שרשור תגובות: CarPlay2Air להתחבר למערכת ברכב באופן אלחוטי
לא, בהגדרה קארפליי נועד לאפשר שימוש בטוח בטלפון בזמן נהיגה (ככל האפשר), ולכן אין אפשרות לצפות בוידאו, וגם אין אפשרות לקרוא הודעות. אפשר רק לשמוע הקראה ממוחשבת של הודעות או להכתיב/להקליט הודעות. לא ידוע לי על משהו 'מתקדם' יותר, הפיצ'רים זה פונקציה של מערכת ההפעלה של האייפון, המכשיר הזה רק מחליף את הכבל.
אני מכיר מצויין את היכולות והמגבלות של הקארפליי.06/03/2022 15:41karpe כתב: לא, בהגדרה קארפליי נועד לאפשר שימוש בטוח בטלפון בזמן נהיגה (ככל האפשר), ולכן אין אפשרות לצפות בוידאו, וגם אין אפשרות לקרוא הודעות. אפשר רק לשמוע הקראה ממוחשבת של הודעות או להכתיב/להקליט הודעות. לא ידוע לי על משהו 'מתקדם' יותר, הפיצ'רים זה פונקציה של מערכת ההפעלה של האייפון, המכשיר הזה רק מחליף את הכבל....
שאלתי כי ראיתי ברשת מוצרים אחרים שיודעים לעקוף את המגבלות וניתן לצפות בווידאו על גבי המסך.
תהיתי אולי המתאם הזה עושה גם את זה.
האם מישהו פה מכיר ויודע על מתאם מהסוג שעוקף את המגבלות ומאפשר צפייה בווידאו? אם כן אשמח לשמוע אם זה עובד טוב ואיזה דגם מומלץ.
מחיפוש מהיר נראה שיש מתאם חדש ומשוכלל יותר שגם עושה שיקןף מסך מלא של האייפון, נקרא MMB:
Smart World Company MMB Plus Wireless USB and Type-C Carplay Dongle kit Adapter Compatible with iPhone with Mirror Link and USB Port
Smart World Company MMB Plus Wireless USB and Type-C Carplay Dongle kit Adapter Compatible with iPhone with Mirror Link and USB Port