועיים אחרים היא שהמלצה הכוללת מענה על הפרמטרים הנכונים לא תמיד מגיעה ביחס ישר ליכולות הכלכליות או הצרכים מבמקש ההמלצה.
אם אתה יכול להסתפק ב '26 אז תיקנה מחברה ידועה (לא דווקא LG) אם אתה רוצה/צריך '32 תבדוק מוצרי מדבקה יותר איכותיים כ GRUNDING (לטעמי האישי בלבד) ....
לא ידעתי שPilot זה מוצר מדבקה, טוב לדעת.
לפי מה שהבנתי LG מייצרים טלוויזיות ברמה נמוכה ואתה משלם בעיקר על השם הטוב.
ד"א, אני לא הולך לשנות שם ולבוא לפה כמישהו חדש, המקסימום שאני אעשה זה לשנות את הגישה אבל לשנות ניק ולשחק אותה מישהו אחר זה לא בשבילי. לרמה כזאת אני לא יורד. מצטער.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
נדמה כי בעזרתו של CIV4 השרשור חוזר למקומו.
ofek4490 & dupo, נדבר בפרטי.
ofek4490 & dupo, נדבר בפרטי.