מקרן jvc ובעיות עם הHDMI
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
יש לך סטרימר על מנת לוודא שרואים HDR תקין?
-
ishaked
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
אז כדאי להשאיל
הבעיה לא במקרן
לגבי מחשב - אין לי כל כך אפשרות לעזור, הפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב כמקור סרטים היתה לפני 9 שנים, ירדתי מזה בגלל בעיות כאלה, של קודקים וכל מיני נוספים.
הבעיה לא במקרן
לגבי מחשב - אין לי כל כך אפשרות לעזור, הפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב כמקור סרטים היתה לפני 9 שנים, ירדתי מזה בגלל בעיות כאלה, של קודקים וכל מיני נוספים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
לדעתי הבעיה שלך היא שאתה משתמש ברסיבר בתור המפצל של ה-HDMI והוא עושה את כל הבאלגן הזה.
במקרה שלי נשברתי בסוף ולקחתי HD fury Vertex2. התפקיד שלו היא לעשות את הפיצול ממקור אחד (הרסיבר) ולהוציא לשני תצוגות שונות שהן מאוד שונות (LG CX ו-JVC RS2000) וידאו ששניהם ידעו לאכול.
במקרה שלי נשברתי בסוף ולקחתי HD fury Vertex2. התפקיד שלו היא לעשות את הפיצול ממקור אחד (הרסיבר) ולהוציא לשני תצוגות שונות שהן מאוד שונות (LG CX ו-JVC RS2000) וידאו ששניהם ידעו לאכול.
-
ishaked
-
- חבר ותיק

חתיכת הוצאה24/09/2021 16:30oferlaor כתב: לדעתי הבעיה שלך היא שאתה משתמש ברסיבר בתור המפצל של ה-HDMI והוא עושה את כל הבאלגן הזה.
במקרה שלי נשברתי בסוף ולקחתי HD fury Vertex2. התפקיד שלו היא לעשות את הפיצול ממקור אחד (הרסיבר) ולהוציא לשני תצוגות שונות שהן מאוד שונות (LG CX ו-JVC RS2000) וידאו ששניהם ידעו לאכול....
אני אנסה לחבר את הספליטר שיש לי באחת היציאות מהרסיבר ומשם להוציא למקרן ולטלוויזיה
מקרן+טלויזיה זה סיוט
-
ishaked
-
- חבר ותיק

טוב
הספליטר פתר את הבעיה עם התמונה
נשאר הסיפור של הHDR.. זה פחות קריטי
הספליטר פתר את הבעיה עם התמונה
נשאר הסיפור של הHDR.. זה פחות קריטי