אתר הכתוביות Wizdom Subs בעיצוב מחודש ומרשים!
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

Re:
מקווים שהשינויים שביצענו מאז קלעו לטעמך.02/10/2020 21:05minime כתב: עיצוב מרשים, אך לא פרקטי וסתם עמוס, במיוחד לאתר כתוביות שאמור להיות פשוט, ראה ערך גוגל.
העיצוב החדש מתאים לאתר סטרימינג, וזה כנראה רמז לאן פניו של האתר מועדות.
אישית לא סובל תצוגת קיר. גם הכיתוב השחור על רקע לבן חצי שקוף לא מוצלח לטעמי,
צריך להיות הפוך, לבן על רקע שחור והציון והכוכבים צריכים להיות בסגנון של האייקונים למעלה. כמו כן הכיתוב צריך להיות עם הצללה.
נקווה שיוסיפו אופציה לתצוגת רשימה מהחדש לישן עם הפרטים החשובים ציון ותקציר כפי שנהוג ברוב אתרי הריליסים.
אם עד היום היה מספיק לי מבט חטוף של מספר שניות לראות מה חדש או שווה,
עכשיו צריך להתאמץ ולעבור עם העכבר על הפוסטרים או להכיר את הפוסטרים ולעבור בין סרטים ו-TV. יישום לא מוצלח ולא פרקטי במיוחד.
נקווה שהחיפוש יעבוד עכשיו כמו שצריך. בקודי 16 ו-17 החיפוש לא עובד בסדרות....
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה רבה על ההשקעה - זה ממש לא מובן מאליו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46336
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
@wizdom subs
טוב לראות שאתה פה
מה דעתך על הכנסת סדרות ל- Watch List של משתמש רשום על מנת שהוא יקבל התראה ברגע שיש עדכון מתאים?
טוב לראות שאתה פה

מה דעתך על הכנסת סדרות ל- Watch List של משתמש רשום על מנת שהוא יקבל התראה ברגע שיש עדכון מתאים?
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

Re: Re:
כברירת מחדל הסדר הוא לפי העדכון האחרון. כמובן שניתן בתפריט הימני לבחור סדר תצוגה אחר כגון שנת היציאה.
[/quote]
תודה רבה, אפשרויות הסינון בהחלט עוזרות.
הצעה קטנה לשיפור - בתצוגה צפופה, לפעמים טקסט התיאור מכסה את שנת היציאה, אולי אפשר להעביר את השנה כך שלא תוסתר
[/quote]
תודה רבה, אפשרויות הסינון בהחלט עוזרות.
הצעה קטנה לשיפור - בתצוגה צפופה, לפעמים טקסט התיאור מכסה את שנת היציאה, אולי אפשר להעביר את השנה כך שלא תוסתר
אין לי מושג.04/03/2021 13:30wizdom subs כתב:מקווים שהשינויים שביצענו מאז קלעו לטעמך.02/10/2020 21:05minime כתב: עיצוב מרשים, אך לא פרקטי וסתם עמוס, במיוחד לאתר כתוביות שאמור להיות פשוט, ראה ערך גוגל.
העיצוב החדש מתאים לאתר סטרימינג, וזה כנראה רמז לאן פניו של האתר מועדות.
אישית לא סובל תצוגת קיר. גם הכיתוב השחור על רקע לבן חצי שקוף לא מוצלח לטעמי,
צריך להיות הפוך, לבן על רקע שחור והציון והכוכבים צריכים להיות בסגנון של האייקונים למעלה. כמו כן הכיתוב צריך להיות עם הצללה.
נקווה שיוסיפו אופציה לתצוגת רשימה מהחדש לישן עם הפרטים החשובים ציון ותקציר כפי שנהוג ברוב אתרי הריליסים.
אם עד היום היה מספיק לי מבט חטוף של מספר שניות לראות מה חדש או שווה,
עכשיו צריך להתאמץ ולעבור עם העכבר על הפוסטרים או להכיר את הפוסטרים ולעבור בין סרטים ו-TV. יישום לא מוצלח ולא פרקטי במיוחד.
נקווה שהחיפוש יעבוד עכשיו כמו שצריך. בקודי 16 ו-17 החיפוש לא עובד בסדרות.......
לא נכנסתי חודשים לאתר שלכם.
כל עוד קיימת תצוגת הקיר הכבדה והפאתטית הזאת, במקום רשימה כפי שהייתה, אין כ"כ סיבה גם לבקר בו.
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

תודה רבה לך.08/03/2021 7:30itrigalo כתב:גם אם לא אהבת את העיצוב (כאילו שמישהו חייב לך משהו) - תגובתך מלגלגת ודוחה....
יש גם דרך לרשום ביקורת שלילית.
נ.ב. אמנם אני פתחתי את השרשור הזה, אבל אין לי שום קשר לאתר....
מה לעשות שיש אנשים מכל הסוגים.
למזלנו יש הרבה יותר אנשים שכן יודעים להעריך וכן יודעים לבקר, ובשבילם שווה לנו להשקיע את הזמן החופשי שלנו ולהתאמץ לשפר.
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

תודה רבה, אפשרויות הסינון בהחלט עוזרות.05/03/2021 17:41עידו12 כתב: כברירת מחדל הסדר הוא לפי העדכון האחרון. כמובן שניתן בתפריט הימני לבחור סדר תצוגה אחר כגון שנת היציאה....
[/quote]
יש לך אפשרות לשלוח בבקשה צילום מסך של התצוגה שנוכל לבדוק?
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

חוסם הפרסומות לא צריך להפריע מכיוון שאין אצלנו פרסומות.08/03/2021 9:05moshc כתב: לא יודע אם זה רק אני, אבל בזמן האחרון כשאני נכנס עם הפלאפון שלי (גלקסי נוט 20) באתר לכל סרט או סדרה, לא נטען כלום.
אני נכנס עם ה Samsung internet ויש adblock פעיל.
ניסיתי לבטל את ה adblock אך עדיין כלום לא נטען.
Screenshot_20210308-084822_Samsung Internet.jpg...
האם ניסית עם דפדפן אחר גם?
בכרום זה עובד מושלם.. רק ב Samsung Internet לא עובד.08/03/2021 10:03wizdom subs כתב:חוסם הפרסומות לא צריך להפריע מכיוון שאין אצלנו פרסומות.08/03/2021 9:05moshc כתב: לא יודע אם זה רק אני, אבל בזמן האחרון כשאני נכנס עם הפלאפון שלי (גלקסי נוט 20) באתר לכל סרט או סדרה, לא נטען כלום.
אני נכנס עם ה Samsung internet ויש adblock פעיל.
ניסיתי לבטל את ה adblock אך עדיין כלום לא נטען.
Screenshot_20210308-084822_Samsung Internet.jpg...
האם ניסית עם דפדפן אחר גם?...
הקטע הוא שזה עבד לי לפני חודש וחצי בערך ואז פתאום הפסיק לעבוד.
אולי עשיתם שינוי כלשהו?
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

מהצד שלנו לא בוצע שינוי. יכול להיות עדכון של הדפדפן שבוצע ופוגע בתצוגה של האתר.08/03/2021 10:18moshc כתב:בכרום זה עובד מושלם.. רק ב Samsung Internet לא עובד.08/03/2021 10:03wizdom subs כתב:
חוסם הפרסומות לא צריך להפריע מכיוון שאין אצלנו פרסומות.
האם ניסית עם דפדפן אחר גם?...
הקטע הוא שזה עבד לי לפני חודש וחצי בערך ואז פתאום הפסיק לעבוד.
אולי עשיתם שינוי כלשהו?...
לא יודע אם זה אישיו פרטי שלי או משהו כללי, אבל לציון יש חשיבות מכרעת בבחירת הצפייה.
העניין הוא שלא ברור מאין הציון שאתם משתמשים בו ולמה אתם לא משתמשים בציון הנפוץ של IMDB.
זה מאוד מטריד כשהפער בין הציונים הוא גבוה. לדוגמה הסרט "ילד" שמקבל אצלכם ציון גבוה 8 לעומת 5.5 ב-IMDB.
מלבד זה השינויים האחרונים בהחלט שדרגו את השימוש.
תודה.
העניין הוא שלא ברור מאין הציון שאתם משתמשים בו ולמה אתם לא משתמשים בציון הנפוץ של IMDB.
זה מאוד מטריד כשהפער בין הציונים הוא גבוה. לדוגמה הסרט "ילד" שמקבל אצלכם ציון גבוה 8 לעומת 5.5 ב-IMDB.
מלבד זה השינויים האחרונים בהחלט שדרגו את השימוש.
תודה.