· ואני עושה הכל עם אופני gravel
הכל טוב כל עוד יש תקציב!!
זה דיון מעניין ואני לא מתכוון להתיחס לטרינוב מעבר לההערה הנוכחית היות וזה לא דיון על מערכות כיול, אך בהקשר של ההערה שנאמרה, חשוב לדעת (למרות שציינתי את זה מספר פעמים) שכיול של טרינוב, ביחס לשאר המערכות הקיימות הוא הכי מהיר, הכי אינטואיטיבי והכי קליל שיש.עופרפולק כתב:זה לא חוכמה להביא מישהו שיכוון הכול ואז יגיד לי זה להדליק זה לכבות וזהו חוץ מזה לא לגעת בכלום הכול מכוון לך . זה אומר שיש לך טרינוב ואתה לא יודע אפילו רבע מה יש לך בבית....
·claudia5 כתב:@Sourc3
·
כמה שאתה צודק...
ראינו את זה שוב בתערוכה האחרונה לפני שנה שציוד הייאנד במחירים אסטרונומי נשמע גרוע והתירוצים היו רבים .
מדובר בתחום כלכלי בצורה קיצונית כאשר הבדלי המחירים אף פעם לא יצדיקו בתוצאה.
לקבל סאונד טוב יש הרבה מאוד גורמים הרבה לפני הציוד הפיזי,כמו אקוסטיקה ,איכות התכנים ,אופן הקלטתם ועוד....
·חחח ספר לי על זה למה אני חי באיזו פלנטה אחרתeyosha כתב:@ADICT
· יש אנשים שאוהבים לשרוף אלפי שקלים ויותר ללא קשר אם התוצאה מצדיקה את ההוצאה.
מבחינתם רכישת הציוד זו ההנאה, למשל אנשים שקונים אופני הרים בשווי של מעל עשרת אלפים ש"ח ורוכבים בסוף בפארק הירקון...

·eyosha כתב:· אבל במידה ויש לך סכום מוגבל, לא היית מעדיף להשקיע ברמקולים לפני פרוססור ? אם באמת הכוונה שלך זה שדרוג סאונד.........
·זה נכון בעיני הצופה כי אנחנו כבר לא מאזינים אנחנו צופים על הציודavihuli כתב:@ADICT
נכון, אנחנו מכירים את שרשורי ההתחדשות / מכירה שלך ומובן לחלוטין שזה מדליק אותך לפחות כמו חווית ההאזנה לסאונד.
בעיני, לגיטימי בהחלט.
האם נכון, רק בעיני המשתמש....

·avihuli כתב:אגב, אני מסכים לחלוטין ששינוי מערכת הכיול לדיראק, RP או אופטימייזר יעשו כנראה נפלאות בחלל שלי יותר מזו שקיימת אצלי בימהה, על אותו סטאפ בדיוק אחד לאחד....
אני לא מאוד אוהב את המשפט הזה...אבל בכל אופן,אבל יש מוסכמות מובנת בין כולם לגבי מהו ציוד היי אנד....
האם לפי הגדרתך כל החברה היא הייאנד, או שיש לה דגמים ספציפיים שהם היי אנד?מרצדס, במוו,אאודי וכיו' זה היי אנד, אותו כנ"ל באודיו....
זה אכן נשמע לי כמו טיעון מוצדק לחלוטין.גמישות ושוב גמישות הגדרות מערכת הכיול חיצונית/פנימית זה סופר חשוב ואני לא מדבר על הגדרת מרחקים, כן ?
מנסיון מערכת סגורה זה סיוט מתמשך....
מה הכוונה בצליל הייאנדי?כאשר אנחנו מדברים על היי אנד, אנחנו לא בהכרח מכוונים רק לציוד וכסף, אלא לאותו צליל שונה, יוקרתי, אותו צליל היי אנדי.....

·avihuli כתב:אגב, אני מסכים לחלוטין ששינוי מערכת הכיול לדיראק, RP או אופטימייזר יעשו כנראה נפלאות בחלל שלי יותר מזו שקיימת אצלי בימהה, על אותו סטאפ בדיוק אחד לאחד....

·טלHD כתב:·......
על הנייר... זה נכון. אבל לא נכון אבסולוטית ברמת העובדה.
אסביר למה הכוונה:
נגיד שהחלל שלך לא סובל מבעיות אקוסטיות או מבעיות "קלות" /לא אקוטיות.
במקרה כזה, גם מע' כיול בסיסית כמו זו המובנית ברסיברים יקרים, תספק תוצאה טובה עד טובה מאוד. אולי אפילו מצויינת.
במקרה כזה, גם אם תשווה באותו חלל למע' כיול "היי אנד" כמו אלו בטרינוב/לינגדורף וכד'.. ההבדל יהיה זניח עד בלתי שמיע. כזה שלא מצדיק לקפוץ להוצאה של עשרות אלפי $.
מצד שני, אם החלל שלך מורכב וסובל מבעיות אקוסטיות קשות... כאלו שמע' כיול בסיסית לא תצליח להתגבר עליהן, כנראה שבמקרה כזה, שילוב של מע' כיול המצויה ב"היי אנד" תהיה משמעותית הרבה יותר ברמת התוצאה.
מי יודע בוודאות מה המצב אצלו בלי לבדוק מקרה א' מול ב' ?
99% לא יודעים....

·yarino כתב:פרוססור איכותי זה מכלול של דברים ולא רק מערכת כיול.
איכות הפרוססניג לא פחות חשובה....

·טלHD כתב:·......
נגיד שהחלל שלך לא סובל מבעיות אקוסטיות או מבעיות "קלות" /לא אקוטיות.
...

·LiorShap כתב:·......
לא קיים דבר כזה בחלל של סלון . ברגע שהחדר פתוח בצידו האחד נגמר הסיפור.
ברגע שהקיר האחורי תקוע לך בתחת , גם ברמה של 20/30 סמ' מרחק. נגמר הסיפור.
ברגע שאין לך קירות צדדיים לסראונד . בעייתי מאוד ! סראונד שבא מהקיר האחורי כמו שרבים
עושים כאן בלית ברירה. בעייתי מאוד !
מרחקים ? לפני כיול ורמת הפרוססינג, המרחקים בין הרמקולים , קריטי ! אחרת , קקפוניה של צלילים .
אז בבקשה , אל תספר לי לאן אפשר להגיע, שום כיול לא יעזור לי להרחיק פיזית את הרמקולים ולהפוך את
החדר לריבוע יפייפה עם קירות שטיח 3 שכבות . אולי ישפר ברמה מסוימת של אחוזים בודדים.
זה שווה עשרות אלפי דולרים?
***לא פונה אליך באופן אישי אלא מביע את דעתי גם לדברים שיואב רשם כתגובה להודעה הקודמת שלי
ולשרשור באופן כללי. חלילה לא עונה לך אישית....