ראיתי רק 2 פרקים ודווקא לא רע בינתיים, אולי בזכות הנמכת ציפיות מ @kondo10.
הקטעי סקס סבירים ולא חריגים, בתור עיסוק במקום מסוגר ושכוח אל עם אוכלוסייה לא דתית.
מה שמפריע לי בינתיים זה ניסיונות מלאכותיים מידי ליצור אווירה.
בעונה 1 ייצרו אווירה של לואיזיאנה באופן מושלם, נדיר אפילו. אבל מעונה לעונה האיכות יורדת.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11707
Huber
יכול להבין מה שאתה אומר במקרה של השוטרת. אבל במקרה של ג'ודי פוסטר זאת הייתה סצנה מיותרת בדרך שהיא צולמה
לא רק בגלל גילה (כמה נשים עושות סקס בעמידה בגילה) או המראה חסר המשיכה המינית שלה (כן, יש נשים בגילה ללא ניתוחים שמושכות מינית)
סתם סצנה מלאכותית שברור שלא קורה שם כלום, אז מה בדיוק מעבירים שם. יש סצנות שנראות כל כך אמיתיות שנדמה לצופה שיש שם מכניקה
למרות שזה לא קיים (היו מקרים בודדים בעבר).
אפשר להעביר רומנטיקה בלי צורך בהצגה מופרזת ( ג'ודי פוסטר עשתה את זה גרוע) בעזרת מגע, ליטוף, חיבוק או שכיבה במיטה וכד'.
לטעמי דווקא סצנות רומנטיות יותר מושכות (לא אכתוב תיאור שלא יהיה הולם) מאשר אישה צועקת ומשתוללת כשהיא לבושה עם חזייה.
לזיכרוני הסדרות מהיותר טובות לא היה בהן כמעט סקס בטח לא מופרז. "שובר שורות" "סמוך על סול" "האחרונים מבינינו" "בלש אמיתי" עונה
ראשונה המופתית, "Dark" "מי מתגורר בבית היל" והרשימה עוד ארוכה.
gilg7
אני לקראת סיום, הסדרה משתפרת מעט, עדיין זאת עונה פחות טובה. נשאר לי פרק אחרון, יש הרבה שאלות ללא מענה, מקווה שפרק אחרון
שזה מה שנשאר לי, יחשוף את התעלומה ללא חורים מיותרים (עצם העובדה שאני לא רץ לראות אותו מעידה על איכות הסדרה).
יכול להבין מה שאתה אומר במקרה של השוטרת. אבל במקרה של ג'ודי פוסטר זאת הייתה סצנה מיותרת בדרך שהיא צולמה
לא רק בגלל גילה (כמה נשים עושות סקס בעמידה בגילה) או המראה חסר המשיכה המינית שלה (כן, יש נשים בגילה ללא ניתוחים שמושכות מינית)
סתם סצנה מלאכותית שברור שלא קורה שם כלום, אז מה בדיוק מעבירים שם. יש סצנות שנראות כל כך אמיתיות שנדמה לצופה שיש שם מכניקה
למרות שזה לא קיים (היו מקרים בודדים בעבר).
אפשר להעביר רומנטיקה בלי צורך בהצגה מופרזת ( ג'ודי פוסטר עשתה את זה גרוע) בעזרת מגע, ליטוף, חיבוק או שכיבה במיטה וכד'.
לטעמי דווקא סצנות רומנטיות יותר מושכות (לא אכתוב תיאור שלא יהיה הולם) מאשר אישה צועקת ומשתוללת כשהיא לבושה עם חזייה.
לזיכרוני הסדרות מהיותר טובות לא היה בהן כמעט סקס בטח לא מופרז. "שובר שורות" "סמוך על סול" "האחרונים מבינינו" "בלש אמיתי" עונה
ראשונה המופתית, "Dark" "מי מתגורר בבית היל" והרשימה עוד ארוכה.
gilg7
אני לקראת סיום, הסדרה משתפרת מעט, עדיין זאת עונה פחות טובה. נשאר לי פרק אחרון, יש הרבה שאלות ללא מענה, מקווה שפרק אחרון
שזה מה שנשאר לי, יחשוף את התעלומה ללא חורים מיותרים (עצם העובדה שאני לא רץ לראות אותו מעידה על איכות הסדרה).
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
עונה פח, הזכירה יותר סרט אימה סוג ב, עם הקפצות פחד מגוחכות וסצינות על-טבעי בשקל. איזה פרויקט כושל, רק העונה הראשונה המופתית הייתה שווה משהו.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
סיימתי את העונה אתמול.
הביקורת מוצדקת אבל עדיין סידרה מעל הממוצע לדעתי.
די נהניתי.
לפעמים גם סרט אימה סוג ב' נחמד.
הביקורת מוצדקת אבל עדיין סידרה מעל הממוצע לדעתי.
די נהניתי.
לפעמים גם סרט אימה סוג ב' נחמד.