המבצע בתוקף היום!
להזכירכם יש כמות מוגבלת של מימושים - נפתח בשעה 10 ולכן רצוי להיות מוכן עם עגלת מוצרים מוכנה לפני ורק להזין את הקופון בעשר.
10$ הנחה בעשירי לחודש למחזיקי כרטיס מאסטרקארד
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4819
דווקא היום לא היה לי זמין. עבד לך ?
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
כרגע לא זמין או שאזל
ובאתר המבצע לא מופיע יותר אמאזון.
ובאתר המבצע לא מופיע יותר אמאזון.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

המידע הזה חזר שוב ושוב בתרד - כמו כל מבצע הוא מוגבל:...
10/11/2023 11:16Huber כתב: להזכירכם יש כמות מוגבלת של מימושים - נפתח בשעה 10 ולכן רצוי להיות מוכן עם עגלת מוצרים מוכנה לפני ורק להזין את הקופון בעשר....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4819
אני ניסתי ב-10:03, 10:07 עד 10:25 והתאיישתי. לרוב לא נגמר כל כך מהר. בכמה קבוצות שונות של קניות כתבו שהחודש לא התקיים באמזון.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא בדקתי אישית, אבל נראה שבאמת החודש לא היה פעיל, אני מניח שעקב המצב בארץ שמשפיע על מצב המשלוחים.