מניסיון שלי בסגמנטים יוקרתיים יותר, השאלה מה המינימום של מודל 3 באמת יעלה. עמדת טעינה זה משהו שהוא כבר חובה. מי מיודע מה עוד חובה לרכוש עם חבילת הבסיס (שממה שהבנתי לא כוללת כלום)03/02/2021 12:50yoramw כתב: טסלה 3?
אומנם 20 אלף מעל הסכום אבל החיסכון בעלות לאורך שלוש שנים כבר תהיה גדולה יותר מהסכום הנוסף שתשקיע בהתחלה...
מחפש רכב משפחתי קומפקטי נוח ומפנק עד 160 אש"ח
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מסכים שאפשר בקלות לחרוג משמעותית עם כל מני תוספות, אפילו על צבע שונה מלבן פנינה, אבל למעט עמדת טעינה, אין שום תוספת הכרחית והמפרט בסיס הוא מכובד לסגמנט הזה (לא משווה לE class כמובן...).
בנוסף יש המון תיחכומים טכנולגים שלא תקבל גם ברכבים יקרים בהרבה.
בנוסף יש המון תיחכומים טכנולגים שלא תקבל גם ברכבים יקרים בהרבה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
עם כל הכבוד לטסלה ולמרות שזה לא הטעם שלי יש הרבה כבוד, בוא לא נשווה אותה ל E קלאס.04/02/2021 0:34yoramw כתב: מסכים שאפשר בקלות לחרוג משמעותית עם כל מני תוספות, אפילו על צבע שונה מלבן פנינה, אבל למעט עמדת טעינה, אין שום תוספת הכרחית והמפרט בסיס הוא מכובד לסגמנט הזה (לא משווה לE class כמובן...).
בנוסף יש המון תיחכומים טכנולגים שלא תקבל גם ברכבים יקרים בהרבה....
זה נכון שיש הרבה פיצ'רים שאין במכוניות אחרות אבל בסוף הלקוח הרלוונטי רוצה להגיע מנקודה A לנקודה B בצורה היוקרתית והנוחה ביותר וכיום אין לטסלה יכולת להתמודד עם ה E קלאס. אולי בעתיד יהיה. מי יודע?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
טויוטה CHR.
-הכי אמין שתמצא.
-הכי חסכוני שתמצא (הייבריד כמובן).
-הכי בטיחותי שתמצא.
הכל מתייחס (ואפילו פחות) לתקציב שציינת.
-הכי אמין שתמצא.
-הכי חסכוני שתמצא (הייבריד כמובן).
-הכי בטיחותי שתמצא.
הכל מתייחס (ואפילו פחות) לתקציב שציינת.
הכי פרקטית - סקודה אוקטביה החדשה למי שלא נעול על SUV. מרווחת ונוחה, תא מטען ענקי, חסכונית עם מנוע 1 ליטר טורבו (מי שרוצה יותר כוח שייקח את ה-1.5 ליטר טורבו למרות של-1 יש מספיק) . עם טכנולוגיית מיילד הייבריד שהיא כנראה הכי הגיונית היום מבחינת עלות אל מול צריכת דלק למעט חשמלי 100%.
גם סיאט לאון החדשה לא נופלת עם אופי ועיצוב יותר ספורטיבי ותא מטען יותר קטן אבל בגדול זה אותו אוטו.
אגב, לגבי הטוסון, יגיע באפריל עם מנועי 1.6 ו- 2 ליטר. לא יגיע הייבריד (כנראה יקר מדי, לא משתלם). באסה. מחירים ורמות גימור (מפרטים) עדיין אין.
גם סיאט לאון החדשה לא נופלת עם אופי ועיצוב יותר ספורטיבי ותא מטען יותר קטן אבל בגדול זה אותו אוטו.
אגב, לגבי הטוסון, יגיע באפריל עם מנועי 1.6 ו- 2 ליטר. לא יגיע הייבריד (כנראה יקר מדי, לא משתלם). באסה. מחירים ורמות גימור (מפרטים) עדיין אין.
-
Vv1983
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אנו בהחלט לא נעולים על ג'יפונים .
הרכבים המשפחתיים המשתלמים\נכונים ביותר באים במרכב סטיישן או בצורת מיני-וואן (למי שלא צריך את כל המרחב של הסטיישנים, המשפחה שלנו בהחלט נכנסת לתוך הנישה הזו ).
הג'אז היא בעצם מיני-וואן קומפקטי , הלוואי שהיו חברות נוספות שמציעות פתרון דומה .
בדור הנוכחי -רכבי קונצרן וואג איבדו את היתרון שלהם - הארגונומיה כבר לא משלמת כמו בדור הקודם-
א.פתחי המיזוג נמוכים מדי
ב.המיזוג נשלט עם לחצני מגע
הרכבים המשפחתיים המשתלמים\נכונים ביותר באים במרכב סטיישן או בצורת מיני-וואן (למי שלא צריך את כל המרחב של הסטיישנים, המשפחה שלנו בהחלט נכנסת לתוך הנישה הזו ).
הג'אז היא בעצם מיני-וואן קומפקטי , הלוואי שהיו חברות נוספות שמציעות פתרון דומה .
בדור הנוכחי -רכבי קונצרן וואג איבדו את היתרון שלהם - הארגונומיה כבר לא משלמת כמו בדור הקודם-
א.פתחי המיזוג נמוכים מדי
ב.המיזוג נשלט עם לחצני מגע
כן, אין רכב מושלם. על המחסור בכפתור למיזוג אפשר להתפשר.
פתחי מיזוג נמוכים מידי - אני לא חושב שזה בהכרח רע. לפחות לא מקפיא את הידים שעל ההגה.
אני באופן אישי מאד אוהב את מערכת ההנעה (מנוע+גיר) של הוואגים (לא מתחבר להפחדות על ה-DSG), ואת הארגונומיה הכללית. האוקטביה והלאון אצלי בשורט ליסט.
האוקטביה היא סוג של האצ'בק למרות שהיא נראית כמו סדאן, בגלל שהתא מטען נפתח ביחד עם השמשה האחורית (מרכב 5 דלתות) - אני אוהב את זה - מתאים לכלב (לברדור) שלנו.
האוקטביה גם יש לה ייתרון של סחירות גבוהה ביד שניה למי שזה מעניין אותו (בימינו כולם עושים טרייד-אין).
את הג'אז לא בדקתי אז לא יודע לחוות עליה דעה.
פתחי מיזוג נמוכים מידי - אני לא חושב שזה בהכרח רע. לפחות לא מקפיא את הידים שעל ההגה.
אני באופן אישי מאד אוהב את מערכת ההנעה (מנוע+גיר) של הוואגים (לא מתחבר להפחדות על ה-DSG), ואת הארגונומיה הכללית. האוקטביה והלאון אצלי בשורט ליסט.
האוקטביה היא סוג של האצ'בק למרות שהיא נראית כמו סדאן, בגלל שהתא מטען נפתח ביחד עם השמשה האחורית (מרכב 5 דלתות) - אני אוהב את זה - מתאים לכלב (לברדור) שלנו.
האוקטביה גם יש לה ייתרון של סחירות גבוהה ביד שניה למי שזה מעניין אותו (בימינו כולם עושים טרייד-אין).
את הג'אז לא בדקתי אז לא יודע לחוות עליה דעה.
- sam_bercovici
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רנו קפצור 2021 Edition 1.
אנחנו 4 - 2 מבוגרים ו2 ילדים. הרכב מספיק מרווח. תא המטען מספיק גדול לצרכים שלנו.
הארכתי אחריות מ 3 ל 5 שנים.
אנחנו 4 - 2 מבוגרים ו2 ילדים. הרכב מספיק מרווח. תא המטען מספיק גדול לצרכים שלנו.
הארכתי אחריות מ 3 ל 5 שנים.
בישראל עדיף לקרר ידיי ופנים בקיץ, מאשר את הברך.05/02/2021 12:52nirmv כתב: כן, אין רכב מושלם. על המחסור בכפתור למיזוג אפשר להתפשר.
פתחי מיזוג נמוכים מידי - אני לא חושב שזה בהכרח רע. לפחות לא מקפיא את הידים שעל ההגה....
בקניית רכב צריך לבחור על מה אתה מתפשר. לדעתי זה זניח מדובר בכמה שניות מהרגע שהמזגן מצליח לקרר את עצמו עד שהוא מצליח לקרר את האוטו. זה שטויות. אבל סבבה כל אחד והשיקולים שלו.05/02/2021 15:53idabari כתב:בישראל עדיף לקרר ידיי ופנים בקיץ, מאשר את הברך.05/02/2021 12:52nirmv כתב: כן, אין רכב מושלם. על המחסור בכפתור למיזוג אפשר להתפשר.
פתחי מיזוג נמוכים מידי - אני לא חושב שזה בהכרח רע. לפחות לא מקפיא את הידים שעל ההגה.......
חבל אם לא יגיע ההייבריד05/02/2021 2:07nirmv כתב: הכי פרקטית - סקודה אוקטביה החדשה למי שלא נעול על SUV. מרווחת ונוחה, תא מטען ענקי, חסכונית עם מנוע 1 ליטר טורבו (מי שרוצה יותר כוח שייקח את ה-1.5 ליטר טורבו למרות של-1 יש מספיק) . עם טכנולוגיית מיילד הייבריד שהיא כנראה הכי הגיונית היום מבחינת עלות אל מול צריכת דלק למעט חשמלי 100%.
אגב, לגבי הטוסון, יגיע באפריל עם מנועי 1.6 ו- 2 ליטר. לא יגיע הייבריד (כנראה יקר מדי, לא משתלם). באסה. מחירים ורמות גימור (מפרטים) עדיין אין....
מסקירות בחול נראה שהרכב מפנק ועם כל התוספות האפשריות.
אבל כמובן שהיבואן יקצץ חצי מהתוספות בארץ.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
לאון - אחד הרכבים שתמיד חשקתי בהם, פרט ל-2 עיצובים אחורה שלדעתי נראה גרוע ביותר.
העיצוב הקודם האחרון - היה ממש כוחני ואגרסיבי - בדיוק כפי שצריך.
הנוכחי (חדש), ממש צנוע ופחות מוחצן.
אחלה מנועים וביצועים.
והאוקטביה החדשה - גם מעולה.
אחלה מנועים וביצועים.
והאוקטביה החדשה - גם מעולה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מה דעתכם על הסיני החדש, MG EHS?
ג'יפון קומפקטי היברידי נטען, עם מלא כוח סוס ומפרט סופר עשיר, במחיר באמת שובר שוק, וחמש שנות אחריות (8 על הסוללה) . על פניו "טוו גוד טו בי טרו" אבל עדיין מפחיד בגלל הברנד. מחכה לראות איך ייקלט פה.
ג'יפון קומפקטי היברידי נטען, עם מלא כוח סוס ומפרט סופר עשיר, במחיר באמת שובר שוק, וחמש שנות אחריות (8 על הסוללה) . על פניו "טוו גוד טו בי טרו" אבל עדיין מפחיד בגלל הברנד. מחכה לראות איך ייקלט פה.
רכב שדורש לחטט בתפריט במסך מגע כדי לשנות עוצמה במזגן, זה רכב מסוכן שאימץ תפעול מטומטם.05/02/2021 23:59avihuli כתב: לאון - אחד הרכבים שתמיד חשקתי בהם, פרט ל-2 עיצובים אחורה שלדעתי נראה גרוע ביותר.
אחלה מנועים וביצועים.
והאוקטביה החדשה - גם מעולה....
למעשה, זה לא רכב, זה מכשיר חשמלי עם גלגלים, שמסכן את כל מי שסביבו.