מסך גיימינג LG 34GN850-B 34" 21: 9 UltraGear Curved (3440 x 1440) 1ms Nano IPS - כ 4579 ש"

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

jagheadg כתב:אם אמזון הוא המוכר. האם הם אלו שנותנים את האחריות או שעדיין זה באחריות היצרן?
אם משהו לא בסדר במוצר כשהוא מגיע, מה האפשרויות?
...
·

אם משהו לא בסדר במוצר כשהוא מגיע או ב 3 חודש הראשונים תוכל לשלוח את זהלאמזון על חשבונם והם יזכוא ותך על מה ששילמת, מניסיון רב.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

jagheadg כתב:בקיצור ממש לא שווה לקחת את הסיכון במוצרים מהסוג הזה.
נחכה שיגיע לארץ.
...
·

איך הגעת למסקנה הזו בלי לדעת מה מחיר המוצר בארץ? ואם מחיר המוצר בארץ יהיה 50% יותר? בקיצור קפיצה למסקנות בלי שום נתונים קונקרטיים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ziv_r כתב:כמה פעמים תיקנתם את מסך המחשב שלכם?
אם כן, זה היה מכוסה באחריות?

אני משתמש במחשב מעל ל- 30 שנה, עם אינספור מסכים שעברו דרכי בבית, בעבודה, דרך משפחה וקרובים, ומעולם לא נזקקתי לתקן מסך או שמעתי על מישהו שתיקן. אני לא אומר שאין תקלות, אלא שזה מאוד נדיר.
...
·

במקרה הפרטי שלי - אף פעם. במקרה אני זה שאחראי על כל ציוד המחשוב בארגון שלנו ועברו תחת הידיים שלי כבר אלפי מסכים בקריירה שלי, אני יכול להגיד שלפחות במסכים של DELL אחוז הכשל מספיק קטן בשביל ששירות "בארץ" יהיה פחות רלוונטי. אם היית יכול לרכוש במחיר מופחת בצורה מורגשת (20-30 אחוז) אפילו בלי אחריות בכלל הייתי קופץ על המציאה, כי אחוז הכשל של מסכים הרבה הרבה יותר נמוך מזה.

ולראייה, גם את המסך שלי בבית הזמנתי מאמזון.

hen87
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

@Huber
·

אולי מסכים לארגוניים(כאלו למשל עם יכולת דייזי צ'יין) בנויים בסטנדרטים גבוהים יותר, המסך של סמסונג שהחזרתי פעמיים לאמזון יש מישהו אחר שלטענתו החזיר 9 פעמים וכל פעם קיבל יחידה עם דפקט חדש, ברדיט יש פורום פעיל למסכים והנחה הכללית שם שאיכות ייצור מסכים בשנים אחרונות ירדה משמעותית מבחינת בקרת איכות, בעיקר באיכות הפנלים, שכבר אי אפשר לדעת מה תקבל. אבל כל אחד והמזל שלו...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

hen87 - אין דרך לאשר או לשלול את מה שציינת, מה שכן אצלי עברו מאות רבות של מסכים ולא רק DELL, הרבה יותר קל לעשות סטטיסטיקה ולהגיע לתובנות בכמויות כאלו מול כמה בודדים במיוחד בדגם שכנראה היה בעייתי מלכתחילה לפי איך שאתה מציין. לא?

בכל מקרה אני אישית הייתי לוקח את הסיכון בהנחה שההפרש במחיר מורגש (20-40 אחוז, תלוי במסך ובמחיר ההתחלתי שלו), ועשיתי זאת (ברשותי מסך גיימינג של LG שנרכש בדיוק כך).

hen87
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@Huber
·
הבעיה עם המסך של דל לא הייתה דפקט, ככה המסך מיוצר עם יכולת הצגת צבעים שגורמת למריחות צבע בהפעלת וידיאו- כל מי שקנה אותו ככה קיבל אותו, היו לו בערך 8 גרסאות יצור שונות החל מה2016 ולפחות עד אמצע 2018, ולא ממש סידרו את הבעיה. אצרף תמונה.

הפורום ברדיט מתייחס לכל היצרנים, לא לדגם ספציפי, וניתן לראות שם כמות רבה של דוגמאות כל חודש, להוכיח סטטיסטית אם אכן חלה עלייה ובכמה אחוזים אכן בעייתי (מידע שכנראה קיים אצל היצרנים עצמם ולא ימהרו לפרסם). אבל זאת התחושה הכללית שם גם אצל משתמשים וותיקים. לא בעיה גם אם מספיק רוצים לעבור על ביקורות שליליות באמזון ולראות שהמכנה המשותף שם באחוז גבוה הוא לטענות לבעיות עם איכות הפאנלים ומה שמפתיע זה שהבעיה לא קיימת רק אצל מסכים זולים, גם כאלו שעולים אלף דולר וצפונה בדיוק עם אותם בעיות של בקרת איכות

לסיכום: אם אמזון בוחרים לטפל בלקוח גם מעבר למצופה, אז מצויין. במידה ולא, התהליך דרך היצרן יהיה יקר מאוד. גם לשלם 50% יותר בארץ לא משתלם לדעתי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

hen87 - אז לא מדובר פה על תקלה שנגרמת עם הזמן אלא על בעיית יצור. אם כך זה משהו שבהחלט אפשר לגלות בטווח הזמן של 3 החודשים הראשונים ואם כך אתה מכוסה לחלוטין ע"י אמזון (החזרה אליהם על חשבונם וזיכוי מלא). אם זה המצב אני לא רואה סיבה לדאגה, להיפך לא בטוח שבארץ בכלל היו מאפשרים לך את זה במצב דומה.

אני אומר אם ההפרש מורגש להזמין, להריץ סידרה של בדיקות בשביל השקט הנפשי ונסגר הסיפור.

hen87
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@Huber
·

בנוגע להחזר עד שלושה חודשים לא היה ידוע לי.

המסך של דל נרכש בארץ לא דרך אמזון, אתה לא יורד לסוף דעתי, זאת לא בעית יצור אלא היכולת עצמה של המסך שלא סידרו אותה באף אחת מהגירסאות יצור, דיברתי עם דל, הם הוציאו טופס RMA, הגיע שליח עד הבית,המוצר הוחזר לחנות וקיבלתי החזר מלא.

גם עם המסך של סמסונג שהוחזר פעמיים, וגם עם המסך של LG, אותו דגם כמו מה שאתה קנית אם אני זוכר נכון, אמזון עשו מעל ומעבר, אבל אדגיש שזה לא בדיוק תהליך חלק, צריך להתמקח איתם כדי לקבל החזרים מלאים על השילוח או במצב שעברה תקופה ארוכה מזמן הרכישה.

הנקודה היא שבארץ יש לך את היבואן ח.י, שאמור להגיע עד לבית הלקוח לטפל וגם נותן שלוש שנים אחריות לעומת שנה של היצרן(זאת לא אחריות של אמזון), ואתה נמצא בחוסר וודאות, גם אם קטנה, שאמזון עצמם יטפלו לך בבעיה. מה גם אף אחד לא מבטיח לנו שהתנהלות פרו לקוחות שכזאת תישאר אצלם לנצח.

seaninho10
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32

Re: מסך גיימינג LG 34GN850-B 34" 21: 9 UltraGear Curved (3440 x 1440) 1ms Nano IPS - כ 4579 ש"

שליחה

13/08/2020 10:44  
Huber כתב:

רזולוציה של 4K
...

תיקון קטן ברשותך... 3440 על 1440 זה לא 4K.

חזור אל “Amazon Deals”