מסכים להכל.אבל ארין מלמד אותך איך לבדוק ולקרוא נתונים.זה אמנם יבש וטכני.אבל זו הדרך היחידה .במיוחד שאתה בוחן סאב(לא מדבר כנראה על יכולות מוזיקליות שלו - שגם את זה ניתן למדוד). מתיו מאודיוליקס -מציג את זה בדרך הרבה יותר ידידותית - זו גם דורך והוא סוקר אדיר23/01/2021 11:48Avi_Dagan כתב:ברור שיש. התוצאות המובילות בחיפושים למרבה הצער זה אתרים ויוטיוברים שמצטיינים בהפקת רווחים מהביקורות. למשל הבדיחה במסווה אתר What Hi-Fi? או שלל האתרים האחרים שמכריזים רשימות ממומנות של 10 הגדולים.23/01/2021 11:36DANDI127 כתב: מתבר מאוד למה שרשמת בעניין הביקורות -עדיין יש אתרים אמינים.
שני אלה פשוט נהדרים ומסבירים היטב על שיטות מדידה - יש הרבה דרכים לדעת איזה מידע הוא רלוונטי ואיזה פשוט לא אומר כלום ושום דבר.
https://www.erinsaudiocorner.com/
https://www.audioholics.com/...
ארין מצויין אבל לא סוקר הרבה מוצרים והביקורות שלו מאוד מאוד ארוכות, טכניות ויבשות שהופכים אותם ללא ידידותיים להרבה אנשים....
סאבוופר חדש ומעניין של KEF
מקווה שהוא יעשה יותר ביקורות עכשיו להצדיק את הKlippel NFS שהוא קנה...לא ברור לי איך יש לו כסף לכזה דבר כי הוא תמיד מתחנן לתרומות.23/01/2021 11:56DANDI127 כתב: מסכים להכל.אבל ארין מלמד אותך איך לבדוק ולקרוא נתונים.זה אמנם יבש וטכני.אבל זו הדרך היחידה .במיוחד שאתה בוחן סאב(לא מדבר כנראה על יכולות מוזיקליות שלו - שגם את זה ניתן למדוד). מתיו מאודיוליקס -מציג את זה בדרך הרבה יותר ידידותית - זו גם דורך והוא סוקר אדיר...
Jack of some trades, master of none
אני מניח שהוא עובד ב NASA23/01/2021 12:09Avi_Dagan כתב:מקווה שהוא יעשה יותר ביקורות עכשיו להצדיק את הKlippel NFS שהוא קנה...לא ברור לי איך יש לו כסף לכזה דבר כי הוא תמיד מתחנן לתרומות.23/01/2021 11:56DANDI127 כתב: מסכים להכל.אבל ארין מלמד אותך איך לבדוק ולקרוא נתונים.זה אמנם יבש וטכני.אבל זו הדרך היחידה .במיוחד שאתה בוחן סאב(לא מדבר כנראה על יכולות מוזיקליות שלו - שגם את זה ניתן למדוד). מתיו מאודיוליקס -מציג את זה בדרך הרבה יותר ידידותית - זו גם דורך והוא סוקר אדיר......
לא חייב אגב קליפר כדי לקבל מידע איכותי ושמיש - אבל הוא קיצוני וזה ראוי להערכה בעניי.אובייקטיבי הוא בטח
חח יכול להיות. כן הוא קיצוני ומשקיע המון זמן בכל רמקול ונראה לי שזה יחסוך לו את כל הבלאגן של להציב אותם על כל מיני קונסטרוקציות בשטח פתוח. אני אוהב שהוא קודם מקשיב לרמקולים עם הפלייליסט שלו בניגוד לאמיר.23/01/2021 12:15DANDI127 כתב: אני מניח שהוא עובד ב NASA
לא חייב אגב קליפר כדי לקבל מידע איכותי ושמיש - אבל הוא קיצוני וזה ראוי להערכה בעניי.אובייקטיבי הוא בטח...
המחיר באמת גבוה, אבל מי שמחפש ביצועים טובים בתיבה קטנה, נראה מעולה.23/01/2021 10:13mulder כתב: חח עופר, אין עליך![]()
אחרי שראיתי את הוידאו וקראתי עליו עוד אני חוזר בי קצת.. זה נראה סאב מעניין, אבל כנראה שלא עבור חדרים גדולים מאוד. ברוב החדרים לא אמורה להיות בעיה כך נראה.
הבחור בסרטון אמר שהביצועים דומים מאוד ולא נופלים מ svs pb16 שיש לו. אם זה נכון זה די מטורף. דקה 4:03 למי שמחפש. לפי המדידה שלו הוא באמת הגיע ל כ 11 הרץ אצלו בחדר.
רק המחיר גבוה יחסית....
אצלי בכל אופן הוא היה על הכוונת מול SB16 , מי יודע, אולי בעתיד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
11 הרץ באיזו עוצמה?23/01/2021 10:13mulder כתב: חח עופר, אין עליך![]()
אחרי שראיתי את הוידאו וקראתי עליו עוד אני חוזר בי קצת.. זה נראה סאב מעניין, אבל כנראה שלא עבור חדרים גדולים מאוד. ברוב החדרים לא אמורה להיות בעיה כך נראה.
הבחור בסרטון אמר שהביצועים דומים מאוד ולא נופלים מ svs pb16 שיש לו. אם זה נכון זה די מטורף. דקה 4:03 למי שמחפש. לפי המדידה שלו הוא באמת הגיע ל כ 11 הרץ אצלו בחדר.
רק המחיר גבוה יחסית....
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לפי מה שקראתי באיזה פוסט היום, 80db (הסאב החדש)....
https://www.avsforum.com/threads/kef-ow ... t-60436778
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1580 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
הגברה של 1000 וואט שמחולקת 500 וואט לכל אלמנט 6.5 אינץ - זה המון כוח יחסית לגודל האלמנט.
יהיה מאוד מעניין לשמוע אותו.
יהיה מאוד מעניין לשמוע אותו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במידה וזה נכון זה מאוד מרשים ועושה רושם שעבור חדרים קטנים+ הוא יכול להוות אחלה פתרון יהיה מענין לבחון כזה סאב23/01/2021 16:23Avi_Dagan כתב:לפי מה שקראתי באיזה פוסט היום, 80db (הסאב החדש)....
https://www.avsforum.com/threads/kef-ow ... t-60436778...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לגמרי.23/01/2021 16:49istarmini כתב:במידה וזה נכון זה מאוד מרשים ועושה רושם שעבור חדרים קטנים+ הוא יכול להוות אחלה פתרון יהיה מענין לבחון כזה סאב23/01/2021 16:23Avi_Dagan כתב:
לפי מה שקראתי באיזה פוסט היום, 80db (הסאב החדש).
https://www.avsforum.com/threads/kef-ow ... t-60436778......
וה-kf92 שלא בהרבה יותר גדול, מתאים כבר לחללים רגילים.
- בור_ועם_הספר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מלכה בשחמט חזקה מצריח ורץ כי היא צריח ורץ קונצנטריים. כמו הדרייברים של KEF22/01/2021 15:52Avi_Dagan כתב: מאוד אוהב את המראה של הדרייברים הקונצנטריים של KEF, אפילו הייתי שוקל להוריד את הגרילים אם היה לי כאלו
מה זה הרמקול השקוף הזה?...
Kef muon22/01/2021 15:52Avi_Dagan כתב: מאוד אוהב את המראה של הדרייברים הקונצנטריים של KEF, אפילו הייתי שוקל להוריד את הגרילים אם היה לי כאלו
מה זה הרמקול השקוף הזה?...
הרמקול קונספט של קף.
בארץ עולה כמעט מליון ש״ח, כסף קל...