מתאם רשת USB3 RJ45 1000Mbps לטלוויזית LG במבצע

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
Jekyll
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

לא מצליח למצוא איפה הבעיה אצלי.
אני גם כן מחובר באופן די דומה ולעיתים קרובות מאוד (כמעט תמיד) יש לי בעיות של להזרים מידע לטלויזיה ברשת. הרבה עצירות כל כמה שניות.
כפי שאמרתי פה בהודעות קודמות: יש לי בחדר אחד מכשיר ראסבפרי פאי 4, מחובר אליו עם USB3 להארדיסק חיצוני 12TB, מחובר עם כבל רשת קווית לראוטר, ומותקן עליו DLNA Server וככה מעביר את המידע ברשת הביתית לטלויזיה שגם היא מחוברת באופן קווי לראוטר.
בלי סטרימר מיוחד, בלי אפליקציית כגון Plex/Emby, בלי קידוד ודברים נוספים שיכולים להכביד על הזרמת המידע.

מתחיל לחשוש, כפי שנאמר פה, שהקנייה של המתאם רשת לא באמת תעזור לי :(

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

קנייה של מתאם תעזור לך רק אחרי שתסדר את הרשת הביתית. ניסית לחבר את הראספברי ישירות לאותו סוויטש שאליו מחוברת הטלוויזיה? יש לך בעיה ואתה חייב לבודד אותה.

Jekyll
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

25/08/2021 14:04  
integral כתב:
קנייה של מתאם תעזור לך רק אחרי שתסדר את הרשת הביתית. ניסית לחבר את הראספברי ישירות לאותו סוויטש שאליו מחוברת הטלוויזיה? יש לך בעיה ואתה חייב לבודד אותה.
...
יש בכל חדר חיבור רשת יחיד, לכן גם בסלון (איפה שהטלויזיה מחוברת) יש רק חיבור רשת יחיד ללא סוויץ׳. הראוטר הוא הסוויץ׳ היחידי בעצם ברשת הביתית.
אבל אני כנראה אכן אקנה סוויץ׳ חדש שמוקדש להיות חיבור פיזי קרוב בין הראספברי לבין הטלויזיה בתקווה שזה יעזור (Y)

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

הראוטרים של בזק לא משהו בד"כ, בהחלט יכול להיות מקור הבעיה. יש לך דגם ספציפי של הראוטר? צריך סוויטש 1 גיגה כמובן.

חזור אל “מסכי OLED”