Wharfedale Powercube vs. SW
יש לי את שני הסאבים האלו בבית תאמין או לא ב 2 מערכות שונות אחד של דאימונד 9 והשניה של דאימונד 8. (אנחנו חסידים של וורפידל).
אני השגתי את ה PC10 ב 1500 שקל לפני שנתיים בערך.
היום אני מעריך אותו בפחות מ 1000.
את ה SW השגתי ב 1500 גם לפני 3 חודשים. אני חושב שזה המחיר שלו גם היום.
אני מציע לך לפנות לחנות היי-פיי בת"א שם יש לך את שני הסאבים בתצוגה שתוכל לשמוע.
ה SW150 הוא סאב יותר חזק ויותר פאנצ'י מה PC10. בגדול הוא יותר טוב. אבל לא בהרבה.
אצלי בבית שומעים ב PC10 יותר טוב בגלל המגבר שאליו הוא מחובר. ה PC10 הוא סאב רך עדין ורגיש,פנטסטי למוסיקה, שם בכיס סאבים טובים ויקרים ממנו. אבל חלש יותר בקולנוע ביתי וסגנונות מוסיקה כמו דאנס וטראנס. ה SW150 הוא מה שנקרא ALL AROUND SUB. טוב בהכל. זכה בתואר סאב השנה (בקטוגריית המחיר) לשנת 2005 של WHAT HI FI.
לך תשמע ותשפוט בעצמך.
לעניות דעתי, אם כל אחד מהם אי אפשר לטעות, WIN-WIN SITUATION.
אני השגתי את ה PC10 ב 1500 שקל לפני שנתיים בערך.
היום אני מעריך אותו בפחות מ 1000.
את ה SW השגתי ב 1500 גם לפני 3 חודשים. אני חושב שזה המחיר שלו גם היום.
אני מציע לך לפנות לחנות היי-פיי בת"א שם יש לך את שני הסאבים בתצוגה שתוכל לשמוע.
ה SW150 הוא סאב יותר חזק ויותר פאנצ'י מה PC10. בגדול הוא יותר טוב. אבל לא בהרבה.
אצלי בבית שומעים ב PC10 יותר טוב בגלל המגבר שאליו הוא מחובר. ה PC10 הוא סאב רך עדין ורגיש,פנטסטי למוסיקה, שם בכיס סאבים טובים ויקרים ממנו. אבל חלש יותר בקולנוע ביתי וסגנונות מוסיקה כמו דאנס וטראנס. ה SW150 הוא מה שנקרא ALL AROUND SUB. טוב בהכל. זכה בתואר סאב השנה (בקטוגריית המחיר) לשנת 2005 של WHAT HI FI.
לך תשמע ותשפוט בעצמך.
לעניות דעתי, אם כל אחד מהם אי אפשר לטעות, WIN-WIN SITUATION.
אני משתדל שלא להסתכל על מגזינים, אלא מהתרשמות אישית בלבד.
ביקרתי ב-HiFi ולצערי לא היה להם אף אחד מהסאבים הנ"ל בתצוגה.
אשמח לשמוע על חנות ספציפית שמישהו קנה ממנה במחיר כזה סאב מסדרת SW...
(אגב, ההבדלים בין ה-150 ל-250 משמעותיים ? הבנתי שיש לו שלט והוא כבר הרבה יותר מתקדם)
ומה עדיף, סאב front או down-firing?
ביקרתי ב-HiFi ולצערי לא היה להם אף אחד מהסאבים הנ"ל בתצוגה.
אשמח לשמוע על חנות ספציפית שמישהו קנה ממנה במחיר כזה סאב מסדרת SW...
(אגב, ההבדלים בין ה-150 ל-250 משמעותיים ? הבנתי שיש לו שלט והוא כבר הרבה יותר מתקדם)
ומה עדיף, סאב front או down-firing?
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
גש לאולם התצוגה של S.G יש להם שם בתצוגה את הסאבים המדוברים....
ואיפה מקום טוב יותר להתרשם מאשר אצל היבואן?
הייתי מנסה גם בסטריאו סטאר שהם דילרים טובים של וורפידייל,כמו HIFI...
בהצלחה.
ואיפה מקום טוב יותר להתרשם מאשר אצל היבואן?
הייתי מנסה גם בסטריאו סטאר שהם דילרים טובים של וורפידייל,כמו HIFI...
בהצלחה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
לך לאודיו קלאב תשמע את SW-150 הוא בתצוגה ... ותבחן לעומת סאבים אחרים אבל לדעתי שווה את הכסף
- coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

אודיו קלאב נמצא בתל אביב יש אותו באינדקס קישורים למטה בצד ימין ..
המחיר של SW- 150 הוא בסביבות 1400 אולי פחות ושווה הרבה יותר מ-PC 10 ככה שאין ספק .. תראה אולי תוכל להוריד אותם יותר .. תנסה ותראה ... מה שבטוח תלך לבדוק שם כי אני יודע שהוא קיים בתצוגה !!!
המחיר של SW- 150 הוא בסביבות 1400 אולי פחות ושווה הרבה יותר מ-PC 10 ככה שאין ספק .. תראה אולי תוכל להוריד אותם יותר .. תנסה ותראה ... מה שבטוח תלך לבדוק שם כי אני יודע שהוא קיים בתצוגה !!!
אז קניתי סט פסיפיק + SW150.
יש לי בעיה קטנה..
חיברתי מההרמן קרדון Pre-Out Subwoofer באמצעות כבל קואקס (ניסיתי אחד אחר לוודא שהכבל לא בעייתי) לתוך כניסת האות בסאבוופר (אגב בחנות הוא חובר והוא תקין לגמרי חובר בצורה זהה!)
לא משנה מה אני עושה...כמה ווליום אני שם...הסאב בקושי פועל, כאילו אין לו הגברה או משהו כזה.
מה יכולה להיות הבעיה ?
תודה.
יש לי בעיה קטנה..
חיברתי מההרמן קרדון Pre-Out Subwoofer באמצעות כבל קואקס (ניסיתי אחד אחר לוודא שהכבל לא בעייתי) לתוך כניסת האות בסאבוופר (אגב בחנות הוא חובר והוא תקין לגמרי חובר בצורה זהה!)
לא משנה מה אני עושה...כמה ווליום אני שם...הסאב בקושי פועל, כאילו אין לו הגברה או משהו כזה.
מה יכולה להיות הבעיה ?
תודה.
אולי ברסיבר משהו לא מכוון, אני לא מכיר את הרמן קרדון ספציפית אבל בכל רסיבר יש אפשרות להגדיר לא האם מחובר סאב או לא.
מן הסתם אצלך מחובר לא.
הגדרה נוספת היא הקרוסאובר (לא בכל רסיבר) ההמלצה היא 80. אולי אצלך זה נמוך מאוד (40).
מן הסתם אצלך מחובר לא.
הגדרה נוספת היא הקרוסאובר (לא בכל רסיבר) ההמלצה היא 80. אולי אצלך זה נמוך מאוד (40).
לדעתי הסאב הוגדר פעיל, גם ניסיתי להגדיר את כל הרמקולים כ"קטנים" וככה הסאב לוקח מכולם את התדרים הנמוכים....עדיין לא עובד.
הרמקול עצמו טיפה רועד, ומוציא קצת סאונד...אבל ממש ממש ממש בעוצמה נמוכה כאילו משהו לא בסדר או שאין לו מספיק חשמל או שהוא לא מוגבר או משהו בסגנון.
אבל בדקתי, והוא מקבל חשמל החיווי תקין החיבור תקין ההגדרות תקינות הכל...
הקרוס על 30-85 שיחקתי עם זה, ווליום על פול בסאב....רסיבר על ווליום בינוני, וכמעט ולא שומעים כלום.
בחנות שמעתי אותו בעוצמה אימתנית !
הרמקול עצמו טיפה רועד, ומוציא קצת סאונד...אבל ממש ממש ממש בעוצמה נמוכה כאילו משהו לא בסדר או שאין לו מספיק חשמל או שהוא לא מוגבר או משהו בסגנון.
אבל בדקתי, והוא מקבל חשמל החיווי תקין החיבור תקין ההגדרות תקינות הכל...
הקרוס על 30-85 שיחקתי עם זה, ווליום על פול בסאב....רסיבר על ווליום בינוני, וכמעט ולא שומעים כלום.
בחנות שמעתי אותו בעוצמה אימתנית !
- coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות שזה קשור לפאזה
לדעתי ,אפילו שאיכשהו זה עובד, זה אמור לעבוד אחרת ונכון יותר בלי כל הגברות העוצמה (+10db זה המון!).
אם היה אותו מצב בחנות, למה שלא פשוט תרים טלפון ותבדוק מה המדגים בחנות עשה?
לי זה נראה הכי מהיר ןהכי פשוט, וגם ייתן כנראה את התוצאה הטובה ביותר.......
בהצלחה
לי זה נראה הכי מהיר ןהכי פשוט, וגם ייתן כנראה את התוצאה הטובה ביותר.......
בהצלחה