חוסר אחידות גוון צבעים LG oled ושירות ח י

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #21 

@mordsxx
·
500 לא יודע,
אבל ח י. לדוגמא משקיעה אלפי שקלים בתמיכה שיווקית לאקט של לקוחות שקנו און ליין ובתוך 60 יום רשאים לבטל עסקה המסך חוזר לחברה כמשומש ובהפסדים של אלפי שח לחברה.
זה הרבה יותר יקר עד פי שניים מלקחת מסך במחיר עלות ולהתחלק בעלותו כפתרון עבורי.
ואז הם היו יוצאים גדולים, אני הייתי לקוח מרוצה, שביעות רצון זולגת החוצה למשפחה לחברים לשכנים בעבודה,
היינו חוזרים ומשדרגים וקונים וכו.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #22 

Lion31:

התקווה היחידה של קוראי הפורום היא ההנהלה. זה יותר ויותר נראה כמו תופעה של בני ערובה שמוחזקים ע"י טרוריסט שהחליט לפגוע בכולם בשביל להשיג את המטרות שלו. למה כולנו אשמים בזה וצריכים לסבול? אני לא יודע. איזו מן רמת מוסר חברתית זו?! אני עוד יותר לא יודע...

אני מקווה שההנהלה תתחיל להקשיב לתגובות של הקוראים ולזה שאנשים מוטרדים כאן, עם מטרות של מישהו שלא נעשות בתום לב, ותעשה משהו...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

@ice2k
·אמרתי לך כבר אתמול שאתה ביריון?
והנה אתה מוכיח את זה שוב.
אין לך אג׳נדה משלך, רק רוע שמניע אותך לרדת על אחרים.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #24 

אתה מדבר עלי או עליך?

עד מתי תמשיך לשים את המשקפיים הורודים ולא לראות שאנשים כאן מוטרדים בעקבות ההתנהלות שלך כאן, בחוסר תום לב, ובמטרה לנצל אותנו למטרות האישיות שלך.

תפתור את הבעיות האישיות שלך מול היבואן, לא על חשבון הזמן שלנו. בבקשה ממך... הגזמת בחוסר האכפתיות שלך כלפינו...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

@ice2k
·
אתה כינית אותי טרוריסט, מקרבן את עצמך תוך הכללה של אחרים, נכנס לדיון שמתנהל ומעיר את הערות שלך.
ואתה מטיף למוסר חברתי.
עשית את זה גם אתמול למשתמש אחר, וכינת אותו ביריון.
אני חוזר על מה שאמרתי לך גם אתמול.
הביריון הוא אתה, ומהסוג הגרוע. אתה מרשה לעצמך לתקוף אישית משתמשים אחרים, מתוך כך שזו האג׳נדה שלך שנובעת בעיניי מתוך רוע וחשיבות עצמית בעייתית.
אתה לא תנהל תבקר ואו תחנך אותי באופן אישי.
זהו פורום ציבורי אני לא בבית שלך. תרגע ומהר. מי שעובר את הגבול זה אתה אולי אתה לא שם לב כי אתה מלא בעצמך.

cabasse1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #26 

שלום sagico
כמו שניאמר בפירסומת. LG לראות טלויזיה כמו מלך חח מלכת האולד. באמת מלכה בפירסומת ויחצנות לשמה אבל בשטח המציאות כפי שאני רואה לא מטיבה עימה. כאשר רואים באמת בעמל שיאמר לזכותה בשיווק הפירסומי . כדי לחפות על החיסרון
במצב המוצר נכון שהוא מוצר מאוד טוב בעל ביחס למסכים זולים מתחרים סינים ומוצרי מדבקה. בעל מול חברות ענק ובעלות מוניטין
כגון סוני . פיליפס ופנסוניק סורי היא לא שם אבל הצרכן הישראלי
קודם חשוב הכיס ואחר כך המוצר או להיפך . גם במכונית קודם איזה רכב הכי טוב אחר כך הכסף. הרי כולם מגיעים ליעד.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4784
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #27 

cabasse1 כתב:שלום sagico
כמו שניאמר בפירסומת. LG לראות טלויזיה כמו מלך חח מלכת האולד. באמת מלכה בפירסומת ויחצנות לשמה אבל בשטח המציאות כפי שאני רואה לא מטיבה עימה. כאשר רואים באמת בעמל שיאמר לזכותה בשיווק הפירסומי . כדי לחפות על החיסרון
במצב המוצר נכון שהוא מוצר מאוד טוב בעל ביחס למסכים זולים מתחרים סינים ומוצרי מדבקה. בעל מול חברות ענק ובעלות מוניטין
כגון סוני . פיליפס ופנסוניק סורי היא לא שם אבל הצרכן הישראלי
קודם חשוב הכיס ואחר כך המוצר או להיפך . גם במכונית קודם איזה רכב הכי טוב אחר כך הכסף. הרי כולם מגיעים ליעד.
...
גיבוב של שטויות:
לטעון ש-lg לא חברת ענק ובעלת מוניטין זה גם כבר מוגזם.
את הקשר למכוניות לא הבנתי.
פשוט להאשים את הצרכן הישראלי (ולהלל את הצרחן).
מי שלא עושה שיקולי עלות-תועלת, גם אם הוא יכול הרשות לעצמו, הוא לא מישהו שאני רוצה ללמוד ממנו או לקחת ממנו דוגמא. הרי כל הדיון פה הוא על נושא כספי.
מקבל את זה שיש טלוויזיות טובות יותר בשוק אבל זה בכלל לא קשור לנושא שלשמו התכנסנו.

קטונתי אך בכל זאת הפורום לנעול את הדיון הזה וכל דיון אחר שהוא לא ענייני ולא מעניין הציבור.

·

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

@ChinggisKhan
·
יש פה כמה אנשים שמרשים לעצמם להחליט איזה דיון ענייני בניהם ואיזה לא מה לומר ומה לא.
אז אתה מיד חוטא בחוסר ענייניות, כל מה שאמרת הוא מקובל עד למשפט הזה שאין לו מקום.
אם אני מבין המגיב לפניך התכוון שאנשים בוחרים באופציה של LG כי היא מתומחרת נמוך מסוני לדוגמא,
וסוני בled ו אולד מציגה מסכים טובים יותר נקודה. זו עובדה זה לא אני או מישהו אומר.
כמות הבעיות שצצות ב oled lg היא גדולה, מה שאנחנו רואים פה זה רק חלק ממה שאנשים שיתפו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #29 

@sagico
·
לא, אתה זה שאומר את זה.

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

@TheCoolest
·
בכל אתר מקצועי וסקירה מקצועית הסוני מציגה נתונים טובים יותר בהארה באלקטרוניקה בעיבוד התמונה, סוני הובילה את התחום תמיד.
אפילו סדרה z הגבוה של פנסוניק הציגה את הנתונים הטובים ביותר בהשוואה בין המסכים.

זה מזכיר לי את חברת nvidia שמייצרת את כרטיסי המסך,
חברת אסוס תמיד הציגה כרטיסים טובים יותר מהכרטיסים של nvidia בשימוש באותו צ׳יפ של nvidia עצמה.

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #31 

sagico כתב:@mordsxx
·
500 לא יודע,
אבל ח י. לדוגמא משקיעה אלפי שקלים בתמיכה שיווקית לאקט של לקוחות שקנו און ליין ובתוך 60 יום רשאים לבטל עסקה המסך חוזר לחברה כמשומש ובהפסדים של אלפי שח לחברה.
זה הרבה יותר יקר עד פי שניים מלקחת מסך במחיר עלות ולהתחלק בעלותו כפתרון עבורי.
ואז הם היו יוצאים גדולים, אני הייתי לקוח מרוצה, שביעות רצון זולגת החוצה למשפחה לחברים לשכנים בעבודה,
היינו חוזרים ומשדרגים וקונים וכו.
...
מהיכן אתה יודע שהם מפסידים כסף? האם יצא לך לראות את ספרי החשבונות שלהם ולראות את שורת המאזן?
לעניות דעתי דווקא מדובר במהלך שיווקי נבון (ולא, אני לא חסיד של ח.י.) בפרט כשהמתחרים העיקריים עוד לא החלו לבסס את מערכי השיווק שלהם, אם זו אלקטרה המשווקת את פיליפס או ברימאג את פנאסוניק, ושלא להזכיר את Xiaomi הזולים. חדירה וחשיפת מוצרים מתקדמים לכמה שיותר בתי אב ובמיוחד ובימים אלו הוא מהלך העשוי להיות למתבקש, לדעתי.

אגב, האם קבעת אמתי להעביר את המסך שלך למחזור ולזרוק 10k לפח?

cabasse1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #32 

כיף לשמע שיש תחרויות זה מוסיף לנו לצרכנים והורדת מחירים.
מי שבחור נכון זה אלו שרואים את התוצאה בשטח . ומתעלמים מכל כתבי העת נכון זה מידע טוב אבל לא גושפנקא ותחליף רואי למי שעושה את המבחן בשטח.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #33 

@sagico
אם סוני יותר טובה, למה לא קנית סוני? או שלפני 4 שנים זה לא היה ככה?
שואל באמת, לא בשביל להתריס.

rony77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #34 

ice2k כתב:Lion31:

התקווה היחידה של קוראי הפורום היא ההנהלה. זה יותר ויותר נראה כמו תופעה של בני ערובה שמוחזקים ע"י טרוריסט שהחליט לפגוע בכולם בשביל להשיג את המטרות שלו. למה כולנו אשמים בזה וצריכים לסבול? אני לא יודע. איזו מן רמת מוסר חברתית זו?! אני עוד יותר לא יודע...

אני מקווה שההנהלה תתחיל להקשיב לתגובות של הקוראים ולזה שאנשים מוטרדים כאן, עם מטרות של מישהו שלא נעשות בתום לב, ותעשה משהו...
...
לא צריך את ההנהלה. אף אחד כאן לא מחזיק אותך בתוך הפוסט אתה יכול לעשות לוג אווט.
מי שחווה חוויה רעה ומביע את דעתו אינו טרוריסט
אני מאוד מתחשב בדעתו דווקא, כשאני קונה משהו אני תמיד מחפש את הביקורות של אלו שלא נהנו מהמוצר דווקא הן בדרך כלל הכי כנות. דווקא מי ששילם ארגז על מוצר ויודע להגיד שוואלה זה לא שווה את זה דעתו שווה בעיני הרבה יותר מכל אלה שלא מרגישים בנוח להודות בכך כי הורידו ארגז ובסופו של דבר הצרכן הנבון צריך לדעת לשקלל בין כל הדעות.
אני עוקב אחרי הערוץ הזה בפורום כי גם לי בא טלוויזיה חדשה וגם לי כחובב טכנולוגיה בא את פסגת הטכנולוגיה ואולד הייתה הכיוון כי בביקורות הטכנולוגיה הזאת מככבת
אממה מצפייה בכל הפוסטים בערוץ הזה עשיתי חושבים וואלה אמרתי לעצמי מה אני צריך את כל החרא הזה של שדרוגי אחריות החלפות פנלים דיבורים עם שירות לקוחות ודאגה מה יקרה כשתסיים האחריות ובדרך עוד לדאוג ללוגואים של ערוצים שטיפות מסך וכל מה שהרבה חברים מספרים כאן ולא צריך את פותח השרשור בשביל זה
בגלל זה החלטתי שאני מתפשר משחור מוחלט לשחור טיפה פחות מוחלט אבל בלי הרבה דאגות
אגב החלטתי שהטלוויזיה הבאה שלי תהיה q90r ולא בגלל פותח השרשור, זה השקלול שאני עשיתי לעצמי ואני לא מחפש שמישהו יצדיק אותו אבל תן לאנשים להביע את דעתם, כל דעה מוערכת במיוחד שמדובר ברכישות פרימיום של לא מעט כסף
·

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #35 

מעניין אותי לשמוע את כול המתחסדים ברגע שתופיע להם הצריבה הראשונה והם יתקשרו לשירות והנציגה הנחמדה תגיד להם לשלוח לה את תמונת הבדיקה ותסביר להם בנעימות שאין בעיה
מתוך 4 מסכים 3 נצרבו לי
תעשו לבד את החשבון באחוזים

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #36 

@חכם_חנוכה
·
3 מתוך 4 מסכים זאת לא אינדיקציה לכלום כשמדובר באלפי ואולי עשרות אלפי מסכים שנמצאים בשימוש.
הרבה יותר סביר להניח שמדובר בדפוס שימוש שגורם לצריבות ולא למסכים בעייתיים.

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

@dmitrys
·
כי היום אני יודע דברים שלא ידעתי אז.
האמנתי בזמנו במוצר והתאכזבתי. אני משתף גם כי זו הרגשה רעה שלי וגם שאחרים ידעו את מה שקרה. מאשימים אותי במסע צלב אבל זו המציאות.
כי בלי קשר עכשיו לחוויה השירות הרעה שלי, לא ציפיתי שהמסך יעבוד שלוש שנים. אף פעם זה לא קרה לי.
היו לי מסכים של סוני פיליפס ופנסוניק פלזמה שכולם עובדים בחדרים.

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #38 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #39 

חכם_חנוכה כתב:מעניין אותי לשמוע את כול המתחסדים ברגע שתופיע להם הצריבה הראשונה והם יתקשרו לשירות והנציגה הנחמדה תגיד להם לשלוח לה את תמונת הבדיקה ותסביר להם בנעימות שאין בעיה
מתוך 4 מסכים 3 נצרבו לי
תעשו לבד את החשבון באחוזים
...
אפשר לדעת אילו דגמים נצרבו ואיזה לא, וכמה שעות פלוס מינוס עד שהופיעה הצריבה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #40 

@shmizan
·
לא. כי 3 מתוך 4 מסכים שנצרבו אצל משתמש אחד לא מהווה סטטיסטיקה. אולי זאת אינדיקציה שאומרת ש-OLED לא מתאים לדפוס השימוש שלו ב-TV, אבל זה לא אומר כלום על המסכים עצמם.
300 מתוך 400 או 3000 מתוך 4000 זאת אינדיקציה "טובה" יותר.

כמו שכתבת לבד, זאת תופעה שיכולה לקרות למסך OLED, ולכן רצוי לנהוג במשנה זהירות עם הטלוויזיות האלה. אלה לא דברים שקשה ליישם. כשלקוח מודע למגבלה וממשיך להשתמש במסך בצורה שבה הוא נצרב כל פעם מחדש צריך להגיד משהו - ולדעתי זו לא בעיה במוצר.
אז טכנית, כן, כל OLED יכול להיצרב בהינתן מספיק זמן ו"מאמץ" מצד המשתמש. רק לידע כללי, גם מסכי LCD יכולים לסבול מ-image retention שיכול להפוך לקבוע, למרות שזה דיי נדיר בימינו.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”