אוקי, אתה מבקש עזרה אבל מצליח לבלבל גם אותי עם התשובות שלך. הבאת צילום מסך (שכבר הספקת למחוק) עם כתובת IP של 192.168.0.15. אם אתה מצליח לגשת לאינטרנט עם כתובת ה-IP הזאת, בדפדפן או ב-CLI, הרי שהראוטר שלך עושה NAT.
העלתי תמונה, בזמן שהראוטר היה מחובר.
עשיתי את אותה הפעולה כשאני מחובר ישירות לקיר.
בבקשה, אל תהפוך את זה למה שזה לא.
אין צורך להתמסכן.
רוצה לעזור - בבקשה.
לא רוצה גם טוב.
1. משום מה בחרת לפרסם לכל העולם ואשתו את כתובת הIP החיצונית שלך, שפורט 80 פתוח אצלך ושאין חומת אש...
לא הכי מומלץ.
2. משום מה למרות שהאתרים הנ"ל כותבים שהפורט סגור אני דווקא כן מגיע אליו. רץ שם שרת NGINX כלשהו.
ag43 כתב:1. משום מה בחרת לפרסם לכל העולם ואשתו את כתובת הIP החיצונית שלך, שפורט 80 פתוח אצלך ושאין חומת אש...
לא הכי מומלץ.
2. משום מה למרות שהאתרים הנ"ל כותבים שהפורט סגור אני דווקא כן מגיע אליו. רץ שם שרת NGINX כלשהו.
...
אני לא מצליח להגיע לפורט 80 או 443, אבל 8123 פתוח (ומוביל לעמוד כניסה ל-Home Assistant).
ag43 כתב:זה ברור, הוא פשוט תיאר את זה כאילו זה הסטנדרט אצלו...
חוצמזה אני בעצבים כי לקוח דביל לא טרח לדאוג לעצמו לIP קבוע בחיבור הFALLBACK שלו ו"שכח" לספר לנו על זה.
הבן אדם מתקשר בצעקות שהשרות לא עובד לו. בזבזתי חצי שעה לגלות שהוא מנסה לפתוח TUNNEL מכתובת לא מוכרת.
...
זה עוד כלום, אני כבר שבוע מנסה להסביר לחברה שעובדת איתנו למה הדרישה שלהם ל-VPN ב-3DES עם MD5 היא קצת מגוחכת, במיוחד כשמדובר במידע על העברות כספים של כמה מיליארדים כל שבוע...