200 מגה - תשתית בזק
גם בעבר תשתית בזק היתה יכולה לתת יותר העלאה מהמהירויות המוצהרות, אבל מעולם לא נתקלתי במהירות גבוהה מהרשמית.25/11/2020 22:51rami1992 כתב: רוב ספקיות משחררות קצת יותר רוחב פס ממה שמוצהר בחבילה כך שאם התשתית נותנת...
לא יודע מה קורה כאן, אולי איזה חצי-פירצה שקשורה לפרופילים החדשים שהם פתחו לשימוש? (מה שזה לא יהיה, 17a/30a/35b).
אם זה כך, באופן לא רשמי, אני חושש שהאפשרות תיעלם.
אגב, מרגיז שחברות התשתית נותנות מהירויות העלאה גבוהות רק עם מהירויות הורדה גבוהות.
חוץ מהמחיר, בבזק ספציפית זה יוצר עוד בעיה, מלאכותית. נראה שהם לא רוצים לתת לאנשים תוכנית מסוימת אם הקו לא תומך ברמה סבירה במהירות ההורדה, גם אם ההעלאה בסדר. מבחינתי קו 40/6 יהיה מעניין. מבחינתם זה או 200/6 או תוכניות נמוכות יותר עם רק 3 העלאה.
התחברתי היום לחבילה של ה 200 מגה בבזק. עם הראוטר be אני קיבלתי בקושי 175 מגה.
החלפתי לראוטר fritz box 7530 ראוטר מדהים.
הוא מסתנכרן על מהירות 220 מגה ובפועל בבדיקת מהירות אני מקבל 201 מגה.
זאת דוגמה לכמה חשוב ראוטר טוב ואיך המהירות משתפרת.
הולך לזרוק להם את ה be חזרה.
הולך לזרוק להם את ה be חזרה.
מטורף שאתה מקבל מהירות סינכרון כזו בבזק. נראה לי אתה גר בתוך הארון תקשורת שלהם30/11/2020 17:18orenhazan כתב: התחברתי היום לחבילה של ה 200 מגה בבזק. עם הראוטר be אני קיבלתי בקושי 175 מגה.
הולך לזרוק להם את ה be חזרה....
אני לעומת זאת מקבל 35 מגה בבזק
לפי הראוטר ונראה לי שזה מדויק המרחק שלי מהארון של בזק הוא 169 מטר שזה די קרוב.01/12/2020 12:01guy9322 כתב:מטורף שאתה מקבל מהירות סינכרון כזו בבזק. נראה לי אתה גר בתוך הארון תקשורת שלהם30/11/2020 17:18orenhazan כתב: התחברתי היום לחבילה של ה 200 מגה בבזק. עם הראוטר be אני קיבלתי בקושי 175 מגה.
הולך לזרוק להם את ה be חזרה....![]()
אני לעומת זאת מקבל 35 מגה בבזק
...
גם אני התפלאתי שאני מקבל מהירויות כאלה. גם קצב ההעלאה עלה ל 10 מגה שזה גם הפתעה.
למען האמת גם בחבילה של 100 מגה שהייתה לי הייתי מקבל מהירות של 101 מגה תמיד וזה היה יציב לגמרי.
יש לי מזל כנראה.
לא, בכלל לא......
מי / איזו חברה הציעו לך את המחיר הזה?, באקספון זה 69 לשנה ואז 109 ובבב"ל זה 69 לחודשיים ואז 109 - אני מדבר על תשתית + ספק.
לדעתי רק דרך בזק אתה תגיע לסכום הזה אבל גם אז לא 200 עגול לדעתי, אבל מי מתחבר דרכם בכלל שילכו לחפש עם המחירים שלהם עדיף תמיד באנדל דרך הספקיות (למרות שהם לא אשמים לבד במחירים זה גם משרד התקשורת שאוסר עליהם להיות תחרותיים במחיר כרגע).
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי את אותו המודם/נתב ובשיחה עם פרטנר נאמר לי שהוא לא יתמוך ב200מגה...מוזר23/11/2020 13:47rami1992 כתב:אני מתייחס רק לאיפה שרשום Vectoring , במקרה שלי (DSL-G256DG) לא ממצוין 35B ואני מתחבר בצורה תקינה לתשתית.23/11/2020 12:17avigdork כתב:
לפי הטבלה הוא דווקא לא תומך ב-200, יש שם רק אחד (D-Link - DSL-G245GR) שתומך ב-35B....
ושוב אין בעיה לא לנסות ואם לא עובד חוזרים לאחור......
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
ניסיתי להתחבר לזה השבוע לאחר שדירה שעברתי אליה השבוע לא הכילה תשתית הוט כלל, ולא הייתי מעוניין בקידוחים חדשים, מיותר כשכבר פרסו תשתית פייבר שכנראה עתידה להיות מופעלת בקרוב.
החוויה היא מוזרה, הדייר הקודם היה מחובר לחבילת באנדל של פרטנר עם ספק בזב״ל, תשתית בזק,ביום המעבר שאלתי אותו אם הוא מוכן להשאיר את התשתית עובדת לעוד יום כדי שיהיה לי אינטרנט,
למחרת ביקשתי מבזק באנדל של ספק תשתית בזב״ל והאינטרנט שלפני רגע היה מחובר עם המודם של הדייר הקודם פשוט נותק, לא עובד, אין קו.
אמרו שזו יכולה להיות בעיה בראוטר ושלחו לי באותו יום את המודם ראוטר Be שהם מפרסמים, גם זה לא עבד, אין תשתית, שוב בבוקר זה היה מחובר,לאותו ספק תשתית, איך אין? אלוהים יודע.
מתי טכנאי פנוי? עוד 5 ימים!
בקיצור, מחר הוא אמור להגיע, נראה איך תהיה המשך הסאגה.
החוויה היא מוזרה, הדייר הקודם היה מחובר לחבילת באנדל של פרטנר עם ספק בזב״ל, תשתית בזק,ביום המעבר שאלתי אותו אם הוא מוכן להשאיר את התשתית עובדת לעוד יום כדי שיהיה לי אינטרנט,
למחרת ביקשתי מבזק באנדל של ספק תשתית בזב״ל והאינטרנט שלפני רגע היה מחובר עם המודם של הדייר הקודם פשוט נותק, לא עובד, אין קו.
אמרו שזו יכולה להיות בעיה בראוטר ושלחו לי באותו יום את המודם ראוטר Be שהם מפרסמים, גם זה לא עבד, אין תשתית, שוב בבוקר זה היה מחובר,לאותו ספק תשתית, איך אין? אלוהים יודע.
מתי טכנאי פנוי? עוד 5 ימים!
בקיצור, מחר הוא אמור להגיע, נראה איך תהיה המשך הסאגה.
היי,...
אפילו באתר היצרן מצוין שהוא תומך -
VDSL2: ITU G.993.2, support of 8a, 8b, 8c, 8d, 12a, 12b, 17a, 30a, 35b profiles
https://www.dlink.ru/il/products/9/2371.html
או שלנציג אין מושג או שהם קיבלו הוראה לחרטט ולדחוף את הנתבים שלהם
גם לי זה היה מוזר כי אצלי עם המודם ראוטר הזה הוא לא הסתנכרן על 200 אלא נשאר על 100.03/12/2020 13:09aka_katz כתב:יש לי את אותו המודם/נתב ובשיחה עם פרטנר נאמר לי שהוא לא יתמוך ב200מגה...מוזר23/11/2020 13:47rami1992 כתב:
אני מתייחס רק לאיפה שרשום Vectoring , במקרה שלי (DSL-G256DG) לא ממצוין 35B ואני מתחבר בצורה תקינה לתשתית.
ושוב אין בעיה לא לנסות ואם לא עובד חוזרים לאחור.........
החזרתי אותו חזרה לבזק וקניתי את ה fritzbox 7530 מודם ראוטר פצצה אחד היציבים שראיתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
לפעמים דרוש עדכון קושחה ע"מ להוסיף תמיכה בפרוטוקלים חדשים יותר, אבל אני לא יודע אם זה העניין במקרה הזה.
אז התחברתי לבזק 200. אני לא אוהב לערבב שירות עם חומרה אז קניתי באופן פרטי את המודם/ראוטר DSL-245GR (ביצעתי עדכון קושחה) כמטרה להפוך אותו לברידג'. לצערי, מקבל את אותה המהירות כמו לפני כן. אין 200. בזק לטענתם, מצהירים שהמודם שלי לא תומך ודוחפים לי את ה-B שלהם. יש למישהו פיתרון להציע?
האם ניתן להשתמש בו כמודם בלבד?30/11/2020 17:18orenhazan כתב: התחברתי היום לחבילה של ה 200 מגה בבזק. עם הראוטר be אני קיבלתי בקושי 175 מגה.
הולך לזרוק להם את ה be חזרה....
יש לי ראוטר Linksys WRT3200 וכשביקשתי לשדרג בבזק ל -200 מגה חייבו אותי לרכוש את ה - BE שלהם וסירבתי.
כיום משתמש ב- DLINK 6850U כמודם.
האם ישנה חלופה זולה לראוטר/מודם שיתמוך ב- 200 מגה?

)