אתה בלבלן גדול. שבת שלום (:13/11/2020 14:18ArKhaos כתב:וואו, איך עלית עלי... לא יודע לגבי האחרים, אבל אני ממש מתפרנס מזה. כל המותגים הגדולים הם לקוחות שלי. עלו על זה שאני "משפיען רשת" עם עשרות אלפי התגובות שלי ומשלמים לי הון. הפוסט הזה שלך הכניס את כוווווולם ללחץ, כנראה מזהים ש-Ultrasone זה הכוח העולה, ובטח מבקשים תגובות בפורומים בכל רחבי העולם...12/11/2020 21:30Titan777 כתב:
............................................................
זה נראה כאילו יש פה חבר'ה בפורום שמקבלים כסף בשביל להשמיץ סתם.
...![]()
האמת, חשבתי אתמול גם לכתוב לך תגובה רצינית ברוח "כשכולם אומרים לך שאתה שיכור, עדיף שתלך לישון" או "חכם לא נכנס לצרה שפיקח יודע איך לצאת ממנה" ולמליץ לך על הפתרון המתבקש - לשמוע - אבל וויתרתי כי הבנתי שיש אנשים שלא מאמינים ברעיון שכאשר אתה נכנס עם הראש בקיר, זה לא הקיר שיישבר...
בכל מקרה, בהצלחה עם האוזניות הבאות שלך
...
מחפש לשדרג את הUltrasone HFI-780 לPRO 900i
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 566
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היי.
מבחינת נתונים טכניים הם דיי זהים - חץ מעליה של 5 אוהם בדגם ה- 900 , זה לא משהו שהמגבר שלך יתקשה להתמודד איתו ( בהנחה שאתה מרוצה מאיך שהיום הוא עובד עם ה 780).
הרגישות נשארה אותו דבר 96DB.
כל שאר הדברים הינם סובייקטיבים.
דגמי האולטראסון לא נפוצים בארץ ולכן קשה לתת מידע מדוייק איך הם נשמעים.
ההבדל במחיר יכול לשקף -
1. דרייבר מעודכן יותר
2. שיפור אקוסטי
3. קשת טובה יותר
4. מבנה מתכת מול פלסטיק (מנחש פה)
5. כבל נתיק בדגם החדש
מכיוון שאתה קופץ במדרגת מחיר - מציע לעשות סיבוב בכמה חנויות/יובואנים ולבדוק מה יש בתווח המחיר הזה 500$ ולהשוות מול האוזניה שלך - עד כמה השיפור משמעותי לך (!!) באופן אישי.
לא כל המלצה של משה/דוד/ניסים/חיים מתאימה לך - לכל אחד יש אוזניים שונות ולא כל אחד שומע אותו דבר .
מבחינת נתונים טכניים הם דיי זהים - חץ מעליה של 5 אוהם בדגם ה- 900 , זה לא משהו שהמגבר שלך יתקשה להתמודד איתו ( בהנחה שאתה מרוצה מאיך שהיום הוא עובד עם ה 780).
הרגישות נשארה אותו דבר 96DB.
כל שאר הדברים הינם סובייקטיבים.
דגמי האולטראסון לא נפוצים בארץ ולכן קשה לתת מידע מדוייק איך הם נשמעים.
ההבדל במחיר יכול לשקף -
1. דרייבר מעודכן יותר
2. שיפור אקוסטי
3. קשת טובה יותר
4. מבנה מתכת מול פלסטיק (מנחש פה)
5. כבל נתיק בדגם החדש
מכיוון שאתה קופץ במדרגת מחיר - מציע לעשות סיבוב בכמה חנויות/יובואנים ולבדוק מה יש בתווח המחיר הזה 500$ ולהשוות מול האוזניה שלך - עד כמה השיפור משמעותי לך (!!) באופן אישי.
לא כל המלצה של משה/דוד/ניסים/חיים מתאימה לך - לכל אחד יש אוזניים שונות ולא כל אחד שומע אותו דבר .