חיבור סאונד בר סמסונג למגבר דנון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Titan777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128

שליחה

25/10/2021 19:05  
GalZohar כתב:
מה זאת אומרת מתאם? צריך להמיר מדיגיטלי לאנלוגי והאוזניות שלך לא יודעות עשות את זה לבד. אלא אם כן יש לטלויזיה יציאה אנלוגית לאוזניות (או לסטראו ואז עם מתאים אפשר אולי אפשר להמיר לחיבור אוזניות).
פחות עניין של מסובך יותר עניין שהיצרנים לא שמו את אפשרויות החיבור שאתה צריך בראש סדר העדיפויות שלהם, ולמי שרוצה משהו לא סטנדרטי כן קיימים מוצרים מתאימים. אפילו יש hdmi switchers שאולי יכולים למתג לך בין הסאונדבר ל-DAC לאוזניות.
...
יש לך המלצה על סוויצ'ר כזה + DAC לאוזניות?

יש בסאונדבר HDMI to TV וגם HDMI OUT.
אז את היציאה אני מחבר לDAC אוזניות שיודע להמיר ליציאת אוזניות?

למה אי אפשר לחבר את היציאה הזאת למגבר של דנון שיש לי?

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832

שליחה

לא נראה לי שדנון יודע להוציא סאונד ב-HDMI. רק תמונה.
כנ"ל הסאונדבר.

לא מכיר מכשירים ספציפיים. רק ברמה התיאורטית שזה אפשרי (וגם מצאת בעצמך).

Titan777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

25/10/2021 21:21  
GalZohar כתב:
לא נראה לי שדנון יודע להוציא סאונד ב-HDMI. רק תמונה.
כנ"ל הסאונדבר.

לא מכיר מכשירים ספציפיים. רק ברמה התיאורטית שזה אפשרי (וגם מצאת בעצמך).
...
מה זאת אומרת? הכל מחובר אצלי בHDMI בדנון והוא מוציא סאונד לאוזניות או לרמקולים :? :מבולבל:

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

26/10/2021 1:40  
Titan777 כתב:
מה זאת אומרת? הכל מחובר אצלי בHDMI בדנון והוא מוציא סאונד לאוזניות או לרמקולים :? :מבולבל:
...
הוא לא מוציא סאונד דרך HDMI.
הוא מקבל דרך HDMI. מוציא דרך המגברים שלו או דרך יציאת האוזניות, שניהם זה לא HDMI.

Titan777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

26/10/2021 8:26  
GalZohar כתב:
הוא לא מוציא סאונד דרך HDMI.
הוא מקבל דרך HDMI. מוציא דרך המגברים שלו או דרך יציאת האוזניות, שניהם זה לא HDMI.
...

מוצר כזה מספיק לי?
מחבר לדיגיטל בטלוויזיה ואז את האוזניות לDAC הזה ואני מסודר?

אגב יש אופציה לחבר את הטלוויזיה או הסאונדבר למחשב ולשמוע את הסאונד מנטפליקס למשל דרך החיבור אוזניות במחשב?

Titan777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עוד שאלה:

אם אני משחק דרך המחשב > מחובר לטלוויזיה בHDMI (תומך FreeSync)
והטלוויזיה מחוברת בARC לסאונדבר > אני אקבל סאונד והכל יעבוד כמו שצריך כולל הפריסינק (שכנראה אינו קשור לסאונדבר?).

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לגבי המוצר אני לא יודע להגיד, יכול להיות שזה יעשה את העבודה, כדאי לבדוק שזה באמת מתאים 100% למה שאתה רוצה לעשות.

לגבי המחשב אין סיבה עקרונית שאני מכיר שה-freesync לא יעבוד כל עוד כל הרכיבים בדרך תומכים 100% (כרטיס, כבל, מסך). הסאונדבר לא אמור להיות קשור לעניין. מה גם שתוכל לחבר את האוזניות למחשב ולהגיד למחשב להוציא סאונד לאוזניות במקום לטלויזיה. כשאתה לוחץ בשורת המשימות על הווליום, יש לך חץ שכשאתה לוחץ עליו מופיעים כל התקני הקול שפעילים וניתן לבחור ביניהם.

Titan777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

03/11/2021 7:55  
GalZohar כתב:
הסאונדבר לא אמור להיות קשור לעניין. מה גם שתוכל לחבר את האוזניות למחשב ולהגיד למחשב להוציא סאונד לאוזניות במקום לטלויזיה. כשאתה לוחץ בשורת המשימות על הווליום, יש לך חץ שכשאתה לוחץ עליו מופיעים כל התקני הקול שפעילים וניתן לבחור ביניהם.
...
כן, בדיוק.
חבל שאין אופציה כזאת ללא המחשב, כשצופה בנטפליקס בטלוויזיה.

או אם יש אופציה להעביר כבל אופטי מהיציאה בטלוויזיה לחיבור אופטי בלוח אם ולקבל סאונד דרך המחשב?
(הבנתי שאין שליטה בווליום דרך אופטי בטלוויזיה - אז צריך לחבר למשהו שנותן שליטה).

לא בטוח שהאופטי בכרטיס קול במחשב יכול לקבל IN או שאולי זה רק OUT?

Gigabyte X570 Aorus Master
image.png
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Titan777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

03/11/2021 7:55  
GalZohar כתב:
לגבי המוצר אני לא יודע להגיד, יכול להיות שזה יעשה את העבודה, כדאי לבדוק שזה באמת מתאים 100% למה שאתה רוצה לעשות.

לגבי המחשב אין סיבה עקרונית שאני מכיר שה-freesync לא יעבוד כל עוד כל הרכיבים בדרך תומכים 100% (כרטיס, כבל, מסך). הסאונדבר לא אמור להיות קשור לעניין. מה גם שתוכל לחבר את האוזניות למחשב ולהגיד למחשב להוציא סאונד לאוזניות במקום לטלויזיה. כשאתה לוחץ בשורת המשימות על הווליום, יש לך חץ שכשאתה לוחץ עליו מופיעים כל התקני הקול שפעילים וניתן לבחור ביניהם.
...
הלכתי לשמוע את הQ70T בלייב בחנות, פשוט מזעזע. :lol:
נשמע כמו רמקולים של טלוויזיה. כנראה אין תחליף לזוג מדפיים + סאב + רסיבר.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”