מה שיש לך זה תנור אפיה משולב מיקרו או מיקרו עם גריל וטורבו (כלומר ללא גוף חימום תחתון)? יש פער גדול מאוד במחירים (11,000 ש"ח לעומת 4,300 ש"ח). איך התפעול שלו? בעיקר תפעול המיקרו לילדים.19/10/2021 21:52טלHD כתב: הדגמים מתחלפים כל שנה או שנתיים, כך שזה חסר ערך לתת לך דגמים שהיו לפני שנתיים או שלוש.
תברר על דגמים עדכניים של תנור מיקרו 45 של בוש/סימנס.
לדעתי יש דגם אחד או 2 מכל מותג....
תנור משולב מיקרו - כדאי?
-
Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
מי אמר שאין חימום תחתון?
אני מדבר על מחירים של סביבות 4,500 ₪.
אין אצלי ילדים קטנים.
לדעתי אין שום בעיה עם תפעול ובטיחות לשימוש של ילדים בגילאי 12 ומעלה.
אני מדבר על מחירים של סביבות 4,500 ₪.
אין אצלי ילדים קטנים.
לדעתי אין שום בעיה עם תפעול ובטיחות לשימוש של ילדים בגילאי 12 ומעלה.
לנו יש את המיקרו תנור של AEG (בנוסף לתנור בילט אין רגיל של בוש) ואני יכול להגיד ש:
חסרונות:
חסרונות:
- דלת נפתחת כמו בתנור, פחות נוח כשהמיקרו נמצא מעל התנור
- לא מפסיק לצפצף בסיום פעולה עד שפותחים את המיקרו ואין שום דרך לנטרל את זה, מקסימום להחליש את הווליום.
- הצטברו לנו אדים בתוך הדלת שפשוט לא יצאו והפכו את הדלת לאטומה בפועל. זה נבע מחוסר אטימה של החלון הפנימי. הדבקתי אותו ומאז הבעיה הזאת נפתרה.
- מיקרו מאוד עוצמתי אבל אין לו צלחת מסתובבת והחימום פחות הומוגני ממיקרו רגיל.
- אסתטי
- מיקרו מאוד חזק
- רק אחרי שקנינו הבנו כמה זה נוח שיש עוד תנור. לפעמים אופים או צולים משהו בתנור וגם רוצים לחמם אוכל קר ואין מקום או שהטמפרטורה חזקה מדי וזה מאוד שימושי
- יש אפשרות אמיתית לשימוש משולב, כלומר חימום של התנור + הפעלה של המיקרו כדי לקבל גם חימום מהיר וגם מרקם קריספי
- הנפח שלו קטן יותר אז הוא מתחמם מהר יותר מהתנור הרגיל
- הוא שומר על טמפרטורה מדוייקת שנקבעת דיגיטלית. אם
- כשקנינו אותו לפני שלוש שנים, לא מצאתי דגם אינטגרלי אחר שלא היה לו את אותם חסרונות וחלק מהבעיות קיימות באופן כללי בהרבה מיקרוגלים מודרניים (כמו הצפצוף). לנו זה היה בעיקר עניין של להחליט אם ללכת על אינטגרלי או לא.