קניתי טלויזיה חדשה ואמרו לי שיש בה עידן פלוס מובנה איך אני מפעיל אותו?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #21 

Hen33f שיאומי הוא סטרימר רגיל אין בו ממיר מובנה, אתה יכול דרך תוכנות צד ג' לראות בו באמצעות האינטרנט את שידורי עידן+ כמו למשל בקודי דרך תוסף של פישנזון לקבלת השידורים אבל אתה תיהיה תלוי באינטרנט, מהירות, תקינות, איכות השידור מהאתרים עצמם וכו'.
שים לב גם לשיאומי אין חיבור אינטרנט קווי כלומר אתה תלוי בקליטה האלחוטית בבית שלך - אם תהיה רחוק מהנתב אתה תצטרך מגברים לקנות או לשנות מיקום לסטרימר, אם אתה תרצה קווי תצטרך מתאם רשת קווי לקנות לסטרימר ולמשוך כבל מהנתב ועד לסטרימר... תחשוב על כל התמונה...

Hen33f פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

benny123 כתב:Hen33f שיאומי הוא סטרימר רגיל אין בו ממיר מובנה, אתה יכול דרך תוכנות צד ג' לראות בו באמצעות האינטרנט את שידורי עידן+ כמו למשל בקודי דרך תוסף של פישנזון לקבלת השידורים אבל אתה תיהיה תלוי באינטרנט, מהירות, תקינות, איכות השידור מהאתרים עצמם וכו'.
שים לב גם לשיאומי אין חיבור אינטרנט קווי כלומר אתה תלוי בקליטה האלחוטית בבית שלך - אם תהיה רחוק מהנתב אתה תצטרך מגברים לקנות או לשנות מיקום לסטרימר, אם אתה תרצה קווי תצטרך מתאם רשת קווי לקנות לסטרימר ולמשוך כבל מהנתב ועד לסטרימר... תחשוב על כל התמונה...
...
·
חיבור או קליטה אינטרנט זה לא בעיה המודם יושב באיזור הטלויזיה
אז אם יש לי טלויזיה חכמה אני יכול להוריד אפליקציה שיכולה לשדר את העידן פלוס בלי האנטנה?
אתה מכיר אפליקציה כזאת להורדה מחנות של lg לטלויזיה?
ואם הזכרת קודי אתה יודע אם אפשר להוריד/ לעביר אותה לlg ?
מצטער על כל השאלות אני לא מבין בזה כלום חדש בכל העניין הזה
תודה על כל העזרה מעריך מאוד

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #23 

אם המסך שלך בעל מערכת הפעלה אנדרואיד אתה לא זקוק גם לשיאומי, לך לחנות האפליקציות וחפש KODI או לחילופין הורד את התוכנה קודי מהאתר הרשמי כ-APK והתקן על המסך. אני מניח שיש דרך אם זה מסך עם מערכת אנדרואיד לעשות זאת אבל איך אני אישית לא יודע ולא רוצה להטעות.
אחרי שתתקין קודי יהיה לך אפשרות להתקין את ההרחבה של פישנזון לקליטת ערוצי עידן+ באיכות HD בהנחה שהמקור מציג HD וגם גישה לעולם ה-VOD.
ואם אתה מתכוון ללכת בכיוון זה אז אתה צריך לבקש שהשרשור הזה יועבר לפורום של תוכנה באתר ושם יעזרו לך באהבה יותר לעומק.

יש לך שרשור מדובר פה: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=282322
אם ה-LG שלך מריץ WEBOS אני לא מאמין שתצליח להתקין קודי על המסך ישירות.. אלא תצטרך סטרימר כמו השיאומי או amazon fire stick tv וכו'.

Hen33f פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

benny123 כתב:אם המסך שלך בעל מערכת הפעלה אנדרואיד אתה לא זקוק גם לשיאומי, לך לחנות האפליקציות וחפש KODI או לחילופין הורד את התוכנה קודי מהאתר הרשמי כ-APK והתקן על המסך. אני מניח שיש דרך אם זה מסך עם מערכת אנדרואיד לעשות זאת אבל איך אני אישית לא יודע ולא רוצה להטעות.
אחרי שתתקין קודי יהיה לך אפשרות להתקין את ההרחבה של פישנזון לקליטת ערוצי עידן+ באיכות HD בהנחה שהמקור מציג HD וגם גישה לעולם ה-VOD.
ואם אתה מתכוון ללכת בכיוון זה אז אתה צריך לבקש שהשרשור הזה יועבר לפורום של תוכנה באתר ושם יעזרו לך באהבה יותר לעומק.

יש לך שרשור מדובר פה: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=282322
אם ה-LG שלך מריץ WEBOS אני לא מאמין שתצליח להתקין קודי על המסך ישירות.. אלא תצטרך סטרימר כמו השיאומי או amazon fire stick tv וכו'.
...
·

KodiMaster
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #25 

תתקין קודי על הסטרימר ועליו תתקין את הרחבת הערוצים הישראליים שכוללת גם VOD.
הנה איך להתקין:
https://kodibeginner.com/install-israel ... nnels-kodi

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”