בשעה טובה התחדשתי לי ב ANTHEM MRX-720
-
masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
לא חיפשתי לשמוע כמו אצל ויקטור, כי בוא... כל חלל הוא שונה ובכלל הבמה הקידמית בנויה שונה סראונדים בקונפיגורציה שונה לגמרי ככה שהתוצאה אצל ויקטור כניראה תישאר רק בחלל של ויקטור.
היתרשמתי ממערכת הכיול ARC GENESIS מהאפשרויות לשינויים ידניים פרטניים החל משינוי EQ שליטה על הפילטר HFE, שליטה בגרף המטרה וכו' ויש עוד המון, עים מערכת כיול כזאת שבעצם הדבר שהכי ממכר בה הוא הצליל הסופי הבס והדינמיקה ההפרדות בין הערוצים המעברים בין הבמות מעברים חלקים.
הייתי מוכן לקחת "סיכון" ולתת הזדמנות ל ARC אצלי בחלל.
מהרגע שקיבלתי את הרסיבר ויקטור עזר לי בהכל כולל כיול ראשוני.
כרגע אני מאזין לסאונד ולומד אותו,אני רק יכול להגיד שיש פה סאונד שאפילו לא חלמתי שיהיה לי.
הבאס הדוק וגדול, אני מרגיש ששדרגתי את כל הרמקולים כולל הסאב, לפני זה עים האודיסי הסאב היה הרבה פחות מורגש,ועכשיו בסאב הרבה הרבה יותר סאב.
אני לא רוצה להיכנס לרשמים, הכל חדש לי כרגע, אני יותר בכיוון של להנות כרגע.
היתרשמתי ממערכת הכיול ARC GENESIS מהאפשרויות לשינויים ידניים פרטניים החל משינוי EQ שליטה על הפילטר HFE, שליטה בגרף המטרה וכו' ויש עוד המון, עים מערכת כיול כזאת שבעצם הדבר שהכי ממכר בה הוא הצליל הסופי הבס והדינמיקה ההפרדות בין הערוצים המעברים בין הבמות מעברים חלקים.
הייתי מוכן לקחת "סיכון" ולתת הזדמנות ל ARC אצלי בחלל.
מהרגע שקיבלתי את הרסיבר ויקטור עזר לי בהכל כולל כיול ראשוני.
כרגע אני מאזין לסאונד ולומד אותו,אני רק יכול להגיד שיש פה סאונד שאפילו לא חלמתי שיהיה לי.
הבאס הדוק וגדול, אני מרגיש ששדרגתי את כל הרמקולים כולל הסאב, לפני זה עים האודיסי הסאב היה הרבה פחות מורגש,ועכשיו בסאב הרבה הרבה יותר סאב.
אני לא רוצה להיכנס לרשמים, הכל חדש לי כרגע, אני יותר בכיוון של להנות כרגע.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תתחדש! מה שהדהים אותי כשהחלפתי את ה דנון שלי ב MRX720 היו שני דברים:
קודם כל הקלות שבה הצלחתי לשלב את הסאב ולגרום לו להעלם ולתת רק את מה שצריך ורק כשצריך. זה היה משהו שבכנות מעולם לא הצלחתי לעשות עם הדנון. ה MRX720 הפך את כל הסיפור המסובך של ניהול הבאס למשהו הרבה יותר קל לעיכול.
הדבר השני זה שבסופו של דבר העדפתי לשמוע מוזיקה דו ערוצית עם ה ARC פועל. עם הדנון תמיד העברתי ל Pure Direct או העדפתי בכלל להפנות למגבר המשולב כי האודיסיי פשוט סירסה את החוויה של האזנה למוזיקה דו ערוצית ותמיד התעצבנתי כשהשוואתי עד כמה אני שומע רע בסלון לעומת פינת העבודה. נכון שאצלי החלל מאוד לא שיגרתי ושייתכן מאוד שהאודיסיי לא בנוי לטפל במצבים כמו אצלי אבל עובדתית - ה ARC Genesis עובד לא רע בעוד שהאודיסיי פשוט נפלה על הפנים אצלי.
מה שאני פחות אוהב זה השלט. השיטה של ה MRX להחלפת ה Input לא משהו אבל הדרך שבה מאלצים את המשתמש להחליף מצבי סראונד היא שערוריה. למזלי אני לא משתמש הרבה בשלט אלא באפליקציה.
אבל התלונה הזו היא ממש בקטנה, אתה הולך להנות מהרסיבר כי הוא תוכנן בדיוק עבור אנשים כמונו - אלו שקודם כל דורשים שרסיבר יפיק צליל טוב ולא ייכשל בסטיריאו ושלא יישכח על ידי יצרן שבכל חצי שנה מוציא דגמים חדשים ו"משופרים"
קודם כל הקלות שבה הצלחתי לשלב את הסאב ולגרום לו להעלם ולתת רק את מה שצריך ורק כשצריך. זה היה משהו שבכנות מעולם לא הצלחתי לעשות עם הדנון. ה MRX720 הפך את כל הסיפור המסובך של ניהול הבאס למשהו הרבה יותר קל לעיכול.
הדבר השני זה שבסופו של דבר העדפתי לשמוע מוזיקה דו ערוצית עם ה ARC פועל. עם הדנון תמיד העברתי ל Pure Direct או העדפתי בכלל להפנות למגבר המשולב כי האודיסיי פשוט סירסה את החוויה של האזנה למוזיקה דו ערוצית ותמיד התעצבנתי כשהשוואתי עד כמה אני שומע רע בסלון לעומת פינת העבודה. נכון שאצלי החלל מאוד לא שיגרתי ושייתכן מאוד שהאודיסיי לא בנוי לטפל במצבים כמו אצלי אבל עובדתית - ה ARC Genesis עובד לא רע בעוד שהאודיסיי פשוט נפלה על הפנים אצלי.
מה שאני פחות אוהב זה השלט. השיטה של ה MRX להחלפת ה Input לא משהו אבל הדרך שבה מאלצים את המשתמש להחליף מצבי סראונד היא שערוריה. למזלי אני לא משתמש הרבה בשלט אלא באפליקציה.
אבל התלונה הזו היא ממש בקטנה, אתה הולך להנות מהרסיבר כי הוא תוכנן בדיוק עבור אנשים כמונו - אלו שקודם כל דורשים שרסיבר יפיק צליל טוב ולא ייכשל בסטיריאו ושלא יישכח על ידי יצרן שבכל חצי שנה מוציא דגמים חדשים ו"משופרים"
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
masteraudio היקר, תתחדש ותהנה ממוצר משובח שרצית הרבה זמן, הכי כיף להגשים שדרוג.
מסכים לגמרי לגבי הבאס והסאונד הלא צבוע(לאוזניי ....לפני שיתחיל ויכוח מה זה סאונד צבוע
)
כפי שאמרתי לך אני אוהב את הפשטות של התפריטים, מצטרף Catskinner לגבי המעבר בין INPUT, אז הוא
לא מושלם
תהנה משה מהרכישה המוצלחת
מסכים לגמרי לגבי הבאס והסאונד הלא צבוע(לאוזניי ....לפני שיתחיל ויכוח מה זה סאונד צבוע
כפי שאמרתי לך אני אוהב את הפשטות של התפריטים, מצטרף Catskinner לגבי המעבר בין INPUT, אז הוא
לא מושלם
תהנה משה מהרכישה המוצלחת
- MAY-FUTURE
- עוסק בתחום

- תגובות: 230
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
- יצירת קשר:
משה היקר
תודה על המילים החמות, שמחים מאוד שאתה מרוצה.
אוהבים אותך כאן המון !
תתחדש !!!
תודה על המילים החמות, שמחים מאוד שאתה מרוצה.
אוהבים אותך כאן המון !
תתחדש !!!
מאי,פיוצ'ר אודיו וידאו, מנהל חנות.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
-
masteraudio
- חבר ותיק

בוקר-טוב ותודה רבה לכל המברכים.
כרגע אני בעננים ולומד ונהנה מהמסע.
כרגע אני בעננים ולומד ונהנה מהמסע.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
avihuli כתב:משה אחינו, מכל התהליך והמסע שעברת אני הכי גאה בך שהצלחת להעלות תמונות לפורום.
האתגר הבא שלך זה איך להעלות 3 תמונות בהודעה אחת שזה מה שהפורום מאפשר.
...
תתחדש
יש לי שאלה
מחיפוש זריז ברשת נראה שזה דגם מ 2017. הוא עדיין נמכר? בגרסאות אחרות שלו?
-
masteraudio
- חבר ותיק

הרסיבר עדיין נימכר בחנויות מיתמחות.
אין לרסיבר גירסאות, רק מערכת הכיול עוברת שידרוגים או עדכונים.
אין לרסיבר גירסאות, רק מערכת הכיול עוברת שידרוגים או עדכונים.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5167
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@masteraudio
·הרסיבר עבר עידכון אחרון לפני שנה בערך אולי פחות אני לא זוכר בדיוק, אבל הוא קיבל את כל העדכונים הרלוונטים מאז שיצא, הוא לא הופקר. אין earc ואין בו את המעבדים החדשים של ה imax מין הסתם ואין בו 2.1 מעבר לזה הוא מעודכן בהכל
·הרסיבר עבר עידכון אחרון לפני שנה בערך אולי פחות אני לא זוכר בדיוק, אבל הוא קיבל את כל העדכונים הרלוונטים מאז שיצא, הוא לא הופקר. אין earc ואין בו את המעבדים החדשים של ה imax מין הסתם ואין בו 2.1 מעבר לזה הוא מעודכן בהכל
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
masteraudio
- חבר ותיק

בדנון x4500 שהיה ברשותי קידוד ה dts-x i max enhanced לא היווה שיפור אים ביכלל בהשוואה ל dts-x ma.
החלפתי בין שני פורמטי הסאונד ולא קרה כלום ושום דבר ברמת הסאונד.
החלפתי בין שני פורמטי הסאונד ולא קרה כלום ושום דבר ברמת הסאונד.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
@masteraudio
תתחדש, עשית בחירה מושלמת
ולכלל תושבי הפורום, שימו לב מה הוא רשם
אני בטוח שהוא כייל כל חייו את הדנון
אבל זה לא משנה, אם הרסיבר לא יודע לספק את רמת ואיכות הסאונד זה לא משנה כמה תכיילו אותו
זה מה שאני מנסה להסביר פה איזה שנה על דנון@אודיסי, אם השרש של הסאונד "אנמי" לא תוציאו מזה אגוזים.
דנון זה למי שאין תקציב\רצון להשקיע, אבל רוצה את כל הפיצרים נטו!
·
תתחדש, עשית בחירה מושלמת
הבנתם, מה אין לדנון?ברגע הראשון שניגנו סרט הבנתי שזהו הסאונד שאני מחפש ,סאונד מאוד מפורט דינמי ומאוזן ובס הדוק ובעל נוכחות מרשימה.ואת הסאונד הזה לא קיבלתי מהדנון X4500 שיהיה ברשותי....
אני בטוח שהוא כייל כל חייו את הדנון
זה מה שאני מנסה להסביר פה איזה שנה על דנון@אודיסי, אם השרש של הסאונד "אנמי" לא תוציאו מזה אגוזים.
·
התאפקתי האמת,mescaline כתב:@masteraudio
תתחדש, עשית בחירה מושלמת
הבנתם, מה אין לדנון?......
אני בטוח שהוא כייל כל חייו את הדנוןאבל זה לא משנה, אם הרסיבר לא יודע לספק את רמת ואיכות הסאונד זה לא משנה כמה תכיילו אותו
·...
עדן אתה מתנהג כמו טרול.
תשחרר אחינו.
אין שום נחיתות או whatever ב-DENON
היה אצלי ה-7200wa והיה אצלי ה-8500 לתקופה מסויימת.
נשמעים פגז.
אז חאלס.
*לא נשאר אצלי כלום בסופו של יום, אני מכוון גבוה יותר*
-
masteraudio
- חבר ותיק

Mescaline הניכבד. הדנון x4500h ודומיו מהסדרות הגבוהות יותר אינם רסיברים לחסרי תקציב או מעוטי יכולת כמו שאתה נוהג לכנות את אותם בעלי הדנון. הדנון שהיה ברשותי הינו רסיבר מצוין ואף מעולה ונתן ביצועים מעולים לרסיבר ברמתו, ונהנתי מכל רגע איתו. פשוט חיפשתי משהו אחר לגמרי כי לדעתי האישית מיציתי את מערכת הכיול אשר עשתה בסך הכל עבודה טובה מאוד ונתנה סאונד מצוין אשר לא נופל מרסיברים של פיוניר וימהה מהסדרות הגבוהות שעולים כפול מימנו.
לכן לבוא וליקטול את דנון ובעלי הדנון זה פשוט לא מכבד את האנשים בפורום. אים אתה לא אוהב מוצרים של דנון אז פשוט אל תיקנה לעולם כי נדרת נדר או נישבעת לעצמך, זכותך והחלטה שלך ואני מכבד אותה.
לעיניין האנתם, חיפשתי להיתקדם ותמיד אחפש להיתקדם אבל בנתיים אני נהנה מהקיים ותאמין לי שיש אופציות יותר טובות מהאנתם אבל נם יקרות יותר משמעותית ולא יכולתי להרשות אותם לעצמי ואני לא חסר תקציב או ממון
כל אחד פה בפורום מותח את הרגליים שלו לפי אורך המיטה שבה הוא יושן.
יום ניפלא לכולם.
לכן לבוא וליקטול את דנון ובעלי הדנון זה פשוט לא מכבד את האנשים בפורום. אים אתה לא אוהב מוצרים של דנון אז פשוט אל תיקנה לעולם כי נדרת נדר או נישבעת לעצמך, זכותך והחלטה שלך ואני מכבד אותה.
לעיניין האנתם, חיפשתי להיתקדם ותמיד אחפש להיתקדם אבל בנתיים אני נהנה מהקיים ותאמין לי שיש אופציות יותר טובות מהאנתם אבל נם יקרות יותר משמעותית ולא יכולתי להרשות אותם לעצמי ואני לא חסר תקציב או ממון
כל אחד פה בפורום מותח את הרגליים שלו לפי אורך המיטה שבה הוא יושן.
יום ניפלא לכולם.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000