רכישה קבוצתית - Lelit Mara X
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
כל הכבוד!
מתעניין גם.
נחכה לפרטים
מתעניין גם.
נחכה לפרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדכון, כרגע מסתמן שאין ספק בארץ שרוצה לשתף פעולה בנושא.
@טורקי קשר אותי על האתר הזה ואנסה לפנות אליו, הבעיה תהיה שמישהו יצטרך לאסוף את כל הכסף ולהעביר במכה אבל המשלוחים יהיו חייבים להיות בבודדים אחרת זה הופך את המזמין ליבואן ואז מכון תקנים ובלאגנים....
@טורקי קשר אותי על האתר הזה ואנסה לפנות אליו, הבעיה תהיה שמישהו יצטרך לאסוף את כל הכסף ולהעביר במכה אבל המשלוחים יהיו חייבים להיות בבודדים אחרת זה הופך את המזמין ליבואן ואז מכון תקנים ובלאגנים....
לפי דעתי התמחור בארץ ממש טוב לכן היבואן לא מעוניין להוריד במחיר.
רק אספר שאני הראשון שקניתי את ה mara x מאנגליה ושבררתי ממש לפני הקניה עם היבואן בארץ כמה היא תעלה בארץ אמר בערך 6200.
נראה לי שהוא הבין שיהיה לו קשה להתחרות ביבוא מחו"ל והוריד את המחיר כדי להיות אטרקטיבי בארץ.
רק אספר שאני הראשון שקניתי את ה mara x מאנגליה ושבררתי ממש לפני הקניה עם היבואן בארץ כמה היא תעלה בארץ אמר בערך 6200.
נראה לי שהוא הבין שיהיה לו קשה להתחרות ביבוא מחו"ל והוריד את המחיר כדי להיות אטרקטיבי בארץ.
הי
אני לא חושב שתצטרכו לאסוף כסף במרוכז.
דברו עם הבחור שפירסמתי את הפרטים שלו.
תתקשרו אליו בשיחת וואטסאפ. הוא ממש נחמד.
אתם כבר קבוצה גדולה. לדעתי לא תהיה בעיה שכל אחד יעבוד מולו אישית. ברגע שהוא יראה את גודל הקבוצה לא תהיה בעיה. צרו קבוצה בוואטסאפ איתו.
הניסיון שלי היה מצוין. הוא היה נחמד ושירותי מאוד. המכונה הגיעה ארוזה כראוי והמשלוח יצא יום אחרי ששילמתי (אבל למיטב ידיעתי הmarax במלאי מוגבל כל הזמן ויש רשימות המתנה של החנויות אצל היצרן)
אני לא חושב שתצטרכו לאסוף כסף במרוכז.
דברו עם הבחור שפירסמתי את הפרטים שלו.
תתקשרו אליו בשיחת וואטסאפ. הוא ממש נחמד.
אתם כבר קבוצה גדולה. לדעתי לא תהיה בעיה שכל אחד יעבוד מולו אישית. ברגע שהוא יראה את גודל הקבוצה לא תהיה בעיה. צרו קבוצה בוואטסאפ איתו.
הניסיון שלי היה מצוין. הוא היה נחמד ושירותי מאוד. המכונה הגיעה ארוזה כראוי והמשלוח יצא יום אחרי ששילמתי (אבל למיטב ידיעתי הmarax במלאי מוגבל כל הזמן ויש רשימות המתנה של החנויות אצל היצרן)
- oleg.trofimov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אשמח לשמוע על סדר גודל של מחיר משוער, של מכונה כולל מיסים, משלוח וכל תשלום אחר.
העדכון האחרון שקיבלתי מ @martin.sabag , הוא שאין כרגע אף מוכר שמעוניין לקדם את זה.
העברתי לו את פרטי איש הקשר שקיבלתי מ @טורקי אולם אין לי כל עדכון מה הסטטוס לגבי רכישה מחו"ל
נראה שיש הרבה עניין במכונה ואני מקווה שהרכישה הקבוצתית תצא לפועל (מספק מקומי / מספק בחו"ל)
נמתין לעדכונים..
העברתי לו את פרטי איש הקשר שקיבלתי מ @טורקי אולם אין לי כל עדכון מה הסטטוס לגבי רכישה מחו"ל
נראה שיש הרבה עניין במכונה ואני מקווה שהרכישה הקבוצתית תצא לפועל (מספק מקומי / מספק בחו"ל)
נמתין לעדכונים..