DrorFuchs כתב:לפי השוואות רבות , אפילו הa9g חשוכה יותר מהC9.
ככה שה a8g רמה פחות.
המחיר גם יותר גבוה מהc9.
אין גם Hdmi 2.1.
להערכתי סוני לא משתלמת.
בטוח עדיין רואים מצוין אז תתחדש.
...
·תודה רבה גבר. תקשיב חרשתי על הנושא ותתפלא ה A8 יותר טובה מה A9 בבהירות.אגב גם הרבה אומרים שה C9 של LG יותר טובה מהדגם החדש ה CX...
שוב משום מה בסוני A9 הם הורידו פיצרים רבים כמו auto 24P ועוד הרבה שקשורים ל CALIBRATION.ה A9 יקרה יותר רק בגלל שלט אחר וסטנד אחר זה הכל. ואם התמונה טובה יותר ב A8 והיא טובה אז הבחירה די ברורה. גם במלא השוואות ביוטיוב מצאו שהבהירות טובה מה A9 ואף מתעלה מה LG הן בבהירות והן בצבעים. אני מצטער אני חלילה לא מזלזל ב LG אבל אחרי שיעורי בית רבים וצפייה במסכים ובהשוואות רבות באינטרנט לגמרי בחרתי בסוני הזאת ספציפית ואני משוכנע שגם אחרי שכל אחד יראה את התמונה ב A8 אפילו מול ה CX יבין על מה אני מדבר.הצבעים ריאליסטים האדומים אדומים אם יש סצינה עם אש או נרות או מנורות אתם לא מבינים איך זה ניראה יפה ובוהק ואמיתי. לגבי HDMI.2.1 , גם עוד שנתיים לא יהיה לזה משמעות וזה גם לא מדבר אלי אני לא גיימר ובכל זאת בדקתי את העניין וגיימרים שמשחקים בה לא הרגישו INPUT LAG בכלל..
@ofer7845
אחינו, נשמע שאתה קצת מתנצל...
אתה ממש לא צריך !!
אם זה מה שאהבת וזה מה שמתאים לך אחרי כל המחקר שוק שעשית (ונראה שהשקעת בזה לא מעט זמן), אז תתחדש והכל טוב.
מי שמתאים לו LG מהסיבות שלו - אז שייקנה LG.
ומי שמתאים לו SONY - אז שייקנה SONY.
ויש כאלה שאפילו מסתפקים במולר, אז שייקנו מולר.
אין ספק שהמסך מעולה (כי בסוף זה OLED).
התמונה "החשוכה" שמאפיינת את מסכי ה-OLED של סוני יוצרת אפקט אחר בעין שהוא ממש לא נחות מזה של LG ולעיתים זה אפילו נראה טוב יותר (לפחות ממה שאני ראיתי על 2 החברות אחד מול השני).
קיצור, תתחדש שוב ותהנה.
לך על הכי גדול שהכסף שלך יכול להשיג.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
@sam22
·
לדעתי ל LG יש יותר יתרונות בשביל להתחיל לשקול בין דגמי סוני.
הממשק שלהם יותר ידידותי מאשר בסוני.
האחריות שלהם יותר טובה (ח.י.).
הבהירות עדיפה (לחדר שינה/חשוך זה לא קריטי).
המחיר בדר"כ יותר נמוך מהסוני.
אחרי שכל זה נאמר, אם אפשר לרכוש את ה C9 במחיר נמוך יותר מ CX....אז בכלל טוב.
אפרופו ממשק, לדעתי גם השלט מג'יק של LG זה בכלל משהו שקשה לחזור ממנו אחורה לשלט רגיל.
לגבי עיבוד תמונה, מדגמי 2017 כל כך קשה לראות את ההבדלים בינהן בעין, שזה ממש זניח.
בסעיף Motion Interpolation ה OLED של LG (כאמור, כבר מדגמי 2017 ) מקבל ציון 10.
תקרא את זה, יש השוואה למטה גם לסוני. https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-type/oled
שלום עופר תתחדש אחלה מסך ואחלה בחירה
אני גם בכיוון בעזרת ה' לדגם החדש שיצא בספטמבר ושמו
AH9 איכות ללא פשרות
ב. פסיק היקר אם אתה מתלבט לך תיראה בעצמך אחד על אחד וככה תיצא עם תובנות.
ג. כל מה שמסתתר מאחורי השיווק וכל מיני האתרים כדי להנגיש את LG שכבודה במקומה מונח.
ד. ישנם אנשים שאוהבים א ואנשים שאוהבים ב.
אני דווקא חשבתי שאסיים את הענין והיה לי כבר מסך אבל
שראיתי את התוצאה המשחק הישתנה😔.
בעיניי המסך של LG מעולה כשלעצמו אבל התמונה שם לא ניראת טיבעית ואמיתית ויותר למשחק ועוצמת הארה לא תואמת.
כתבי reviw הכי טובים שיש לא יחליפו את התוצאה בשטח.
ישנם עוד מתמודדים אבל המחיר באמת לא מצדיק😔
ואחרון חביב אני רואה כאן מהצד כל פעם מישהו שפותח שירדור
המסך של LG תקול בכל מיני בעיות וכל אחד וסיבותיו הוא.
ואני שמח גם שיש תמיד תחרות כי בסוף מי שנהנה זה אנחנו הצרכנים. והכי חשוב תהנו ואל תתעצלו לכו לבדוק ולחקור ולא זה אמר וזה קישקש התוצאה בשטח והעניים . זאת התוצאה כי כל אחד לוקח את מה שטוב לו.💖
טלHD כתב:@sam22
·
לדעתי ל LG יש יותר יתרונות בשביל להתחיל לשקול בין דגמי סוני.
הממשק שלהם יותר ידידותי מאשר בסוני.
האחריות שלהם יותר טובה (ח.י.).
הבהירות עדיפה (לחדר שינה/חשוך זה לא קריטי).
המחיר בדר"כ יותר נמוך מהסוני.
אחרי שכל זה נאמר, אם אפשר לרכוש את ה C9 במחיר נמוך יותר מ CX....אז בכלל טוב.
·לגבי דברים אחרים מאנשים יודעי דבר ולא ארחיב תצפה להפתעה . אחי התשובה לא להיות חזק אחרי המקלדת.
מי שרוצה הולך לקנות ומתמקח ויש .ב'ה אני ואתה נלך נקנה וגם יצא לנו טוב מבחינת מחיר אם תירצה שנינו נרויח כי גם אני רוצה יותר זול.ומתתת לקנות רק המחיר😔. הצפי לקניה בחודש ספטמבר עם הוצאת הדגם החדש. טובים השניים מן האחד😊
.
אל תצפה לחידושים מרעישים..
המעבד נשאר אותו דבר בסדרה החדשה : X1 ultimate
הדבר היחיד שאני מצפה לו הוא ירידת מחיר של ה AG9
כי היא מתומחרת בצורה מוגזמת לדעתי ( 13.5 K ~ ) למסך 65"
אני שמח שעוד אנשים מבינים מה שאמרתי,
התמונה פשוט שמים וארץ מ LG. המעבד של סוני עושה פשוט הבדל משמעותי בפיענוח של התמונה והסצנות פשוט ניראות מדהים. במיוחד החשוכות עם אלמנטים בוהרים כגון ברק או נר או אש או זיקוק הכל ניראה מבריק.
פשוט תבקשו לראות את שתיהן ותיראו. ב LG לא רואים את זה.
לגבי ההשוואה לדגם החדש 9 של סוני כמובן שהוא דגם מצויין אבל וזו דעתי ומסתבר של עוד ברשת, התמונה פשוט נראית יותר טוב ב 8 אין לי הסבר לכך. שוב, ההבדלים ל 9 הם מזעריים ויותר נוגעים לעיצוב ולשלט אבל גם בתפריטים חלק מהגדרות התמונה הוסרו מהתפריט וזה פוגע או מצמצם באפשרויות הקינפוג והכליברציה.
לדוגמה 24p שנמצא רק על אוטומט ב 9 אבל ב 8 אפשר להגדיר תמיד על on או תמיד על off . וזה פיצ'ר חשוב מאד שעושה את רוב הקסם אם לא את כולו. וגם עוד כל מיני הגדרות מרחב צבעים שצומצמו. עדיין זה לא קריטי למי שזה לא משנה לו אבל כשיש אותה טלויזיה עם יותר הגדרות רק שלט וסטנד פחות מעוצב וגם זולה יותר אז לדעתי הבחירה ברורה.
ברשת כמובן שתמצאו השוואות לכאן ולכאן , מלחמות כמו אנדרואיד נגד אפל וכמו מסי נגד רונלדו.. עזבו אותכם. פשוט תיראו בעצמכם את ההבדל והוא לדעתי לגמרי סוני. לא אכנס לעניין האינטרס והשיווק שעומד מאחורי לא מעט השוואות. כמובן שאין לי שום עניין לנגח לכאן ולכאן זה לא שסוני משלמים לי חחח.
בקיצור אני הולך לצפות במשחקי הכס עונה 8 פרק 3 או כמו שקראו לו פרק החושך 😄 ! יש לי הרגשה שאהנה מאד( למרות העונה המחורבנת)😄
צודק מאוד ולענין מאוד תהנה וזה מה שחשוב.
פשוט אני גם בענין אבל מחכה לזמן המתאים אבל כמו שאומרים אסור לתכנן. 😊 מיחליים לחודש 9 ומי שרוצה להצטרף וחקבל מחיר טוב ב'ה . מי שיתן הכי זול ממנו נקנה ויש כבר מישהו על הפרק שאקנה ממנו אבל זה כבר בפרטי ערב מצוין ובריאות לכם.