צריבה בOLED B7 והחלפת הפאנל בלבד

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
Barakberkovich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #21 

@yossi_s1
·

בתור בעלים של B7 לשעבר, הרגיע אותי מאוד עניין העמעום לוגו הבנוי ב C9. יחד עם זאת נראה לי, ואני לא סגור על זה, הדגמים החדשים פחות מועדים לצריבה. הסכנה קיימת אבל הטכנולוגיה התקדמה למזער אותה. זה לפי מה שאני קורא גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת.

ronsvis
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

מה שמבאס ב c9 שלי שקיבלתי אחרי שהיה לי צריבה ב b7 שני טלוויזיות... שאומנם אין צריבות כבר כמעט שנה תאמת אבל המעמעם לוגו כשהוא קולט פס גדול יחסית במסך אז כל המסך מעומעם וזה מבאס ממש... אבל זה או זה או צריבה מבחינתי

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

גם ב-B7 יש עמעום אוטומטי ללוגו, לא כל כך ברור לי למה אומרים שזה לא קיים בדגם הזה.
אני רואה את זה בבירור בזמן צפיה בערוצים כמו נשיונל ג'יאוגרפיק, במיוחד בסצינות בהירות.

AXHN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

@איתמר123
· אני בדיוק במצב הזה כרגע, גם אצלי נאמר שתהיה החלפת הפאנל של הצג ואחרי כנראה הבדיקות הדגם שלי יוחלף לדגם החדש B9.
הרחבת אחריות ל3 שנים היא לערך 1000₪.
שירות של חו"ל בארץ!
תהיה רגוע ובטוח שאתה בידיים טובות ובטוחות.
מרגע שנחשפתי לאולד לא חושב לרגע לעבור למשהו אחר ללא קשר למקרה שלי ולמרות הצריבות או כל דבר אחר שעלול לקרות.
לכל מוצר חשמלי שנקנה יש את הסבירות הנמוכה שיכול לקרות משהו.
ואני די בטוח שזה קרה לעוד לקוחות והשירות שקיבלו היה מקצועי וענייני ולטובת הלקוח.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #25 

שבוע טוב חברים,
בימים אלו ממש משתנה נוהל הטיפול בצריבות אולד בקבוצת ח.י.
יש לזכור:
- היצרן מגבה אותנו במסכי LG בשנה אחריות. כל מה שקורה בשנה השניה והשלישית הוא על חשבון קבוצת ח.י.
מדובר בהמון (המון המון) כסף בהתחשב בכלל המסכים (לא רק אולד).
- בשנים האחרונות מחיר עסקה ממוצעת צנח בעשרות אחוזים.
- בשנים האחרונות יותר ויותר חנויות קטנות זקוקות לתמיכת היבואנים כדי להישאר עם הראש מעל המים.
- בשנתיים האחרונות בעיקר, שמירה על סטנדרט השירות של קבוצת ח.י. בהבאת המוצר לבית הלקוח עולה משמעותית יותר: שכר המתקינים הטובים עולה לאט לאט (כי כל בן אדם טוב שאנחנו רוצים לשמר במערכת רוצה להתקדם בחיים), הצוותים גודלים ככל שגודל הטלוויזיות הנרכשות גדלות, ואנו מנסים מאוד לשמר את הנקודות החזקות שלנו: הובלה והתקנה בביקור אחד, ברכישות אונליין התקנה מהיום להיום, שמירה על איזון בריא של מכירות בבית הלקוח ועוד...
העלויות האלה עולות מול ירידת מחיר עסקה ממוצע = שחיקת רווח רצינית.

היו התלבטויות רבות וקשות מאוד בנוגע למדיניות השירות, כשלכולנו ברור דבר אחד: כדי שנוכל להמשיך להעניק שירות in-house ולשמור כמיטב יכולתנו על סטנדרט שירות גבוה ככל האפשר, נהיה חייבים להתייעל.

לכן החלטנו על מספר צעדים שבעינינו הגיוניים אל מול האלטרנטיבות האחרות, ובין הצעדים האלה גם יד פחות קלה על ההדק בהחלפת מוצרים לדגמים חדשים - ככל ואנחנו יכולים לתקן את המסך התקול וברמה גבוהה.

בנוגע להחלפת פאנל לאולד - הנושא נהוג כבר מספר שנים בכל העולם. רק בישראל אנחנו התעקשנו להחליף בחדש, כדי לא להיות בפה של המתחרים שלנו (שגם כך נמצאים במסע השמצה נגד הצריבות באולד).
לאחר איסוף דאטה רב על כל סדרה וסדרה של האולד, נחה דעתנו כי אחוז הקריאות בגין צריבה באולד הינו מאוד נמוך, ואף משתפר מאוד משנה לשנה, והחלטנו לבחון את הנושא של החלפת פאנל.
לאחר הדרכה וביצוע המון נסיונות בפועל ובליווי של נציגים של היצרן, התהליך הינו תהליך מצויין, יעיל מאוד, והפאנלים שאנו מחליפים הם חדשים לחלוטין ומשופרים יותר מפני צריבות (כי גם היצרן במהלך השנים למד והשתפר - ייאמר לזכותם).

אנחנו נמשיך לנסות ולהעניק שירות ברמה גבוהה ביותר, תוך שמירה על היגיון כלכלי כדי שנוכל להמשיך לעשות זאת עוד שנים רבות.

שבוע טוב ומבורך
מני

איתמר123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 526
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #26 

@keyser
·
תודה רבה על התשובה המפורטת.

האם במידה ותופיע צריבה עוד שנתיים, כלומר לאחר בערך 5 שנים מרכישת המסך, עדיין הטיפול זהה? החלפת הפאנל ולא תיקון כלשהו?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #27 

Keyser
אשמח אם תוכל להבהיר אחת ולתמיד סוגיה חשובה, אותה שאלתי מספר פעמים, אך לא קיבלתי עליה תשובה:
נגיד שאצל לקוח נשרף לוח הפיקוד או כרטיס מסך.
להבנתי, היבואן מחויב על פי תעודת האחריות, לתקן את המסך או להחליף, גם אם תקלה זהה או דומה חוזרת במשך עשר פעמים.
(לא הגיוני שיקרה, אך נניח באופן תיאורטי).
האם אותו עקרון תופס גם לגבי צריבות?
למיטב ידיעתי, אין אזכור מפורש לעניין הצריבות בתעודת האחריות.
ח.י. יכולים להפעיל את סעיף 18, ולטעון שהנזק נגרם ברשלנות ,שימוש ותחזוקה לא נאותים, או שימוש ותחזוקה שלא על פי הוראות השימוש ו/או הוראות הבטיחות..

Barakberkovich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #28 

@bariko
·

אני חושב שהם יטפלו לך בבעיית הצריבה כל עוד יש אחריות, מעבר לכך הם לא. לגבי שימוש לא סביר, במידה וח.י יטענו שזה המצב הדבר יהיה כמו אש בשדה קוצים. יש עלייה רצינית בקניית oled, אם יהיה החלפת האשמות מסוג הלקוח/החברה אשמה זה יפגע להם, לדעתי, אנושות במכירות. אני מאמין כי רוב הלקוחות שרוכשים מסך מסוג זה קוראים ברשת על העניין ואיך הוא מטופל בארץ (כך הגעתי לפורום הזה). אני לא רואה את החלפת האשמות האלו בתקופת האחריות. אחרי האחריות זה כבר שאלה טובה.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1494
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #29 

@keyser

מני, תודה רבה על התגובה המפורטת ובכלל על חוויות השירות שהקבוצה מספקת.
מנסיון אישי ושל חברים בפורום אתם ללא ספק רמה אחת מעל כולם. מאוד מרענן לקבל שירות אדיב ומקצועי במיוחד במחוזותינו.
בתור אחד שממליץ לסביבה הקרובה על איזה מסך לרכוש, נושא השירות והתמיכה הוא ללא ספק פקטור בשיקול וקבוצת ח.י בולטת במיוחד לטובה בתחום זה.

תודה!

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9020
נתן תודות: 1576 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #30 

@ambar
בדיוק !!
אני בכלל לא מחפש / בודק דגמים של מותגים אחרים ולו בגלל הסיבה הזו של האחריות שאני יודע שאין למה לדאוג אם וכאשר...
רק בשבוע שעבר חידשתי 2 מכרים ב-2 מסכים נוספים של LG.

@keyser
רק מני, הארה לשיפור ברשותך - צריך לשים באתר אצלכם במקום בולט לינק להורדת קטלוג הטלוויזיות העדכני.
אני לא מכיר את כל הדגמים וכאשר רוצה לעשות השוואה של מה יש, כל פעם מסתבך בלמצוא את זה (וגם לא תמיד מוצא).
אגב, אם אפשר גם להשאיר בארכיון כלשהו את הקטלוגים הישנים - זה יהיה מעולה.
תמשיכו להצליח... (f)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #31 

מסקרן אותי לדעת מה הסיטואציה בסידרה כמו ה GALLERY שרכשתי שבה החלפת הפאנל היא שונה לגמרי כי המסך "ארוז" כחלק מכל הטלוויזיה ובשונה מסדרות B ו C..

אבל מקווה שלא להידרש לתיקון בשלב כלכך מוקדם

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #32 

Barakberkovich כתב:@bariko
·

אני חושב שהם יטפלו לך בבעיית הצריבה כל עוד יש אחריות, מעבר לכך הם לא. לגבי שימוש לא סביר, במידה וח.י יטענו שזה המצב הדבר יהיה כמו אש בשדה קוצים. יש עלייה רצינית בקניית oled, אם יהיה החלפת האשמות מסוג הלקוח/החברה אשמה זה יפגע להם, לדעתי, אנושות במכירות. אני מאמין כי רוב הלקוחות שרוכשים מסך מסוג זה קוראים ברשת על העניין ואיך הוא מטופל בארץ (כך הגעתי לפורום הזה). אני לא רואה את החלפת האשמות האלו בתקופת האחריות. אחרי האחריות זה כבר שאלה טובה.
...
·

אני כמובן מדבר אך ורק על תקופת האחריות, לא מעבר לכך.
לא סתם שאלתי את השאלה.
הרי ידוע שלא כולם משתמשים במסכים שלהם באותה צורה.
יש כאלה שנוהגים להשאיר תמונה סטטית, או להיקבע על ערוץ מסויים לאורך זמן רב.
אצלם הסיכוי לצריבה גדול יותר, וזה ימשיך וימשיך גם אם הפאנל יוחלף, או ישודרג למסך חדש לגמרי...

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1788
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #33 

לדעתי וזו רק דעתי ,
הרבה מאוד משתמשים שראו שהספק נותן שירות מעולה (למה לא לנצל) ומחליף את מסכי הC7 למסכי C9 חדשים ללא תשלום החליטו לנצל את המצב ולנסות "לצרוב" אותו ,
עכשיו כשידעו שכבר אין את התענוג של החלפת C7 ל C9 חדש יחשבו פעמיים אם כדאי להחליף רק פנל וכמות הצריבות אולי תרד ......

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #34 

@keyser
·
תודה רבה על השקיפות.
מאחר והזכרת פאנלים משופרים, ברשותך, יש לי שאלה מעט יותר טכנית, אשמח אם תוכל לענות.
האם המשמעות בפאנל משופר היא שהלקוח יקבל פאנל מהסדרות החדשות יותר? לדוגמה, פאנל משנת 2019-2020 עבור מסך 2017.
או, אם לשאול בצורה אחרת, האם קיימת תאימות בין הפאנלים חדשים לאלקטרוניקה של דגמים משנים קודמות?

אישית אני לא חושב שיש לזה חשיבות אמיתית, פשוט מעניין אותי לדעת, במידה וזה מידע שאפשר לחלוק בו.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1494
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #35 

dudis כתב:לדעתי וזו רק דעתי ,
הרבה מאוד משתמשים שראו שהספק נותן שירות מעולה (למה לא לנצל) ומחליף את מסכי הC7 למסכי C9 חדשים ללא תשלום החליטו לנצל את המצב ולנסות "לצרוב" אותו ,
עכשיו כשידעו שכבר אין את התענוג של החלפת C7 ל C9 חדש יחשבו פעמיים אם כדאי להחליף רק פנל וכמות הצריבות אולי תרד ......
...
·בספק רב אם מישהו יעשה זאת בכוונה....

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4784
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #36 

@keyser
·

מדהים ! כל הכבוד על הפתיחות והאמת !

כשהתקינו אצלי את ה-E9 המתקינים אמרו לי שאין כמעט כאלו שנמכרו בארץ ואין את הפאנל הזה בארץ בכלל ובמידה ויש תקלה צריך להזמין מחו"ל. לא יודע אם זו האמת, אבל אם זה המצב, מה יעשו במצב של תקלות בדגם כזה או אחר שאין פאנל זמין בארץ ? האם במידה והוחלט על החלפת פאנלים הגדילו מלאי פאנלים של טלוויזיות כאלו ?

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #37 

זו הסיבה שקניתי LG 75 לפני חצי שנה.
את סמסונג מחקתי לחלוטין בגלל השירות וגם סוני נפלו בגלל שבזמנו אותה החברה נתנה שירות.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #38 

רק לי זה נשמע כאילו נגמרה החגיגה, לא שזה לא היה צפוי.

בכל מקרה כל עוד מתקנים זה הוגן לגמריי. כל הקטע של להחליף לחדש זו פריוולגיה וגם כאן בפורום נתקלנו באנשים שעוד מתלוננים על זה בסגנון של "למה הוא כן ואני לא". אפילו על שירות טוב מתלוננים ,לאן הגענו.

אני מניח, ומניח בלבד, שהתיקונים הללו מגובים במדיניות היצרן, ברגע שזה יפסיק, נפסיק לראות את זה, אף אחד הוא לא רוטשילד ולא רובין הוד. הפחד הגדול הוא שהעסק יהפוך ללא כלכלי ליצרן (מכל זווית ראיה) וצריבות לא יכוסו. אין ספק ששום דבר לא וודאי, צריך רק להתפלל שזה ימשיך. בהחלט מעלה תהיות לגבי הרחבת אחריות.

בכל מקרה אני חושב שהשירות שנראה מח.י. ראוי לציון חיובי בהחלט.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #39 

@ice2k
·
אני לא רואה בעיה עם הרחבת האחריות, במקרה תקלה, תקבל פאנל חדש במחיר 1000-1500 ש"ח (עלות ההרחבה) במקום להוציא עשירייה על טלוויזיה חדשה.
כפי שכבר נאמר בלא מעט מקומות, גם אם הסמארט יתיישן ולא יהיו אפליקציות זמינות, תמיד אפשר להוסיף סטרימר בכמה מאת שקלים, ולהמשיך ליהנות מאיכות תמונה מצוינת.
אני מקווה שעדיין יתאפשר שדרוג לדגם חדש יותר בתוספת תשלום, אבל לא בחינם כפי שהיה עד כה.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #40 

העניין הוא אם היצרן יחליט בעתיד לא לכסות צריבות.
ח.י. עובדים בגיבוי של היצרן, ברגע שזה יגמר גם הם יפסיקו. צריך לקוות שלא יגמר. קשה לי להאמין שח.י. מממנת את האחריות על צריבות, אולי אני טועה אבל קשה לי להאמין. LG מגבים את זה כל עוד זה כלכלי להם.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”