JoeJoe כתב:
קשה האמת להתלהב ממסך שכנראה לא יהיה אופציית רכישה לרובנו לפחות בשנתיים הקרובות
...
הטלוויזיה A90J כבר הוצגה בתערוכה ,
יקח כמה חודשים עד שהשיווק המסודר שלה יתחיל
אבל בטח לא שנתיים..
...
התכוונתי כמובן לתמחור, מכרתי רכב ב-25K, לא רואה את עצמי רוכש טלוויזיה ב-30K.
cabasse1
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
שליחה
טרולים חח. בקרוב תופתע שתהיה בארץ. במקום לחיות על כתבות צא לשטח ותיווכח. אבל לצערנו כולם גיבורים אחרי הפירסומת והתיקשורת והמקלדת. התוצאה בשטח מוכחת. מה שעולה בזול עולה ביוקר. כמו שארתי אני מתפשר על 65 ומחיר ריאלי. לא מתרגש מהשקרים של LG. אני עדיין עוכב כמה שאפשר . הממשק שלהם שאפו . אבל התמונה לא ברמה של הגדולות באמת
1 סוני.2. פנסוניק 3. פיליפס. רציתי את הדגם הקודם אבל אין לו 2.1 והמעבד החדש של סוני הRX ניפצץ התחזיות. לעולם חברה קוראינית לא תעבור את הניסיון היפני. נכון יש חיקויים מעולים. סוני יש אולפני וציוד קולנוע. מה שחשוב זה לא הפנל. זה מה יש בתוכו ומי מייצר .
ChinggisKhan
חבר מביא חבר
תגובות: 4816
שליחה
אני נקרע בין הצורך שלא להזין את הצורך שלך בתשומת לב לבין החשש שמישהו יקרא את מה שכתבת ויתחס לזה ברצינות...
במקום לחיות על כתבות צא לשטח ותיווכח
...
לאיזה שטח צריך לצאת כדי לראות מסך שעוד לא קיים ?
סוני יש אולפני וציוד קולנוע
...
גם לפראמנוט יש אולפני קולנוע ולסנימה סיטי יש ציוד קולנוע. זה אומר שהם יודעים לייצר טלוויזיות טובות ???
מה שחשוב זה לא הפנל. זה מה יש בתוכו ומי מייצר .
...
אתה יודע מי מייצר את הפאנלים ??
cabasse1
חבר פעיל מאוד
שליחה
חבר תהיה בריא המון בריאות.
ב הטלויזיה תגיע לארץ ותיבדוק.
ג. אתה רוצה להיות חזק על המקלדת וחזק במילים סבבה. לא אוהב זכותך.
ג. אבל להגיד שאני טרול ומשעומם זה לא מכבד.
יום טוב לך.
ד. LG מיצרת כדי להוזיל וזה יאמר לזכותה. ומה שחשוב זה המעבד בתוכו והידע העצום. לא הפנל.
ה. מה שיקבע שיגיע לארץ . לגבי מצלמות הקולנוע שהם מצלמים וציוד שהוא של sony.
ו . אתה מאמין לתוצאה סבבה.
תיראה מה שתאהב תיקנה.
ז. בנתיים אני רואה פה שירשורים על ימין ושמאל של תקלות בLG.
ומה שיש בחניות לא יספרו לך.
ה ידוע שכולם פה מתים על LG אז ספר לי מי פה מקבל .
מי שמשווה יודע. מי שמחפש תירוצים ולא רוצה להשקיע שוקע. ולי אין יכולת להחליט על אף אחד כל אחד יקנה מה שאוהב.
אני מקווה שהבנת.
JoeJoe
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
שליחה
מסתבר שפורומים HT זה תחליף לאברבנל בימים אלו, הסגר יכול לשגע כל אחד
cabasse1
חבר פעיל מאוד
שליחה
חח יש מצב
sagioto
חבר ותיק
תגובות: 1444
שליחה
כנראה שה a90j תשתמש בפאנל החדש והסבר למה הבהירות הגבוהה לא מעלה את הסיכון לצריבה
sagioto
חבר ותיק
שליחה
וינסנט מסביר מה מפספסים בעלי oled שכותבים ״המסך שלי מספיק בהיר לא חסרה לי בהירות״:
pessik
חבר מכור קשה
תגובות: 6647
שליחה
חברים אני לא רוצה לצנן את ההתלהבות שלכם ושל הגיימרים שבינכם :
אך ה A90J שאמורה להגיע עם תמיכה "מלאה" ב HDMI 2.1
עדיין לא תתמוך ב VRR ו ALLM . ממתינים לעידכון Firmware
כך גם סדרות קודמות שכבר נמצאות בשוק כ 8 חודשים (X \ XH) טרם קיבלו את העידכון המיוחל
הם אמרו שזה עדיין מתוכנן לצאת, יש סיבה להאמין שחברה בסדר גודל כזה לא תעמוד בהבטחות?
בכל מקרה, קצת מגזימים עם החשיבות של זה, מספיק לי 4k 60 FPS עם הפס5 שד״א גם עדיין לא תומכת בvrr זה בהחלט נחמד שיהיה ולא אתנגד לשחק gt על 120 אבל זה הרבה פחות חשוב לי מאיכות התמונה ובהירות מוגברת (אפשר לשחק על 120 קבוע גם בלי vrr אם מתפספסים פריימים אז יש טרינג וריצוד)
ד״א בדיוק קיבלתי מתאם לפס5 לpsvr סוני שלחו בחינם, לא היו חייבים לספק והיו יכולים להגיד שזה מכשיר שתואם רק לדור הקודם אבל החליטו להשקיע ככסף ומשאבים ולשלוח לכל בעל psvr שמבקש את המתאם, מעלה לי את הביטחון בסוני.
sagioto
חבר ותיק
שליחה
ספק בסין קיבל משלוח ראשון של 65",
נראה שעל חלון של 2% מתקבל כמעט 1400 ניט (799 בCX - https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/cx ... st-results)
אחד משני חיבורי HDMI 2.1 הוא גם eARC אז נשארים רק עם אחד.
יש איזו בעיה שהייתה שנה שעברה ב-4K 120 שלא קיימת השנה
עדיין לא ברור מה הפאנל רגיל או EVO, נתון חשוב למי שמתעניין ב-83"
sagioto
חבר ותיק
שליחה
מסתבר שהמחיר ל-83״ נמוך ממה שצפו באנגליה 7k£ אם זה מתרגם גם ל-$ זה דם את המחיר בשקלים על 23k נוסיף מע״מ (למרות שבאירופה המחירים כוללים כבר מע״מ) ונהיה על 27 נוסיף מס חזירות ונהיה על 30?
בנוסף וינסנט עדיין מאמין ש פאנל יהיה עם הבהירות הגבוהה, אני די סקפטי כי הוא לא מופיע בסדרה g והמחיר הנמוך יחסית רק מחזק את זה שמדובר בפאנל רגיל ולא evo
ועוד משהו שלא ברור לי, איך חותכים מאותה זכוכית פאנל 48״ ו-83״ ושניהם הולכים למסכי 4k? ב-83 כל 4 פיקסלים הופכים לפיקסל אחד?
sagioto
חבר ותיק
שליחה
בדר״כ לא אוהב לשתף את הליצן הזה אבל הוא משוחח עם אנשים קצת יותר רציניים. הבעיה שהם לא מדדו הרבה מהדברים ומדובר רק על רשמים, אבל אנשים עם המון המון נסיון ורשמים מאוד חיוביים. צריך עדיין לחכות לוינסנט כמו שהם מזכירים ו-rtings בשביל לקבל תוצאות של מדידה.
עוד דבר מעניין שנראה שהמעבד עושה עבודה מעולה. אבל הוא מזהה בתבניות מדידה שמדובר במשהו סטטי ולא מרים את הבהירות כמו בתכנים אורגניים במהלך צפיה רגילה. אז הבוחנים יצטרכו להתאמץ ולבדוק בתכנים אמיתיים ולא בתבניות בדיקה.
נערך לאחרונה על ידי sagioto ב 14/03/2021 14:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
kosta
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
שליחה
מה צפוי להיות המחיר של ה-65 אינטצ' בארץ לפי המחירים בשנים הקודמות ביחס לחו"ל ?
לגבי מחיר זה היה אז 21k . ואז לאט לאט ירדה בתערוכה שהיתה בסוכות המחיר ירד ל15k. איפה 13 הלוואי. פה בארץ הולכים לפי יורו לא דולר שזה מעלה את המחיר. שהמחיר יהיה ריאלי ל65 קרי 12 נירכוש אין מה למהר.