סתם כי בא לי לשתף אתכם עד כמה עבודה עם פרוססור מענגת יותר מרסיבר
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1532
אין דבר מושלם, מערכת הכיול של ימהה גרועה יחסית למערכות כיול אחרות.
בימאהה אין להריץ כיול אוטומאטי לסמן וי ולעבור הלאה, חייב כיול ידני אחרת, זה פשוט נשמע פח אשפה.
במרנץ לדוגמא זה בדיוק ההיפך, כיול ידני נשמע פח אשפה, חייב להריץ כיול אוטומאטי מסמן וי ושוכח.
בימאהה אין להריץ כיול אוטומאטי לסמן וי ולעבור הלאה, חייב כיול ידני אחרת, זה פשוט נשמע פח אשפה.
במרנץ לדוגמא זה בדיוק ההיפך, כיול ידני נשמע פח אשפה, חייב להריץ כיול אוטומאטי מסמן וי ושוכח.
- Dannino
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 710
מההיכרות המעטה שלי בתחום הזה, אפשר לקנות רסיבר יחסית מדגם מתקדם ולא כניסה ולנצל את יציאות ה- pre-out ובכך למעשה להופך אותו לפרוססור. כמה "לא טוב" זה יכול להיות?29/05/2021 15:18istarmini כתב:ברמות הנמוכות ? כלום29/05/2021 14:48shlomis1zzz כתב: מי צריך פרוססור ?
אם יש לי רסיבר ומערך של 5.1.2
סרטים 99%
מוזיקה 1%
אני לא שומע בעוצמות נמוכות , וגם לא גבוהות מאוד.
מה יתן לי הפרוססור ?...
ברמות הגבוהות ? פותח אופציות ניהול בס מתקדמות שמשפיעות במישרין על התוצאה הסופית.
הבעיה ? מדובר בהשקעה לא מבוטלת קודם כל בפרוססור ולאחר מכן בהגברות חיצוניות....
כמובן שאין להשוות לפרוססור אסלי שמחירו כפול אם לא יותר מרסיבר טוב בימינו...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
כול הטאררם והדאווין של ימהה הם לא שינו את המיקרופון והכיול שלהם ... מזל שעברתי לסוני ..... זה אותו מיקרופון וכיול אבל רבע מחיר .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
כמה פחות טוב ? הרבה פחות טוב זה בדיוק מה שכתבתי בשרשור מנסיון של הרבה שנים בתחום.02/06/2021 19:25Dannino כתב:מההיכרות המעטה שלי בתחום הזה, אפשר לקנות רסיבר יחסית מדגם מתקדם ולא כניסה ולנצל את יציאות ה- pre-out ובכך למעשה להופך אותו לפרוססור. כמה "לא טוב" זה יכול להיות?29/05/2021 15:18istarmini כתב:
ברמות הנמוכות ? כלום
ברמות הגבוהות ? פותח אופציות ניהול בס מתקדמות שמשפיעות במישרין על התוצאה הסופית.
הבעיה ? מדובר בהשקעה לא מבוטלת קודם כל בפרוססור ולאחר מכן בהגברות חיצוניות....
כמובן שאין להשוות לפרוססור אסלי שמחירו כפול אם לא יותר מרסיבר טוב בימינו......
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

דווקא אין טרארם ומיקרופון אין בעיה לרכוש אחד טוב יותר כמו זה :02/06/2021 19:38עופרפולק כתב: כול הטאררם והדאווין של ימהה הם לא שינו את המיקרופון והכיול שלהם ... מזל שעברתי לסוני ..... זה אותו מיקרופון וכיול אבל רבע מחיר ....
https://www.ebay.com/itm/222334350764
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
יצא לי לשמוע רסיבר מחובר למגבר כוח
ההבדל היה שמיים וארץ,ברגע שנותק הפאוור
הרסיבר נשמע כמו טרנסיסטור,פשוט פח.
הרסיבר נשמע כמו טרנסיסטור,פשוט פח.
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
ככל שאני יודע כשUMIK לא עובד עם מערכת כיול מובנית של רסיברים אלא עם תוכנה חיצונית שדורשת לא מעט למידה, ואז אתה צריך לפרש את התוצאות להכיל אותן על גבי מה שהמערכת RC המובנית נותנת לך לשנות.03/06/2021 19:36kobbi כתב: דווקא אין טרארם ומיקרופון אין בעיה לרכוש אחד טוב יותר כמו זה :
https://www.ebay.com/itm/222334350764...
נעשתה השוואת מדוייקת של הווליום אחרי הניתוק למה שהיה עם הפאוור?03/06/2021 20:01amitbak כתב: יצא לי לשמוע רסיבר מחובר למגבר כוח
הרסיבר נשמע כמו טרנסיסטור,פשוט פח....
Jack of some trades, master of none
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

אכן עבודה עם אפליקציה חיצונית בדיוק כמו שגם עם אנטם נדרש לעשות.
הווליום הוא לא העניין, זה לא מה שאתה בודק. הסוגיה היא שאם הרסיבר מוציא אות חלש יחסית (וזה המצב ברוב רוב הרסיברים ואפילו האנטם שהוא משמעותית טוב משאר הרסיברים עדיין חלש יותר מהפרוססור) אזי גם מגבר של 400 ואט לערוץ מגיע לטופינג מאד מוקדם כי האות שנכנס לו חלש מידי. פרוססור יודע להוציא אות פרה כמו שצריך.
הווליום הוא לא העניין, זה לא מה שאתה בודק. הסוגיה היא שאם הרסיבר מוציא אות חלש יחסית (וזה המצב ברוב רוב הרסיברים ואפילו האנטם שהוא משמעותית טוב משאר הרסיברים עדיין חלש יותר מהפרוססור) אזי גם מגבר של 400 ואט לערוץ מגיע לטופינג מאד מוקדם כי האות שנכנס לו חלש מידי. פרוססור יודע להוציא אות פרה כמו שצריך.
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
ההבדל נראה לי רק שARC הוא חלק מהמערכת של האנת'ם ואת מה שעשית עם התוכנה שלו אתה מעלה לרסיבר/פרוססור. בתוצאות של UMIK+REW אתה רק יכול להשתמש כדי לעשות תיקונים ידניים במגבלות הגישה שהמערכת המובנית נותנת לך. תקן אותי אם אני טועה.
Jack of some trades, master of none
-
kobbi
-
- חבר מביא חבר

03/06/2021 23:05Avi_Dagan כתב: ההבדל נראה לי רק שARC הוא חלק מהמערכת של האנת'ם ואת מה שעשית עם התוכנה שלו אתה מעלה לרסיבר/פרוססור. בתוצאות של UMIK+REW אתה רק יכול להשתמש כדי לעשות תיקונים ידניים במגבלות הגישה שהמערכת המובנית נותנת לך. תקן אותי אם אני טועה.
לא יכל להתייחס כי לא עשיתי זאת.
התוצאה כל כך יותר טובה בפרוססור עם המיקרופון המקורי מאשר עם כל הרסיברים האחרים שהיו לי שזה לא עניין אותי....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
הUNIK הוא מיקרופון מדויק יותר ממה שמקבלים עם מגבר / פרוססור (להוציא ציוד באמת high-end) שמגיע עם קובץ כיול (שכמו רמקול, אין לו עקומת היענות שטוחה) כדי לאפשר מדידה מדוייקת יותר וכל מערכת כיול תומכת יכולה להרוויח (אצלי זה Dirac עם רסיבר Arcam)