Pioneer Elite VSX-LX505 - רסיבר חדש עם - DIRAC .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ildonaldo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 242
שם מלא: ildonaldo trumpo

שליחה

26/08/2021 0:41  
Avi_Dagan כתב:
25/08/2021 23:18  
ildonaldo כתב:
בגלל הדעה הרוווחת והשגויה שמוצר אודיו קל הוא מוצר אודיו זול, חברות שעברו ל CLASS D וספק ממותג בצדק, בגלל נצילות וביצועים טובים יותר, נאלצות להשקיע המון בשאסי כבד בכדי לרצות את הקהילה האודיפילית ההזויה שמתעקשת של משקל...
...
אני לא חושב שאודיופילים מוכנים בכלל להשתמש בCLASS D.
...
סמוך על חברות שמן הנחשים שכבר מצאו דרך לשווק להם CLASS D. למשל PS AUDIO עושה שימוש במודולי CLASS D של 300 דולר במגבר הספק M700 שהם מוכרים ב 4000$. הם פשוט הוסיפו GAIN CELL - חרטות של BUFFER אנלוגי דיסקרטי סגור במעטפת נחושת, שלפי בדיקות של אמיר מ ASR, גרם לירידה בביצועים המעולים של הגברת ICEPOWER ב 300 דולר לערוץ. דוגמה נוספת זה ה BELL CANTO EX BLACK, מגבר משולב עם DAC של ESS ב 50 דולר), שמבוסס על מודולי CLASS D מסוג NCORE של חברת HYPEX, בדיוק המודולים שיש לי ב DIY מדגם NC400 שעם שני ספקי כוח עולים 5000 שח עד הבית. ה BELL CANTO נמכר לכל אודיופרייר ב 14 אלף דולר. מה הטריק של TACO BELL הפעם? הם החליפו את ספק ה SMPS המעולה עם 0.01% אדווה, בספק ליניארי עם שנאי טורודיאלי מגושם, עם 0.2% אדווה. חברה אחרת הוסיפה דרגת קדם שפורפרתית ל CLASS D וכסחה לו את הצורה בהעלאת ה THD מ 0.001% ב 100 וואט, ל 0.8%... אבל האודיפול מרוצה מהצליל ה"חם", וזה מה שחשוב.

בקיצור, לא בעיה למכור CLASS D לאודיפילים.

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556

שליחה

לפי הודעה לעיתונות מלפני חודש https://www.tgspot.co.il/pioneer-vsx-93 ... -launched/ כביכול הושק בישראל אבל זה PR מאוד מוזר כי לא נראה שבאמת יש בחנויות או אצל היבואן

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

https://acrobat.adobe.com/link/review?u ... 8f2c9ca05a יש לי הפרוססור אונקיו הזה ואני מרוצה מעל השמיים

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

יש הרבה השוואות ברשת בי הדגם הזה 505 לדגמים של אונקיו ודנון ובכולם הוא מפסיד.
משווים אותו לדנון 4700 וגם לאונקיו 737 הישן והפיוניר יוצא מופסד.אומרים שגם האונקיו ה50 החדש טוב ממנו למרות רכיבים רבים משותפים

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”