מה האופציות שלי בהעברת ATMOS לרסיבר AVR-X2500H ?
@Snirrrr
אז תנסה מהטלויזיה למגבר ותראה איך נשמע. אולי זה לא ישנה לך כל כך. או נגיד תחבר רק את הPS לטלויזיה. אני חושב שעם ARC הטלויזיה עדיין תעביר ATMOS אם היא תומכת בו רק בצורה מקומפרסת. יכול להיות שאני טועה אבל, לא ניסיתי אף פעם.
אז תנסה מהטלויזיה למגבר ותראה איך נשמע. אולי זה לא ישנה לך כל כך. או נגיד תחבר רק את הPS לטלויזיה. אני חושב שעם ARC הטלויזיה עדיין תעביר ATMOS אם היא תומכת בו רק בצורה מקומפרסת. יכול להיות שאני טועה אבל, לא ניסיתי אף פעם.
@Bambi40
איך אתה רוצה לעבוד - עם כונן חיצוני שאתה כל פעם מחבר ומנתק אותו? שיטה פחות מומלצת ודי לא "מקצועית" נקרא לזה.
או, לעבוד על גבי הרשת עם פלקס\קודי.
לי גם יש דיסק חיצוני של 2 טרה שהייתי מחבר לטלוויזיה ישירות וכך רואה סרטים - לפני שהיה לי סטרימר. לך תחבר למחשב תוריד סרט, תעביר אותו לדיסק ואז תחבר לטלוויזיה.
המטרה היא פשטות ונוחות. וקודי או פלקס נותנים לך את זה. אתה יכול גם לעשות את זה דרך נגן VLC - הוא יודע לגשת לקבצים ברשת אבל הוא פחות יפה מהאחרים ופחות מקצועי לדעתי. הוא אחלה, אני מת עליו! אבל זו רמה מתחת לדעתי.
כפי שציינתי, אתה יכול לעבוד עם פלקס (ממליץ לך לקרוא על זה קצת ברשת. זו תוכנה שמסדרת לך את כל ספריית הסרטים שלך בצורה מאד יפה ונוחה.) אבל אתה צריך גם שרת פלקס שיעשה לך את הדברים ברקע.
אתה יכול להשתמש בקודי שזה נגן\פלטפורמה למדיה. הוא ייגש ברשת לשרת קבצים שלך או למחשב שמאחסן את כל הסרטים וגם יודע לסדר את כולם בצורה די יפה.
·
איך אתה רוצה לעבוד - עם כונן חיצוני שאתה כל פעם מחבר ומנתק אותו? שיטה פחות מומלצת ודי לא "מקצועית" נקרא לזה.
או, לעבוד על גבי הרשת עם פלקס\קודי.
לי גם יש דיסק חיצוני של 2 טרה שהייתי מחבר לטלוויזיה ישירות וכך רואה סרטים - לפני שהיה לי סטרימר. לך תחבר למחשב תוריד סרט, תעביר אותו לדיסק ואז תחבר לטלוויזיה.
המטרה היא פשטות ונוחות. וקודי או פלקס נותנים לך את זה. אתה יכול גם לעשות את זה דרך נגן VLC - הוא יודע לגשת לקבצים ברשת אבל הוא פחות יפה מהאחרים ופחות מקצועי לדעתי. הוא אחלה, אני מת עליו! אבל זו רמה מתחת לדעתי.
כפי שציינתי, אתה יכול לעבוד עם פלקס (ממליץ לך לקרוא על זה קצת ברשת. זו תוכנה שמסדרת לך את כל ספריית הסרטים שלך בצורה מאד יפה ונוחה.) אבל אתה צריך גם שרת פלקס שיעשה לך את הדברים ברקע.
אתה יכול להשתמש בקודי שזה נגן\פלטפורמה למדיה. הוא ייגש ברשת לשרת קבצים שלך או למחשב שמאחסן את כל הסרטים וגם יודע לסדר את כולם בצורה די יפה.
·
@Dannino
·היי
כן ככה אני עובד היום , מעביר לדיסק חיצוני ומחבר לסטרימר שמחובר ישירות לרסיבר של דנון שיש לי.
לא ממש מכיר את מה שאתה ציינת , ועדיין לא קניתי את השילד , מתכנן בקרוב לקנות.
כשאתה מעביר דרך ה plex שציינת אני מניח שזה יושה על המחשב ועל הסטרימר
ואתה מנגן את הסרט מהמחשב?
הרסיבר ידע לזהות את פורמט הכל הנכון?
זה יעבוד חלק בלי תקיעות למשל 4k?
·היי
כן ככה אני עובד היום , מעביר לדיסק חיצוני ומחבר לסטרימר שמחובר ישירות לרסיבר של דנון שיש לי.
לא ממש מכיר את מה שאתה ציינת , ועדיין לא קניתי את השילד , מתכנן בקרוב לקנות.
כשאתה מעביר דרך ה plex שציינת אני מניח שזה יושה על המחשב ועל הסטרימר
ואתה מנגן את הסרט מהמחשב?
הרסיבר ידע לזהות את פורמט הכל הנכון?
זה יעבוד חלק בלי תקיעות למשל 4k?
@Bambi40
·
כבר גלשנו לנושא אחר חחח אבל בתאכלס זה עובד ככה - שרת-לקוח.
המחשב הוא השרת שלך - על המחשב אתה מגדיר את כל ספריות הסרטים שלך. איפה נמצא מה ואז התוכנה של פלקס ניגשת לבסיס נתונים ומוצאת את כל המידע על הסרטים ואת הפוסטרים.
על השילד אתה מתקין את הנגן (קליינט) שעושה בעצם את העבודה הקשה. בין אם זה 4k, hd, או remux.
צריך סטרימר מספיק חזק שיוכל לעשות את זה והשילד כאמור אוכל את זה בלי בעיה.
עוד פרט חשוב שחייב שיהיה לך הוא מהירות תקשורת - אתה חייב סוויץ\ראוטר בבית שתומך במהירות של Gigabit ולא 100mbps כי קצת העברת נתונים ב- 4k מהיר בהרבה מזה של HD ולכן את תראה קרטועים אם הרשת לא תהיה בהתאם. על אחת כמה וכמה אם אתה מנגן remux.
הרסיבר מזהה הכל בוודאי - רק מגדירים את הפלקס בסטרימר שיהיה pass-thorugh ואז הכל מועבר לרסיבר as is והוא יעשה את העבודה החזקה של הפענוח.
עובד חלק ומצוין עם 4k. אני כבר כמה חודשים רואה ככה סרטים וזה תענוג
·
כבר גלשנו לנושא אחר חחח אבל בתאכלס זה עובד ככה - שרת-לקוח.
המחשב הוא השרת שלך - על המחשב אתה מגדיר את כל ספריות הסרטים שלך. איפה נמצא מה ואז התוכנה של פלקס ניגשת לבסיס נתונים ומוצאת את כל המידע על הסרטים ואת הפוסטרים.
על השילד אתה מתקין את הנגן (קליינט) שעושה בעצם את העבודה הקשה. בין אם זה 4k, hd, או remux.
צריך סטרימר מספיק חזק שיוכל לעשות את זה והשילד כאמור אוכל את זה בלי בעיה.
עוד פרט חשוב שחייב שיהיה לך הוא מהירות תקשורת - אתה חייב סוויץ\ראוטר בבית שתומך במהירות של Gigabit ולא 100mbps כי קצת העברת נתונים ב- 4k מהיר בהרבה מזה של HD ולכן את תראה קרטועים אם הרשת לא תהיה בהתאם. על אחת כמה וכמה אם אתה מנגן remux.
הרסיבר מזהה הכל בוודאי - רק מגדירים את הפלקס בסטרימר שיהיה pass-thorugh ואז הכל מועבר לרסיבר as is והוא יעשה את העבודה החזקה של הפענוח.
עובד חלק ומצוין עם 4k. אני כבר כמה חודשים רואה ככה סרטים וזה תענוג
@Dannino
·תודה רבה על ההסבר הבנתי בגדול את הרעיון.
רק לא הבנתי לגבי החיבור רשת , המחשב נמצא בכלל בחדר מרוחק בערך 30 מטר מהסלון . המחשב מחובר כם כבל רשת
ובסלון יהיה הסטרימר שילד שאני אקנה בחודש הקרוב ואותן אחבר עם כבל רשת להוט פייבר.
אשמח להעזר בך כשאקבל את השילד.
תודה
רק לא הבנתי לגבי החיבור רשת , המחשב נמצא בכלל בחדר מרוחק בערך 30 מטר מהסלון . המחשב מחובר כם כבל רשת
ובסלון יהיה הסטרימר שילד שאני אקנה בחודש הקרוב ואותן אחבר עם כבל רשת להוט פייבר.
תודה
גם המחשב וגם השילד יהיו מחוברים לאותו ראוטר בצורה חוטית? במצב כזה את משתף את התיקיות סרטים שלך במחשב ומגדיר אותן כמו כונן על השילד. אפשר גם אלחוטית במידה ויש קליטה טובה אבל חוטי יותר אמין.Bambi40 כתב:@Dannino
תודה...
@sigamore
היי
השאלתי מחבר אפל טיוי שמחובר לרסיבר שלי דנון 3400.
ןמהרסיבר יוצא כבל לטיוי.
כמובן שמחובר גם אקסבוקס וכו לרסיבר.
אודה לעזרתך לגבי 2 שאלות :
נטפליקס כשמפעיל נניח משהו עם אטמוס לא מזהה אטמוס אלה מולטי צאנל + dolby
כנל לגבי שאר הפורמטים.
דבר שני אם ארצה להריץ פלקס מהמחשב לטובת סרטים ולהזרים מהאפל הוא יזהה נכון את פורמט השמע?
·
היי
השאלתי מחבר אפל טיוי שמחובר לרסיבר שלי דנון 3400.
ןמהרסיבר יוצא כבל לטיוי.
כמובן שמחובר גם אקסבוקס וכו לרסיבר.
אודה לעזרתך לגבי 2 שאלות :
נטפליקס כשמפעיל נניח משהו עם אטמוס לא מזהה אטמוס אלה מולטי צאנל + dolby
כנל לגבי שאר הפורמטים.
דבר שני אם ארצה להריץ פלקס מהמחשב לטובת סרטים ולהזרים מהאפל הוא יזהה נכון את פורמט השמע?
·
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
קצת בנושא אחר שקשור לאטמוס ודנון
באיזה סדרה שלהם אפשר לקבל atmos 5.1.4 או לחלופין אולי להשתמש באיזה מגבר חיצוני ולקבל את אותו תצורה בסדרות נמוכות יותר?
באיזה סדרה שלהם אפשר לקבל atmos 5.1.4 או לחלופין אולי להשתמש באיזה מגבר חיצוני ולקבל את אותו תצורה בסדרות נמוכות יותר?
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
3600/3700 הם 9.2 עם אפשרות הרחבה ל11.2 עם מגבר חיצוני.superbizho כתב:קצת בנושא אחר שקשור לאטמוס ודנון
באיזה סדרה שלהם אפשר לקבל atmos 5.1.4 או לחלופין אולי להשתמש באיזה מגבר חיצוני ולקבל את אותו תצורה בסדרות נמוכות יותר?...
@sigamore
·היי
אשמח לעזרה ממך.
השאלתי מחבר אפל tv4k.
חיברתי אותו ישירות למגבר שלי בכבל hdmi , המגבר דנון 3400.
בדקתי נטפליקס , והמכשיר לא מזהה נכון את פורמטי השמע.
נניח סרט או סדרה עם אטמוס הוא מזהה כשמע multi + ddsurround.
עשיתי בנוסף בדיקה גם עם פלקס מהמחשב אל האפל טיוי.
גם לא מזהה נכון פורמטי שמע מהמחשב לפלקס .
מזהה כמו בנטפליקס multi in +dd ולא משנה אם הסרט dts , atmos וכו.
בהגדרות של האפל טיוי שמע אטמוס דלוק.
אודה על עזרתך בנושא בתור אחד שמשתמש ומכיר אפל טיוי.
·היי
אשמח לעזרה ממך.
השאלתי מחבר אפל tv4k.
חיברתי אותו ישירות למגבר שלי בכבל hdmi , המגבר דנון 3400.
בדקתי נטפליקס , והמכשיר לא מזהה נכון את פורמטי השמע.
נניח סרט או סדרה עם אטמוס הוא מזהה כשמע multi + ddsurround.
עשיתי בנוסף בדיקה גם עם פלקס מהמחשב אל האפל טיוי.
גם לא מזהה נכון פורמטי שמע מהמחשב לפלקס .
מזהה כמו בנטפליקס multi in +dd ולא משנה אם הסרט dts , atmos וכו.
בהגדרות של האפל טיוי שמע אטמוס דלוק.
אודה על עזרתך בנושא בתור אחד שמשתמש ומכיר אפל טיוי.