בוםםם התחדשתי בפרוססור חדש כנראה ה1 בארץ ומקווה שלא האחרון
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
פשששש, יניב - הפתעת. בגלל זה החרשת את הדגם / מותג.
וואלה, התבשל הרבה זמן אם ככה.
יאללה, תתחדש ותהנה. בהחלט כנראה הראשון בארץ. ממתינים לרשמים, מבחינת "משתמשי" דיראק יש פה כמה שאני בטוח שיוכלו לעזור.
יאללה, תתחדש ותהנה. בהחלט כנראה הראשון בארץ. ממתינים לרשמים, מבחינת "משתמשי" דיראק יש פה כמה שאני בטוח שיוכלו לעזור.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
פשששש....תיתחדש ותהנה המון יניב היקר.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
תודה רבה רבה חברים יקרים על הברכות עדיין הפרוססור עוד לא בהפעלה מחכה לכבלים החדשים ועוד התקנות חדשות כי אין מה לעשות הכל שם XLR כולל סאבים להזכיר 4 סאבים יש מה לסדר מחדש אבל בטוח שיהיה שווה מבטיח לעדכן ושוב תודה על הברכות
אכן כן אבי היקר הציפיות גדולות לא פחות מתרגש כבר לשמוע סתם חיברתי 2ערוצים קדמיים מסקרנות לשמוע מוזיקה כבר הבנתי מה יש לי בידיים נדהמתי מהשינוי לא רוצה להתלהב סתם ימים יגידו26/06/2021 22:48avihuli כתב: פשששש, יניב - הפתעת. בגלל זה החרשת את הדגם / מותג.
יאללה, תתחדש ותהנה. בהחלט כנראה הראשון בארץ. ממתינים לרשמים, מבחינת "משתמשי" דיראק יש פה כמה שאני בטוח שיוכלו לעזור....
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
תתחדש ותהנה! בהחלט מכשיר מסקרן מאוד ברמת המוצר
קראתי עליו לא מעט במיוחד בגלל העיצוב הייחודי והגישה הנכונה של היצרן האמריקאי
הולכת להיות לך עקומת למידה לא פשוטה בהתחלה אבל אני מאמין שהתוצאה תהיה שווה את זה בהחלט!
קראתי עליו לא מעט במיוחד בגלל העיצוב הייחודי והגישה הנכונה של היצרן האמריקאי
הולכת להיות לך עקומת למידה לא פשוטה בהתחלה אבל אני מאמין שהתוצאה תהיה שווה את זה בהחלט!
מבטיח לעדכן יקח זמן אבל נגיע בסוף לתוצאה מדהימה אני מאמין28/06/2021 9:26hasday כתב: אני מאוד סקרן לגבי התוצאה הסופית.
אשמח אם תספר על שאר הציוד שאליו הוא יחובר או מה התוכניות...
כל הערוצים יהיו מחוברים למגבריי קולנוע חיצונים מקצועים של קראון וימהה
רמקולים קדמיים קלפיץ RF 7III
סנטר מפלצת JBL PRO
כל הסראונד גם JBL PRO
חבר שגר בניו יורק הזמין לי מהחברה והביא לארץ25/06/2021 22:12Alon_Solo כתב: תתחדש ותהנה!!!
הצעצוע הזה הולך לשרוף לך המון זמן...
מבין שקנית מחו״ל. תוכל לפרט קצת איך ומאיפה?...
ניתן להזמין גם מהחברה יש משלוחים לארץ
נראית יופי של רכישה. מקווה שתהנה ממנו מאוד.
הסאבים שלהם בהחלט נחשבים מהטובים ביותר ביחס למחירם, אבל היו לא מעט דיווחים בעבר (אולי השתפר בינתיים) על DOA בהם, כלומר מגברים תקולים הישר מהקופסא. מאחר וזו חברה שמוכרת אלפי מוצרים שונים ולא מתמחה, לא היה ממש שירות ספציפי ולקוחות התבקשו לארוז את המפלצות מחדש ולשלוח חזרה (חברות מתמחות הרבה פעמים מציעות לשלוח רק את המגבר ללקוחות שמסוגלים להחליף לבד).
הסאבים שלהם בהחלט נחשבים מהטובים ביותר ביחס למחירם, אבל היו לא מעט דיווחים בעבר (אולי השתפר בינתיים) על DOA בהם, כלומר מגברים תקולים הישר מהקופסא. מאחר וזו חברה שמוכרת אלפי מוצרים שונים ולא מתמחה, לא היה ממש שירות ספציפי ולקוחות התבקשו לארוז את המפלצות מחדש ולשלוח חזרה (חברות מתמחות הרבה פעמים מציעות לשלוח רק את המגבר ללקוחות שמסוגלים להחליף לבד).
Jack of some trades, master of none
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
בעקבות הדיווחים הנ"ל אתה רואה הרבה יחידות B STOCK מסתובבות בשוק בחו"ל - מוצרים שחזרו, תוקנו ויצאו לשיווק מחדש שזה מאוד מחמיא לחברה שלא מתיימרת לארוז מחדש מוצרים שחזרו אליה תקולים
מקווה באמת שזה יכנס לשיווק סדיר בארץ זה יכול להיות פתרון מעולה אם ישמרו על רמת מחיר שפויה
כמובן שזה לא מכשיר לכל אחד אבל זה בהחלט ישפר את הרמה של כל חדר קולנוע ייעודי או סלונים שמוקדשים לקולנוע
מקווה באמת שזה יכנס לשיווק סדיר בארץ זה יכול להיות פתרון מעולה אם ישמרו על רמת מחיר שפויה
כמובן שזה לא מכשיר לכל אחד אבל זה בהחלט ישפר את הרמה של כל חדר קולנוע ייעודי או סלונים שמוקדשים לקולנוע
B Stock זה משהו מקובל מאוד בחברות רמקולים. עם התחרות הגדולה והמודעות הצרכנית זה לא רעיון טוב "לרמא". יש כמה חברות מתמחות אחרות לא פחות טובות (אם לא יותר) שמוכרות במחירים אטרקטיביים, אבל הן לא גדולות כמו מונופרייס ויותר מכוונות לשווקים המקומיים.29/06/2021 13:56Crossover-Shop כתב: בעקבות הדיווחים הנ"ל אתה רואה הרבה יחידות B STOCK מסתובבות בשוק בחו"ל - מוצרים שחזרו, תוקנו ויצאו לשיווק מחדש שזה מאוד מחמיא לחברה שלא מתיימרת לארוז מחדש מוצרים שחזרו אליה תקולים
כמובן שזה לא מכשיר לכל אחד אבל זה בהחלט ישפר את הרמה של כל חדר קולנוע ייעודי או סלונים שמוקדשים לקולנוע...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תודה על התשובה יניב. תמיד טוב שישי חברים
ראיתי באתר שלהם שישראל היא חלק מהמדינות שהם עושים אליהן שילוח ושהפרוססור 100-240 וולט אבל המשלוח נורא יקר (המוצר עצמו לא במלאי אבל לקחתי את המגבר הכי בסיסי לצורך קנה מידה והמשלוח מעל 400$) ולזה עוד צריך להוסיף מס מקומי ומאות שקלים עמלות שקר כלשהו שידרשו בארץ ככה שכנראה עדיף כבר חב׳ שילוח כלשהי
ראיתי באתר שלהם שישראל היא חלק מהמדינות שהם עושים אליהן שילוח ושהפרוססור 100-240 וולט אבל המשלוח נורא יקר (המוצר עצמו לא במלאי אבל לקחתי את המגבר הכי בסיסי לצורך קנה מידה והמשלוח מעל 400$) ולזה עוד צריך להוסיף מס מקומי ומאות שקלים עמלות שקר כלשהו שידרשו בארץ ככה שכנראה עדיף כבר חב׳ שילוח כלשהי
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לא יודע כמה טובה הריכוזיות שלהם לנו כצרכנים. גם עלו כאן טענות בעבר שהaftersale שלהם בתחום הפרוססורים (בדגש טרינוב) לא מהמשובחים בארץ.29/06/2021 1:33זמר כתב:אני מאמין שדור ירים את הכפפה בסוף, היה לי דיבור איתו בנושא חברה מכובדת מאוד28/06/2021 23:50עופרפולק כתב: הסאבים שלהם גם טובים אם היה יבואן בארץ כמו פיוצר של ס.וי.ס . הייתי חושב עליהם חזק .......
@זמר
למקרה שלא ידעת, יש כמה ישומים מצד שלישי שיצרה קהילת המשתמשים במוצר.
אפשר למצוא אותם כאן תחת Third Party Apps:
https://www.avsforum.com/threads/the-of ... t-59014024
למקרה שלא ידעת, יש כמה ישומים מצד שלישי שיצרה קהילת המשתמשים במוצר.
אפשר למצוא אותם כאן תחת Third Party Apps:
https://www.avsforum.com/threads/the-of ... t-59014024