איך להיפטר מריח לא נעים מבית מפוח המזגן המיני מרכזי מעל לתקרת כבס?
שאלה כללית
האם הלחות המגיעה למאייד היא תוצאה של אי שמירת החלל סגור? זאת אומרת הלחות נוצרת בגלל דלת/חלון פתוח?
נושא נוסף אני לא בטוח שלהשפריץ לתוך המאייד ספרי ריח כולשהו זה חכם, תקנו אותי אם אני טועה, כי לא כל הספריי מתנדף, אכל מה שלא יתנדף ישאר במאייד וזה יהה המצה לעובש להתיישב עליו.
האם הלחות המגיעה למאייד היא תוצאה של אי שמירת החלל סגור? זאת אומרת הלחות נוצרת בגלל דלת/חלון פתוח?
נושא נוסף אני לא בטוח שלהשפריץ לתוך המאייד ספרי ריח כולשהו זה חכם, תקנו אותי אם אני טועה, כי לא כל הספריי מתנדף, אכל מה שלא יתנדף ישאר במאייד וזה יהה המצה לעובש להתיישב עליו.
פתחתי שרשור חדש לגבי מכונות כביסה
https://www.hometheater.co.il/vp3120625#3120625
https://www.hometheater.co.il/vp3120625#3120625
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
לא מומחה בבשמים אבל יתכן,shaylev80 כתב:שאלה כללית
נושא נוסף אני לא בטוח שלהשפריץ לתוך המאייד ספרי ריח כולשהו זה חכם, תקנו אותי אם אני טועה, כי לא כל הספריי מתנדף, אכל מה שלא יתנדף ישאר במאייד וזה יהה המצה לעובש להתיישב עליו....
מה שבטוח עוזר זה סבון כביסה אבקה מומס בדלי מים,
זה מסיר עובש,
אגב את הטיפ הזה למדתי במפעל שלנו שמייצר סוללות קירור למזגנים.
לגבי לחות, ההגיון שלך הוא נכון מאד אבל בפועל אין דבר כזה חלל של בית יבש לגמרי עם 0 אחוז לחות באוויר, פותחים דלת, חריץ בחלון, ברז, מקלחת...
כל עוד המזגן מקרר, הצינור שמטפטף בחוץ ימשיך לטפטף.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אגב, בגלל שתיקון הנזילה עלה רק 350 ש"ח, אני חושב להחזיק את המזגן עוד שנה שנתיים אבל מזגן בן 15 (עוד שנתים בן 17), אני חושב שמומלץ להחליף.
אני מניח שיש כאלה שיחליפו כשהמזגן יתקלקל אבל במקרה שלי, אם הוא יתקלקל במאי-נובמבר, אני בבעיה קשה
הטכנאי שהיה אצלי אמר לי דבר מפתיע. הוא טוען שמיצובישי מזגנים מצויינים אבל לאו דווקא לבית. הוא דווקא המליץ לי על תדיראן\אלקטרה.
אני מניח שיש כאלה שיחליפו כשהמזגן יתקלקל אבל במקרה שלי, אם הוא יתקלקל במאי-נובמבר, אני בבעיה קשה
הטכנאי שהיה אצלי אמר לי דבר מפתיע. הוא טוען שמיצובישי מזגנים מצויינים אבל לאו דווקא לבית. הוא דווקא המליץ לי על תדיראן\אלקטרה.