אושר סופית: ערוץ 20 עובר מקום בשלט, זה האפיק החדש בו ישודר,אפיק 14.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #81 

לא מבין על איזה חסימות אתה מדבר .....אני דיברתי על גיבוי של עידן פלוס למי שמשתמש בסטרימיניג מאחד מספקי התוכן - יס פלוס/סטינג וכו'
במקרה שלי הפרטי כל הטלויזיות שבבית הם בעלות טיונר פנימי ל DVB-T/T2 כך שאני לא זקוק לממיר נוסף ,
יש לי אנטנה מקצועית ל UHF בגג ואני מקבל קליטה של 100% גם ב T2 החלש יותר ורשת RG-6 שמגיעה לכל טלויזיה עבור אנטנה ,
יש לי חיבור CAT-6 לכל הנק אינטרנט בבית בנוסף ל WIFI 6 ....זה עדיין לא מבטיח 0 תקלות כמו שאתה כותב כי נגד תקלות של ספק האינטרנט
שיכולות לקרות מידי פעם אין מה לעשות , גם תקלה שהיתה לא מזמן ביס פלוס לשעתיים ללא שירות זה משהו שיכול לקרות ...ולכן עד שהשירת
יהיה אמין יותר ויציב יותר הפתרון של גיבוי עם עידן פלוס הוא משהו שכדאי לכולם לחשוב עליו ....

מאיר.חן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #82 

28/02/2022 12:41  
benny123 כתב:
גלובל המחשבה שלך נכונה בבסיסה, אבל בוא נדבר על חסימות - בהנחה שאתה ישראלי, החי בישראל ופונה לאתרי התוכן הישראלים ששרתיהם יושבים בישראל, עניין החסימות לא אפקטיבי לגבייך כי ספק הכי גרוע שיש עדיין יודע לפנות מהר לשרתים בישראל, עניין החסימות בא לידי ביטוי בהתחברות לחו"ל.
בעניין הדיליי אתה גם צודק אבל יש אפליקציות צבע אדום, יש גם את הרדיו, יש גם את הסלולאר בו אתה מקבל אינטרנט מהספק ולא מה-WIFI לבחירתך ובנוסף יש את מערכת כריזת החירום בכל עיר, נקווה שלא נזדקק לזה אבל לשם כך אם אתה בוחר להחזיק ממיר עידן+ זו בחירתך.
כיום אם התשתית תקינה, שים כל ספק אינטרנט הכי בסיסי וזול שתמצא עם מהירות הכי נמוכה שיש ואתה תקבל שידור חלק ורציף בהנחה שבאתר המארח אין בעיה.
כמובן חיבור קווי לנתב ולא אלחוטי בקצה הבית יבטיח לך 0 תקלות.
...
אבל לא לכולם יש באינטרנט סלולרי דור 5, ובלי זה בלא מעט מקומות המהירות גלישה הרבה יותר חלשה.
באינטרנט במהירות גלישה נמוכה אם רוצים באותו הזמן לחבר כמה מכשירים לאותו קו אינטרנט אז המהירות גלישה היא יותר חלשה ואז השידור דרך האינטרנט נתקע וזה נכון גם באינטרנט קווי.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #83 

גלובל אז תתפלא ישנן חסימות ברמת ספק אינטרנט בישראל, מוזמן לבדוק לעומק אם מעניין אותך מה זה NAT, מזה אייפי וירטואלי ועוד.
לעניינינו גם בעידן+ ישנן תקלות, משדר שלא עובד ואז אין שידור, הפרעות קליטה והנחתות.
אם לך זה עובד מעולה אז אני שמח לשמוע אך יש המון אנשים להם זה לא עובד ויעבוד טוב ולכן דווקא האינטרנט הוא הפתרון הנגיש והיעיל ביותר, בכל אופן כל אחד שם מה שבא לו בבית ובהתאם לכיסו והאג'נדה שלו.

יש עידן+
יש הוט בכבלים
יש יס בלווין
יש ספקיות טלוויזיה דרך אינטרנט
יש שידורי טלוויזיה דרך אינטרנט באמצעות קודי למשל ובחינם
וזהו, אפשר גם לכבות את המסך ולא להשתעבד לטלוויזיה :)

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #84 

אתה מחטיא את הנקודה שניסיתי להעלות ....
כל מה שאני טוען שלא משנה איזה שירות יש לך סטרימיניג או אחר ...
כדאי שיהיה לך גם עידן פלוס כגיבוי לכל צרה שלא תבוא ,
רוב הטלויזיות היום יש להם טיונר פנימי לעידן פלוס וברוב המקומות יש קליטה סבירה
אז למה לא להכין את הטלויזיה גם לקליטה הזאת אם זה רק מתאפשר ,

מאיר.חן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #85 

01/03/2022 14:41  
גלובל כתב:
אתה מחטיא את הנקודה שניסיתי להעלות ....
כל מה שאני טוען שלא משנה איזה שירות יש לך סטרימיניג או אחר ...
כדאי שיהיה לך גם עידן פלוס כגיבוי לכל צרה שלא תבוא ,
רוב הטלויזיות היום יש להם טיונר פנימי לעידן פלוס וברוב המקומות יש קליטה סבירה
אז למה לא להכין את הטלויזיה גם לקליטה הזאת אם זה רק מתאפשר ,
...
והאם קליטה סבירה ולא קליטה טובה לא יכולה לעשות שהשידור יתקע?

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #86 

אין סיבה שלא תהיה לך קליטה טובה .....אם צריך תתקין אנטנה על הגג

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #87 

28/02/2022 11:28  
מאיר.חן כתב:
עדיין נראה שקשת היא שותפה ראשית של ערוץ 24, כי הצפיה בתכנים של הערוץ הזה היא דרך האתר אינטרנט של מאקו ששייך לקשת ומאז שקשת קנתה את ערוץ 24, כולל עכשיו, אני לא ראיתי שערוץ 24 משדר תוכנית טלוויזיה ששייכת לערוץ הטלוויזיה רשת 13, אלא רק של קשת וטלעד.
...
ערוץ 24 היום שייך לטלעד.

מאיר.חן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #88 

08/03/2022 12:24  
NegativeIQ כתב:
ערוץ 24 היום שייך לטלעד.
...
אז לדעתך למה טלעד לא עושה אתר אינטרנט שבו אפשר לראות את התכנים שלה?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4306
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 901 פעמים

שליחה #89 

18/03/2022 0:58  
מאיר.חן כתב:
...
זה מאוד פשוט, "טלעד לא עושה אתר אינטרנט", מסיבה אחת מובנת, והיא בכדי שרמקולים לא יוכל להירשם בו ולרשום שם אינספור שאלות לא קשורות לכלום.

מאיר.חן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #90 

20/03/2022 10:40  
sys_admin כתב:
זה מאוד פשוט, "טלעד לא עושה אתר אינטרנט", מסיבה אחת מובנת, והיא בכדי שרמקולים לא יוכל להירשם בו ולרשום שם אינספור שאלות לא קשורות לכלום.
...
התשובה שלך לא קשורה לשאלה שלי.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #91 

18/03/2022 0:58  
מאיר.חן כתב:
...
הם לא יודו בזה אבל התשובה היא כנראה כדי להכריח אותך להתחבר להוט או יס.
למרות שזה מוזר, הערוצים המסחריים לכאורה, גם הגדולים (קשת, רשת) וגם הקטנים (24, 14 וכו') מקבלים תשלום מהוט ויס על השידור, לעומת זאת בעידן פלוס הן צריכות לשלם על השידור וגם באינטרנט זאת הוצאה כלשהי, וגם אם היא קטנה זאת הוצאה לעומת יס והוט שזאת בכלל הכנסה.
קשת ורשת משדרות בעידן פלוס רק כי הרשיון שלהם מכריח אותן, וכנראה שאם זה לא היה המצב הן היו יורדות מהמערך כמו ש-24 ולאחרונה 14 עשו. לגבי שידור באינטרנט אני מניח שקשת ורשת יכולות להרשות לעצמן לספוג את זה, כי אם הן כבר משדרות גם בעידן פלוס כנראה שאם הן לא היו משדרות באינטרנט זה לא היה גורם לאנשים לעשות מנוי בתשלום כשיש אלטרנטיבה חינמית. לגבי ערוץ 14 זה ידוע שהמניע מאחוריו הוא לפחות בחלקו פוליטי אז הוא נותן את השידור באינטרנט כאלטרנטיבה לאוכלוסיה שלו שלא מעוניינת או לא יכולה להרשות לעצמה לשלם דמי מנוי. ערוץ 24 הוא פשוט לא במקום הזה. השיקול הוא מסחרי, והרווח שהוא מקבל באופן עקיף מדמי מנוי כנראה יותר גדול ממה שהוא היה יכול לקבל מפרסומות עם קצת יותר רייטינג ממה שיש לו היום.

מאיר.חן
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #92 

21/03/2022 12:39  
NegativeIQ כתב:
הם לא יודו בזה אבל התשובה היא כנראה כדי להכריח אותך להתחבר להוט או יס.
למרות שזה מוזר, הערוצים המסחריים לכאורה, גם הגדולים (קשת, רשת) וגם הקטנים (24, 14 וכו') מקבלים תשלום מהוט ויס על השידור, לעומת זאת בעידן פלוס הן צריכות לשלם על השידור וגם באינטרנט זאת הוצאה כלשהי, וגם אם היא קטנה זאת הוצאה לעומת יס והוט שזאת בכלל הכנסה.
קשת ורשת משדרות בעידן פלוס רק כי הרשיון שלהם מכריח אותן, וכנראה שאם זה לא היה המצב הן היו יורדות מהמערך כמו ש-24 ולאחרונה 14 עשו. לגבי שידור באינטרנט אני מניח שקשת ורשת יכולות להרשות לעצמן לספוג את זה, כי אם הן כבר משדרות גם בעידן פלוס כנראה שאם הן לא היו משדרות באינטרנט זה לא היה גורם לאנשים לעשות מנוי בתשלום כשיש אלטרנטיבה חינמית. לגבי ערוץ 14 זה ידוע שהמניע מאחוריו הוא לפחות בחלקו פוליטי אז הוא נותן את השידור באינטרנט כאלטרנטיבה לאוכלוסיה שלו שלא מעוניינת או לא יכולה להרשות לעצמה לשלם דמי מנוי. ערוץ 24 הוא פשוט לא במקום הזה. השיקול הוא מסחרי, והרווח שהוא מקבל באופן עקיף מדמי מנוי כנראה יותר גדול ממה שהוא היה יכול לקבל מפרסומות עם קצת יותר רייטינג ממה שיש לו היום.
...
ולמה לדעתך טלעד בחרה שרק דרך אתר האינטרנט של מאקו טיוי של קשת 12 שאפשר יהיה לצפות בו בתכנים של חברת טלעד?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”