019 טלזר ואקספון זכו במכרז לפריסת רשתות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 771 פעמים

שליחה #21 

אבל אין שם כלום של בזק. יש רק של הוט...
משאחר להם, סתם מנסה להבין.

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 474
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #22 

אין דבר כזה.... אולי מעולם לא הזמנת מבזק תשתית לבית הפרטי אבל ארון של בזק (קטן או גדול, בתוך פילר או סתם ליד מדרכה/כביש) שמרכז לתוכו כמה בתים בסביבתך - וממנו גם יוצאת תעלה עם חוט לפילר (אם יש לך פילר, אם לא אז לארון תקשורת) של המגרש שלך - בהכרח יש אלא אם כן הקבלן תשתית או הקבלן שבנה לך את הבית עשה פאדיחה מאוד גדולה.
כאשר עושים תשתיות לשכונות חלק מהעבודות זה להכין פילרים לבזק והם באים ופורסים את התשתית שלהם לפני סגירת עבודות עפר ואספלט. סיכוי גדול שיש לך גם חוט/י טלפון מוכן מושחל מהארון תקשורת בכניסה לבית לשקע / כמה שקעים בבית.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

זה בית חדש באזור ישן. בתוך הבית יש הכנות כמובן להכל. הפילר הוא חדש והוא בערך היחיד ברחוב. כל שאר הבתים מחוברים בחיבור עילי לקווי חשמל. חברת חשמל לא אישרה לי חיבור עילי והם עשו חפירת-דחיקה לפילר.
כשהתחברתי להוט הם הביאו שני פועלים שחפרו עם טוריה בגובה 10 ס"מ מארון של הוט במרחק של כ-40 מ' והניחו צינור משם לפילר שלי. מהפילר שלי יש קוברות בלי סוף עד לבית ובתוך הבית אין שום בעיה להשחיל.

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 474
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #24 

זה כבר משהו אחר. איך התשתית של בזק מחוברת לבתים מסביב? מעמודים או קרקעית? אם קרקעית אתה תהיה בבעיה גדולה - סביר מאוד שלא תוכל להתחבר לסיב. אם המגרש עצמו פותח ביחד עם שאר השכונה אמור להיות צינור קבור מהארון הקרוב אליך שלמצוא זו בעיה כי תצטרך לחפור בכניסה למגרש (על כל המשתמע) ולחפש אותו, אלא אם תשלם הרבה (מאוד) כסף על העבודה ותשכנע את היישוב שיאשרו לך לפתוח כבישים ומדרכות (שום סיכוי שיקרה) ולקבור צינור חדש. אם עילית (עמודים) אולי עוד יש סיכוי לאיזה אלתור.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

קיצר, אני בבעיה. הרי הוט לא יאשרו להם להשחיל בתשתית שלהם (לדעתי). אין לנו ברחוב עמודים עיליים של בזק, ככה שאני מניח שלרוב זה תת קרקעי.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

עדכון ושאלות:
בזק קבעו לי התקנה לשבוע הבא. הציעו במבצע את חבילת 1000/100 ל-5 חודשים ב-99 כולל ספק ומתאם ב-180.
שואל לגבי בעיות ידועות שלא נפתרו לגבי הסט-אפ הזה:
NAT, שיחות קוליות באנדרואיד וכו'. אשמח לחכמת ההמונים

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #27 

27/06/2022 9:04  
ChinggisKhan כתב:
עדכון ושאלות:
בזק קבעו לי התקנה לשבוע הבא. הציעו במבצע את חבילת 1000/100 ל-5 חודשים ב-99 כולל ספק ומתאם ב-180.
שואל לגבי בעיות ידועות שלא נפתרו לגבי הסט-אפ הזה:
NAT, שיחות קוליות באנדרואיד וכו'. אשמח לחכמת ההמונים
...
אני עדיין לא מחובר, כך שלא מדבר מניסיון אבל ממה שהבנתי, כל עוד אתה מסתפק ב 1 גיגה הורדה:

1. לרכש נתב פרטי.
המלצתי היא ה AX3 שמוזכר באתר.
הזמנתי את השני שלי ב 44$ אם כי קיים סיכוי שיש כאן קאטץ או שייעצר במכס בעקבות הרגולציה החדשה המחייבת סימון CE

2. לרכש מתאם ZTE F601 עם גרסת הקושחה המתאימה לבזק ב 54 ש"ח. זאת במקום המתאם SFP ב 180 ש"ח והצורך גם ממיר מדיה בעוד 100 ש"ח מ KSP.
https://www.aliexpress.com/item/4000747 ... Redirect=y

3. לשלם על IP קבוע או לעבור לבזק בינלאומי.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

נתבים יש לי ואני מסודר.
לגבי ה-zte, ממה שקראתי פה הוא מוגבל להעלה של 100.
ממיר מדיה אני לא חושב שצריך

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”