פנסוניק65” gz2000
מסכי אולד של פנסוניק לא מתאימים לגיימרים וזה מאכזב. הדגמים של השנה שהוכרזו בינואר 2020, מגיעים עם חיבורים זהים לשנה שעברה(2.0),אם כי Panasonic כללה תמיכה ב- eARC (ערוץ השבת שמע משופר) ול- ALLM (מצב חביון נמוך אוטומטי). עם זאת, כישלונה של החברה לאמץ את HDMI 2.1 באופן מלא יאכזב את הגיימרים, ללא תמיכה ב- VRR (קצב רענון משתנה) ו- 4K / 120Hz.
Re: התחדשתי
@Doron108
·
תתחדש!!(b)
אכן נוף שונה כרן בפורום...
מעניין איך הם הכניסו 140W לסאונד, ויותר חשוב איך זה נשמע?
·
תתחדש!!(b)
אכן נוף שונה כרן בפורום...
מעניין איך הם הכניסו 140W לסאונד, ויותר חשוב איך זה נשמע?
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
פנסוניק מכוונים בעיקר לאכות תמונה קולנועית וזה מה שחשוב במסכים לדעתי. מי שרוצה גיימינג ממש לא יסכן מסך בשווי של מעל 10,000 ש"ח ובמיוחד מסכי OLED אשר סכנת צריבת המסך קיימת בפועל גם אים כל מנגנוני ההגנה מופעלים.
סידרת ה HZ של פנסוניק כבר מגיעה עים תמיכה ב HDMI 2.1.
רק חבל שגודל המסכים הניפלאים הללו מגיע רק עד לגודל של 65".
רק חבל שגודל המסכים הניפלאים הללו מגיע רק עד לגודל של 65".
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
· אני מסכים איתך.masteraudio כתב:פנסוניק מכוונים בעיקר לאכות תמונה קולנועית וזה מה שחשוב במסכים לדעתי. מי שרוצה גיימינג ממש לא יסכן מסך בשווי של מעל 10,000 ש"ח ובמיוחד מסכי OLED אשר סכנת צריבת המסך קיימת בפועל גם אים כל מנגנוני ההגנה מופעלים.
רק חבל שגודל המסכים הניפלאים הללו מגיע רק עד לגודל של 65"....
אבל כשאתה מוציא מעל 10,000₪ אתה רוצה שתרגיש בטוח עם היבואן נניח במקרה של burn in מכתוביות.
כשאין את זה אפילו, והיבואן מאוד מעורפל עם האחריות..אני חושב שזה קשה לקנות פנסוניק.
- masteraudio
- חבר ותיק

כאשר קונים מחנות מיתמחה כגון קרוס-אובר שהיא המפיצה והיבואנית של מסכי הפנסוניק אפשר להיות יותר מרגוע.
אבל כאשר קונים מחנות אלמונית פה זאת כבר בעיה אחרת שלא הייתי ניכנס אליה מלכתחילה.
מבחינת אכות תמונה היא פשוט בכמה רמות מעל כל מסך של LG או SONY כולל ה A9G המהוללת ובצדק.
אבל כאשר קונים מחנות אלמונית פה זאת כבר בעיה אחרת שלא הייתי ניכנס אליה מלכתחילה.
מבחינת אכות תמונה היא פשוט בכמה רמות מעל כל מסך של LG או SONY כולל ה A9G המהוללת ובצדק.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
masteraudio - אם קרוס-אובר כ"כ בטוחים באחריות שהם נותנים, למה שלא פשוט יגידו בבירור מה קורה במקרה של צריבה מבחינת אחריות? 
- masteraudio
- חבר ותיק

במעמד הרכישה מקבלים תשובות לכל שאלה בדרך כלל.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
@Huber
· שלום לכולם
הבהרה
את הפנסוניק רכשתי מקרוסאובר חנות מתמחה ומקצועית
יש להבהיר קרוסאובר לא היבואנים ולא נותני השרות
ההתקנה בוצעה עיי ברימאג בצורה מקצועית ולשביעות רצוני המלאה
עד היום רכשתי רק פנסוניק ומאוד מרוצה מכלל המוצרים כולל מיקרו טלפונים וכו
Panasonic AX800 שהתקלקלה לצערי יורוקום לא קיימים ואין חלקים למסך בין 6 שנים בארץ ושרות
בקיצור צריך להיות אופטימים גם שרוכשים רכב ב200k יש הרבה תלונות על יבואני
רכב.
בריאות ואושר לכולם
· שלום לכולם
הבהרה
את הפנסוניק רכשתי מקרוסאובר חנות מתמחה ומקצועית
יש להבהיר קרוסאובר לא היבואנים ולא נותני השרות
ההתקנה בוצעה עיי ברימאג בצורה מקצועית ולשביעות רצוני המלאה
עד היום רכשתי רק פנסוניק ומאוד מרוצה מכלל המוצרים כולל מיקרו טלפונים וכו
Panasonic AX800 שהתקלקלה לצערי יורוקום לא קיימים ואין חלקים למסך בין 6 שנים בארץ ושרות
בקיצור צריך להיות אופטימים גם שרוכשים רכב ב200k יש הרבה תלונות על יבואני
רכב.
בריאות ואושר לכולם
- Huber
- חבר במועדון HT

·masteraudio כתב:במעמד הרכישה מקבלים תשובות לכל שאלה בדרך כלל....
איזה מעטה של סודיות, ממש כת. רק יחידי הסגולה הרוכשים פאנאסוניק זכאים לדעת מה רמת השירות המסופקת בעת צריבה?
ועכשיו ברצינות - תראה כמה מילים נשפכות ועדיין אין תשובה לשאלה כ"כ בסיסית...
- Huber
- חבר במועדון HT

לא. גם לא מצאתי תשובה פה בפורום מאנשים שהתעניינו. כרגע למיטב ידיעתי רק היבואן של LG מפרסם את המדיניות באופן גלוי/שקוף.
@Huber
נו, אז בסך הכל ענית על השאלה של עצמך - אנשים בכל זאת רוכשים מסכי OLED של סוני. ובאופן אישי אישי, טרם נתקלתי בהמלצה להתרחק מהמסכים שלהם בגלל ״האחריות המפוקפקת״ כיבכול.
אגב, היבואן של פנסוניק חברת ברימאג מעניק גם אחריות ושירות למסכי העילית של סוני.
נו, אז בסך הכל ענית על השאלה של עצמך - אנשים בכל זאת רוכשים מסכי OLED של סוני. ובאופן אישי אישי, טרם נתקלתי בהמלצה להתרחק מהמסכים שלהם בגלל ״האחריות המפוקפקת״ כיבכול.
אגב, היבואן של פנסוניק חברת ברימאג מעניק גם אחריות ושירות למסכי העילית של סוני.
- Huber
- חבר במועדון HT

mordsxx - השאלה שלי היא איזו אחריות יש במקרה של צריבה - איך בדיוק עניתי לעצמי?
וזה ש"יש אנשים שבכ"ז עדיין רוכשים" משנה מה בדיוק? אמא שלי הייתה אומרת "ואם כולם היו קופצים מהגג...?".
וזה ש"יש אנשים שבכ"ז עדיין רוכשים" משנה מה בדיוק? אמא שלי הייתה אומרת "ואם כולם היו קופצים מהגג...?".
השאלה לא היתה במקום מאחר והיא עולה ממקום של הטלת ספק מראש.
מדוע לא נרחיב ונשאל את המוכר בחנות, איזה אחריות יש במקרה והמעבד פועל במהירות נמוכה? או מהי המדיניות במקרה ויש תקלה בהולכת הזרם אל המסך? לא חסרים שאלות היורדות עד לפרטים הקטנים. לכל השאלות הללו יש תשובה אחת, יבואן מחוייב על פי חוק לתקן מוצר הנמצא באחריות זולת, תקלות אותם הוא מציין במפורש שאינם חוסים במסגרת האחריות.
ובאשר למוצר הספציפי בראש הת׳ריד: זהו מוצר הדגל של פנסוניק ואני רוצה להאמין שברימאג יצאו מגידרם להעניק את השירות והאחריות הטובים ביותר. כמו כן, וינסנט ואחרים טוענים שהמסך הספציפי הזה GZ2000 מועד הרבה פחות לצריבות בהשוואה למסכי LG.
מדוע לא נרחיב ונשאל את המוכר בחנות, איזה אחריות יש במקרה והמעבד פועל במהירות נמוכה? או מהי המדיניות במקרה ויש תקלה בהולכת הזרם אל המסך? לא חסרים שאלות היורדות עד לפרטים הקטנים. לכל השאלות הללו יש תשובה אחת, יבואן מחוייב על פי חוק לתקן מוצר הנמצא באחריות זולת, תקלות אותם הוא מציין במפורש שאינם חוסים במסגרת האחריות.
ובאשר למוצר הספציפי בראש הת׳ריד: זהו מוצר הדגל של פנסוניק ואני רוצה להאמין שברימאג יצאו מגידרם להעניק את השירות והאחריות הטובים ביותר. כמו כן, וינסנט ואחרים טוענים שהמסך הספציפי הזה GZ2000 מועד הרבה פחות לצריבות בהשוואה למסכי LG.
- Huber
- חבר במועדון HT

mordsxx - התשובה שלך מתממת. צריבה היא תקלה ידועה מאוד במוצר הזה ולכן בהחלט מצופה מהמוכר לספק תשובה לשאלה איך זה מכוסה במסגרת האחריות.
ולגבי "ואני רוצה להאמין שברימאג יצאו מגידרם להעניק את השירות והאחריות הטובים ביותר" אני בטח ובטח לא הייתי רוכש מוצר יקר שכזה על בסיס "הייתי רוצה להאמין".
שוב, שכל אחד יעשה מה שנכון לו כמובן - אני אישית לא הייתי לרגע שוקל לרכוש OLED מכל חברה שהיא בלי לדעת מראש מה המדיניות של היבואן והיכן הוא עומד מבחינת שירות/אחריות במקרה הזה.
נכון? לא נכון? שכל אחד יחליט בעצמו.
ולגבי "ואני רוצה להאמין שברימאג יצאו מגידרם להעניק את השירות והאחריות הטובים ביותר" אני בטח ובטח לא הייתי רוכש מוצר יקר שכזה על בסיס "הייתי רוצה להאמין".
שוב, שכל אחד יעשה מה שנכון לו כמובן - אני אישית לא הייתי לרגע שוקל לרכוש OLED מכל חברה שהיא בלי לדעת מראש מה המדיניות של היבואן והיכן הוא עומד מבחינת שירות/אחריות במקרה הזה.
נכון? לא נכון? שכל אחד יחליט בעצמו.
- Huber
- חבר במועדון HT

בבקשה. האתר הבא (אתר מאוד נחשב בתחום) סוקר את ה OLED 48" ומציין בפירוש שברב המיקרים האחריות לא מכסה צריבות (מה שאומר שהשירות של ח.י. כן יוצא דופן) ולכם לא - לא הייתי ממליץ אישית לרכוש OLED בלי לדעת בבירור מה מדיניות היבואן במקרה של צריבות:
?t=589
?t=589