איזה מעבד למחשב חדש AMD או INTEL למדיה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
זה בסדר, הוא החליט שאני מוכר פה דברים ושלח אותי ללמודי אחיות, שזה אחלה כי אני בוחן שינוי קריקה ומכירות וסיעוד זה שני תחומים שלא בחנתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20189
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@מושיקו234
אני לא מבין. אתה אומר שאין לך מחשב ואין לך NAS, אז מאיפה הנגן אמור למשוך את התוכן? תצטרך משהו שעליו יושב התוכן, זה יכול להיות מחשב או NAS, או כמו שאמרת, אפשר לחבר USB עם תכנים ישירות לנגן.
חיבור ישיר של מחשב לנגן אפשרי, אבל מסובך. ובנוסף, דורש במחשב שני כרטיסי רשת.
אם אין לך בראוטר מספיק כניסות, אתה יכול לקנות סוויץ' של 8 פורטים ולשרשר אותו אליו. דברים שלא צורכים רוחב פס גדול כמו טלוויזיה\רסיבר וכל דבר אחר עם חיבור רשת 100 מגה, אתה יכול לחבר לסוויץ. את הנגן והמחשב תחבר ישירות לראוטר.
ראיתי ששאלת על ראוטר עם יותר כניסות בפורום רשתות. הם קיימים, אבל הם יקרים.
אני לא מבין. אתה אומר שאין לך מחשב ואין לך NAS, אז מאיפה הנגן אמור למשוך את התוכן? תצטרך משהו שעליו יושב התוכן, זה יכול להיות מחשב או NAS, או כמו שאמרת, אפשר לחבר USB עם תכנים ישירות לנגן.
חיבור ישיר של מחשב לנגן אפשרי, אבל מסובך. ובנוסף, דורש במחשב שני כרטיסי רשת.
אם אין לך בראוטר מספיק כניסות, אתה יכול לקנות סוויץ' של 8 פורטים ולשרשר אותו אליו. דברים שלא צורכים רוחב פס גדול כמו טלוויזיה\רסיבר וכל דבר אחר עם חיבור רשת 100 מגה, אתה יכול לחבר לסוויץ. את הנגן והמחשב תחבר ישירות לראוטר.
ראיתי ששאלת על ראוטר עם יותר כניסות בפורום רשתות. הם קיימים, אבל הם יקרים.
אתה כאן 24/7 מציק לאנשים ומקלל כל היוםמעולם לא החלפתי שם, אני כבר יותר מ-15 שנה כאן בפורום עם אותו כינוי (בניגוד אליך - זה כבר הכינוי השלישי או הרביעי שאתה משתמש בו, אחרי שחסמו לך את המשתמשים הקודמים)....
אתה ממציא לך סיפורים על אנשים ברמות פסיכוטיות .
שמות אחרים זה רק לך
למרות שאתה כאן 15 שנה 24/7נטפליקס מעולם לא אמרו להשתמש באינטל במקום AMD....
עפ"י שיחה עם נטפליקס למה רואים 4K ברמה 1080P דרך דפדפן נאמר ונכתב
שאין לי מעבד נכון ואין דפדפן נכון
גם שביקשתי שיחת מנהל , חזרה מנהלת וטענה שוב לא AMD רק אינטל +דפדפן מיקרוסופט
דרך מסך חכם 4K טוב , דרך ווינדוס רק מה שצויין
זה שאתה לא מצליח להבדיל בין 1080P ל- 4K - וממליץ בכתובים לאנשים , רק נזק
ויש גם קישור
http://www.up2me.co.il/imgs/60436382.jpg
עפ"י מה שנאמר לי ב- netflix. מעבדי AMD מוגבלים בנטפליקס עד 10 mbPSAMD לא מוגבל ל-10Mb/s בנטפליקס. זו שטות גמורה....
כדי לראות 4K דרך דפדפן מיקרוסופט + מעבד אינטל מדור 7 ומעלה
וגם זה רשום ( כמובן כבל HDMI פגום , או חומרה אחרת , מסך לא איכותי גם פוגם באיכות הסופית )
אתה טוען שאני הזוי ואתה חוזר כל היום ועונה לי ומקלל , למה לך ?אתה המשתמש הכי הזוי בפורום הזה, וזה לא שאין תחרות, כן?...
כל היום לא רק אתה מקלל אותי את כולם , למה אתה הורס את הבריאות שלך ?
לא מכיר אותך , לא משלם לך , לך תריב עם אחרים .
כמו מחלה אתה חוזר אלי מקלל ועונה שטויות ...
15 שנה אתה כאן 24/7 עונה שטויות , מאיים כל מי שלא מקבל את הדברים שלך
ובסוף מתברר שאתה לא מבין כלום .
כל היום אתה ושמותייך השונים חוזרים אלי ומבקש לדעת איך הגעתי לדברים ושלא עונים לך ( אני נהפך לטרול ועוד קללות שלך )מתי בדיוק הגעתי אליך על 4 ורציתי עזרה?...
לא נעים לכתוב לך
אתה לא בעל יכולות להבין או ללמוד או להתקדם ...
שירות Netflix זמין באיכות Ultra HD במחשבים ובטאבלטים עם מערכת Windows. כדי לצפות בסטרימינג באיכות Ultra HD, דרושים לך:
מחשב או טאבלט עם מערכת Windows 10 שהותקנו בו העדכונים האחרונים ל-Windows.
דפדפן Microsoft Edge או אפליקציית Netflix ל-Windows 10.
צג 60Hz התומך ב-4K (עם חיבור HDCP 2.2 אם מדובר בצג חיצוני).
שים לב: כדי ליהנות מסטרימינג באיכות Ultra HD, כל צג המחובר למחשב חייב לעמוד בדרישות אלה.
מעבד Core דור 7 של Intel (דגמים i3, i5 או i7 בסדרה 7xxx או 7Yxx) או חדש יותר, או מעבד גרפי של NVIDIA העומד בדרישות אלה....
אני מניח שבקרוב המשתמש @מושיקו234 יחסם, אז היה שלום ולהתראות במשתמש הבא שלך!
בכל מקרה, להלן ערך "קללה" בוויקיפדיה, כדי שיהיה לך מה לקרוא עד שיחסמו לך את המשתמש הנוכחי:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%9C%D7%9C%D7%94
Batnun
.
בכל מקרה, להלן ערך "קללה" בוויקיפדיה, כדי שיהיה לך מה לקרוא עד שיחסמו לך את המשתמש הנוכחי:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%9C%D7%9C%D7%94
Batnun
.