טוב לאחר מחשבה רבה נרכש DB1D פיוצר אתם מדהמים
איזה כיף תודה לכולכם על הפירגון אנשים יקרים
ורועי אז ככה לא שמעתי אותו האמת שיותר המרתי שאני יאוהב אותו לפי מה שהבנתי אין בתצוגה בחניות לשמוע גם בטופ אודיו
אז ככה ההתלבטות היתה על ה PB16-Ultra שנראה ממש טוב על הנייר ואני בטוח שגם במציאות וחצי מחיר וגם 16 אינץ אבל
אמרתי לעצמי שאני יותר איש של B&W נמשיך על קו הזה למרות שעכשיו אני מבין יותר שהרמקולים של B&W 703
706 HTM 71S2 זה רמקולים באמת שהם לא חמים והPV1D היה באמת לא יודע להרטיב אותם ולעשיר אותם
כי אני חושב שזה מערך של רמקולים יחסית כבדים וסאבT PV1D 400 WAT ואז שהבאתי תDB1D עוד יום של אחרי האזנות אני יכול להגיד סוף סוף
שהמערכת של B&W ססוף סוף נהייתה עשירה ומענינית אישית אני חושב שגם הסאב של SVS היה עושה תעבודה גם ברמה כזאתי שההיתי מתלהב
אבל לא יודע אמרתי נשמור על הקו של B&W וסוף סוף התוצאת מאתגרת כי באמת היה חסר סאב שפשוט יעיר את המערכת הזאתי
וזה מה שזה עשה סוף סוף אפשר להגיד זה היה שווה המסע אחרי כל סדרה 7 וזהו
ורועי אז ככה לא שמעתי אותו האמת שיותר המרתי שאני יאוהב אותו לפי מה שהבנתי אין בתצוגה בחניות לשמוע גם בטופ אודיו
אז ככה ההתלבטות היתה על ה PB16-Ultra שנראה ממש טוב על הנייר ואני בטוח שגם במציאות וחצי מחיר וגם 16 אינץ אבל
אמרתי לעצמי שאני יותר איש של B&W נמשיך על קו הזה למרות שעכשיו אני מבין יותר שהרמקולים של B&W 703
706 HTM 71S2 זה רמקולים באמת שהם לא חמים והPV1D היה באמת לא יודע להרטיב אותם ולעשיר אותם
כי אני חושב שזה מערך של רמקולים יחסית כבדים וסאבT PV1D 400 WAT ואז שהבאתי תDB1D עוד יום של אחרי האזנות אני יכול להגיד סוף סוף
שהמערכת של B&W ססוף סוף נהייתה עשירה ומענינית אישית אני חושב שגם הסאב של SVS היה עושה תעבודה גם ברמה כזאתי שההיתי מתלהב
אבל לא יודע אמרתי נשמור על הקו של B&W וסוף סוף התוצאת מאתגרת כי באמת היה חסר סאב שפשוט יעיר את המערכת הזאתי
וזה מה שזה עשה סוף סוף אפשר להגיד זה היה שווה המסע אחרי כל סדרה 7 וזהו
נערך לאחרונה על ידי OHADI555 ב 27/08/2020 10:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·בליין של svs רק סדרת האולטרה 16 עם וופר של 16 אינץOHADI555 כתב: הPB12 שנראה ממש טוב על הנייר ואני בטוח שגם במציאות וחצי מחיר וגם 16 אינץ...
התבלבלת.
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אהלן אוהד,תתחדש.
במה קדמית שלי כמו שלך,אני בחרתי בסופו של יום SVS.
מאחל לך המון שעות של כיף והנאה מהסאב.
שמוליק.
שמוליק.
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
שמוליק היקר המון תודה לך חבר הבחירה שלך היא מצוינת בדיוק כמו שלי(: גם אתה נהנה כמוני ללא ספק מהבמה הקדמית אני בטוח בזה תודה לך איש יקרshshmul כתב:אהלן אוהד,תתחדש.
שמוליק....
טוב מעדכן בכללי עוד יום של האזנה עוד יום של שיגעון פשוט זה מדהיםםםם שאיפשר להסביר במילים עם ההיתי יכול ההיתי קונה תסאב הזה שוב זה פשוט מדויק ברמה אחרת לא אגרסבי בכלל סאב עדין ומועדן איזה תחום אדיר שבסוף משקעים ובסוף יש פירות מתוקים מאוד אני מאמין שגם עם ההיתי קונה SVS ULTRA ההיתי אומר את אותו דבר ככי שיש סאב של 400WAT ומכנסים סאב 2000 זה משנה את הכל שהיה שבת שלום