התחדשתי ועברתי לשני סאבים!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #21 

תודה רבה לכולם על הפירגון :)

@DrorAuberman
האמת? הבניין בן 8, גם אני מקווה שיש לו חיזוקים נגד רעידות אדמה..בקרוב נגלה את האמת! :lol: .

@Avi_Dagan
עוד אין ילדים, אבל כשיהיו נרגיל אותם דיי במהירות לתדרים נמוכים :twisted:
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #22 

@orku
אה, טעות שלי. חשבתי שאמרת שיש לך. חוץ מזה שני צילינדרים זה כמו ילדים ;)

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #23 

תתחדש על הדוד הנוסף! אין ספק שלא יהיו חסרים לכם מים חמים בחורף :wink:
היות ואני רואה שאתה גמיש עם המיקום, אז מומלץ לשחק קצת עם המיקומים ולראות מה מביא לסינרגיה הטובה ביותר בנקודת ההאזנה ורק אז לכייל.
בכל אופן, אם אתם בינתיים רואים סרטים בחדר השינה, השדרוג הבא חייב להיות מסך OLED. זה קלאסי לחדר שינה כי זה החדר שהכי קל להחשיך בבית.

נ.ב: תתחיל לעשות בום-בום כמו שצריך ואז האישה לא תצטרך סאב בחדר השינה שיעשה את העבודה...

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #24 

@Alon_Solo
כן, אתה לא הראשון שצחק עליי שהסאבים מאוד דומים לדודי שמש :lol: .

בעיקרון - אני גמיש כדי לקבל את הסאונד הכי טוב, היות וכרגע אני מופתע מאוד מהסאונד שאני מקבל כשהסאבים בלאכסון - אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית לנסות מיקום נוסף (ברור לי שזה חובה, אבל בהתחשב בזה שכרגע הסאונד מצויין מבחינתי וכדי להעביר אותו לקדמת הבמה אני אצטרך למצוא מקום אחר למחשב זה כבר נהיה סיפור אחר, בעיקרון אפשר להגיד שמהמזל שיחק פה! ה PC12plus נכנס בדיוק בנישה ואני נהנה ממנו - לכן לדעתי אוותר על הפרוצדורה הארוכה הזו כרגע)

לגבי המסך - כרגע לצערי יש דברים דחופים יותר על הפרק ואני מרוצה מהמסך שלי אז זה לא הכיוון, בבית הפרטי שלי בע"ה אין ספק שנלך על מסך יותר גדול ויותר איכותי.

לגבי הבום בום - אל תדאג, כל אחד בחדר יודע את העבודה שלו, אני את שלי, הסאבים את שלהם.....ואת שאר הפרטים אני אשמור לעצמי 8)
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”