סמליין את אלקטרוניקס פרו - לידיעתכם
@Animor
·
כמות האנשים בפורום הזה או באחרים היא חסרת חשיבות סטטיסטית. גם אם כל האנשים כאן בפורום לא יקנו יותר סמסונג ההשפעה על המכירות תהיה זניחה.
אגב, שיהיה ברור שאני לא אומר לא לקנות סמסונג, יש להם טלוויזיות מצוינות. יש לי טלוויזיה שלהם ואני מאוד מרוצה ממנה.
·
כמות האנשים בפורום הזה או באחרים היא חסרת חשיבות סטטיסטית. גם אם כל האנשים כאן בפורום לא יקנו יותר סמסונג ההשפעה על המכירות תהיה זניחה.
אגב, שיהיה ברור שאני לא אומר לא לקנות סמסונג, יש להם טלוויזיות מצוינות. יש לי טלוויזיה שלהם ואני מאוד מרוצה ממנה.
@acker16
כן, זה ברור לי. אבל ההשפעה היא מעבר למה שהולך כאן בפורום. הרי לכל אחד כאן יש חברים ומשפחה שמתייעצים איתו, המידע עובר הלאה.
אולי יום אחד הישראלים יהיו צרכנים חכמים באמת ואז נותני השירות ייאלצו להשתפר באופן מהותי.
כן, זה ברור לי. אבל ההשפעה היא מעבר למה שהולך כאן בפורום. הרי לכל אחד כאן יש חברים ומשפחה שמתייעצים איתו, המידע עובר הלאה.
אולי יום אחד הישראלים יהיו צרכנים חכמים באמת ואז נותני השירות ייאלצו להשתפר באופן מהותי.
כנ"לAnimor כתב:אני לא יודע לגבי אחרים, אבל אני יכול להעיד על עצמי שבגלל פוסטים כאלה שנחשפתי להם כאן - אני עכשיו לפני קניית טלוויזיה ואני כלל לא לוקח את סמסונג בחשבון....
סמסונג נפסלה על ידי בגלל יותר מדי שירשורים על תיקתוקים משונים בדגמי עבר בשילוב נותן השירות שמצטייר כחסר תודעת שירות .
ואני יכול להעיד שחוץ מהשירות גם המוצר לא משהו , אחרי שרכשתי nu7100 לפני שנה וחודשיים וכבר הלכה לעולמה עם פנל דפוק שאלקטרוניקס הסכימו לעשות לי ' טובה ' ולתקן ב 1200 ש'ח במקרה הטוב .
הם גם הציעו לי 'שדרוג' לטלוויזיה מדגם יותר חדש נדמה לי ru 7100 רק היתה בעיה אחת , בחוץ אפשר להשיג אותה בכמה מקומות ביותר זול .....
הגברת גם התווכחה איתי כשהערתי לה שאני שומע הרבה תלונות על הטלוויזיות שלהם ועל השירות ואמרה שאני מדבר שטויות וטענה שייש לה רק 2 טכנאים במעבדה והם ממש לא עובדים בלחץ כדי להוכיח לי שאני טועה ...
כל ילד שגולש פה בפורום יכול להבחין בכמות תלונות כמעט יומית על המסכים של סמסונג , וזה לא בגלל שייש הכי הרבה סמסונג כי יש לא מעט עם lg הייסנס וחברות אחרות ויחסית כמות התלונות לא כזו גדולה .
אז השתדרגתי מ 55 nu7100 k ל 65 um 7340 ' מסך כניסה או לא הוא עדיף לדעתי מהסמסונג שהוציא אותי מדעתי בבהירות המאוד לוקה בחסר שלו ואיכות התמונה טובה בהחלט , נקווה שיחזיק יותר ובכל מקרה הוא עם 3 שנים אחריות אז נקווה לטוב ...
הם גם הציעו לי 'שדרוג' לטלוויזיה מדגם יותר חדש נדמה לי ru 7100 רק היתה בעיה אחת , בחוץ אפשר להשיג אותה בכמה מקומות ביותר זול .....
הגברת גם התווכחה איתי כשהערתי לה שאני שומע הרבה תלונות על הטלוויזיות שלהם ועל השירות ואמרה שאני מדבר שטויות וטענה שייש לה רק 2 טכנאים במעבדה והם ממש לא עובדים בלחץ כדי להוכיח לי שאני טועה ...
כל ילד שגולש פה בפורום יכול להבחין בכמות תלונות כמעט יומית על המסכים של סמסונג , וזה לא בגלל שייש הכי הרבה סמסונג כי יש לא מעט עם lg הייסנס וחברות אחרות ויחסית כמות התלונות לא כזו גדולה .
אז השתדרגתי מ 55 nu7100 k ל 65 um 7340 ' מסך כניסה או לא הוא עדיף לדעתי מהסמסונג שהוציא אותי מדעתי בבהירות המאוד לוקה בחסר שלו ואיכות התמונה טובה בהחלט , נקווה שיחזיק יותר ובכל מקרה הוא עם 3 שנים אחריות אז נקווה לטוב ...
-
MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
תשמעו לא יודע אם ב 3400 שח פלוס 200 שח הייתי מוצא 65 אינצ יותר טובה
עם 4 שנים אחריות , כמובן שהקאצ זה החתונה עם הנוטוריוס אלקטרוניקס פרו...שאני מקווה שלא אצטרך אותם ,כי אם כן אמא שלי תשתה לי את הדם עם קשית 😁 (כפי שאמרתי הטלויזיה עבורה).
כשקניתי בשבילי מסך יחסית יקר ב8500 שח קניתי כבר lg oled הרבה לאור המוניטין של ח.י.
עם 4 שנים אחריות , כמובן שהקאצ זה החתונה עם הנוטוריוס אלקטרוניקס פרו...שאני מקווה שלא אצטרך אותם ,כי אם כן אמא שלי תשתה לי את הדם עם קשית 😁 (כפי שאמרתי הטלויזיה עבורה).
כשקניתי בשבילי מסך יחסית יקר ב8500 שח קניתי כבר lg oled הרבה לאור המוניטין של ח.י.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
·b2k כתב:ice2k
ממליץ לך לעבור קורס מזורז בהבנת הנקרא....
תודה על ההצעה אח שלנו שמעתיק ממני את השטאנץ של הכינוי, אבל קיבלתי 100 בהבנת הנקרא ובעוד המון תחומים אחרים שהיו בתיכון, אז אני לא יודע אם להקשיב לך. הIQ שלי מאוד גבוה ואני אדם מאוד לוגי, אולי זה מסביר.
אם ננתח, הפסקה הראשונה, שהיא הכי ארוכה (3 שורות לעומת כל השאר) מדברת על אכזבה ועל קקי של יונה, וזו גם ההקדמה. זה מה שנצרב בתודעה למי שקורא עשרות עמודים כל ערב, דור האינסטנט, כל מילה ודרך הצגתה משמעותית.
יותר מזה, בסוף שאלתי שאלה, ועניתי על אופציה אחת של התשובות האפשריות - לא קבעתי עובדה! גם מארקו ענה לי ועכשיו אני מבין על מה התלונה, "ההערת צד" היתה מידע מיותר: עודף מידע שמסית ופוגע בעיקר.
אז לשאול שאלות מותר, ולגבי ההבנת הנקרא של מה שאני כתבתי, אולי תנסה את הקורס שהצעת, כולה שאלתי שאלה...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
-
MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
חברים לא לריב,ice2k כתב:·......
תודה על ההצעה אח שלנו שמעתיק ממני את השטאנץ של הכינוי, אבל קיבלתי 100 בהבנת הנקרא ובעוד המון תחומים אחרים שהיו בתיכון, אז אני לא יודע אם להקשיב לך. הIQ שלי מאוד גבוה ואני אדם מאוד לוגי, אולי זה מסביר.
אם ננתח, הפסקה הראשונה, שהיא הכי ארוכה (3 שורות לעומת כל השאר) מדברת על אכזבה ועל קקי של יונה, וזו גם ההקדמה. זה מה שנצרב בתודעה למי שקורא עשרות עמודים כל ערב, דור האינסטנט, כל מילה ודרך הצגתה משמעותית.
יותר מזה, בסוף שאלתי שאלה, ועניתי על אופציה אחת של התשובות האפשריות - לא קבעתי עובדה! גם מארקו ענה לי ועכשיו אני מבין על מה התלונה, "ההערת צד" היתה מידע מיותר: עודף מידע שמסית ופוגע בעיקר.
אז לשאול שאלות מותר, ולגבי ההבנת הנקרא של מה שאני כתבתי, אולי תנסה את הקורס שהצעת, כולה שאלתי שאלה......
קקי של יונה מביא מזל וגם ציונים טובים בהבנת הנקרא 😁
·איך הגעת למסקנה שהמותג סמסונג לא מוצלח כבר שנים ? תבסס את הנתונים ואל תזרוק מילים לאוויר ,זה שנותן השירות בעייתי זה לא אומר שסמסונג העולמי לא מוצלח , ביינתיים בכל ביקורות הפרימיום המותג נבחן ויוצא דיי מוצלחahersko כתב:המותג לא מוצלח כבר שנים... אתם חיים בעבר
נותן השרות גרוע
יש אופציות הרבה יותר טובות
אבל על אנשים עם ראש קשה.
אין בי טיפת חמלה
שכל אחד יאכל את הדייסה שבישל לעצמו...
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני שמעתי על רולטת פנלים, שקרים על 3D ב FHD, אורך חיים קצר ואמינות מפוקפקת, טקטוקים של מטרונום, הילה של ישו הקדוש בנטפליקס, נעילה איזורית ואיכות תמונה ירודה בסדרות הנמוכות... וזה רק בטלווזיות
סוללות שנשרפות, מכשירי חשמל אחרים שלא שורדים יותר מ 4-5 שנים.
אם קיבלת את הרושם מאתר כזה או אחר שאתה לא באמת יודע מי ממן אותו שמדובר במוצר פרימיום... אנחנו מתנצלים מראש.
אם המדד היחיד הוא איכות התמונה, אני בהחלט מסכים שבסדרות הביניים עד הגבוהות התמונה איכותית.
בכל מדד אחר... מותג פח.
אם קיבלת את הרושם מאתר כזה או אחר שאתה לא באמת יודע מי ממן אותו שמדובר במוצר פרימיום... אנחנו מתנצלים מראש.
אם המדד היחיד הוא איכות התמונה, אני בהחלט מסכים שבסדרות הביניים עד הגבוהות התמונה איכותית.
בכל מדד אחר... מותג פח.
כמו בכל העולם יש ביקורות ממומנות ע"י היצרנים ולכן עברתי על הרבה אתרים בכל העולם כדי לקבל מידע לפני הרכישה ,זה כמו שאני יגיד לך שבאתר הזה פורום OLED בחסות LG אז הביקורות כאן אנטי סמסונג צריך לדעת לסנן את המידע ואם כמות התקלות בעולם הייתה נגד סמסונג כבר המותג היה נעלם מזמן ולא אני לא מכניס את הראש באדמה יש תקלות והרבה כמו בשאר היצרנים אבל הם יודעים כנראה לתת שירות , החלפתי טלויזיה פיליפס שגם התפללתי שלא אצטרך לקבל שירות מחברת אלקטרה כי קראתי את הביקורות ועד היום טפוטפו הכל בסדר ,בסופו של דבר אתה בוחר טלויזיה לפי המאפיינים שלה וחלק מההחלטה הייתה לא לרוץ אחרי הילדים שלא יעצרו תמונה או הפחד מהלוגו של הסדרות הטורקיות שישאר צרוב על המסך אז אם באמת כל מה שכתוב נכון אז אני מתפלל שלא אצטרך שירות מאלקטרוניקס פרו.
גם אחרי שהמותג סמסונג בטלויזיות "לא מוצלח" היא מוכרת פי 2 מLG
Top 8 Largest TV Manufacturers and Best TV Brands by Market Share 2019
Samsung Electronics
Founded: 1969
Headquarters: Suwon, South Korea
Website: www.samsung.com
With a market share of over 20%, Samsung has been the world’s largest TV manufacturer since 2006. It was the first TV company to launch a fully HD LED TV in 2010 at the Consumer Electronics Show (CES), Las Vegas. Samsung also accounts for almost 50% of total 75-inch TV sales worldwide. Samsung’s LCD display technology, QLED, uses quantum dots to enhance colors, enabling the viewer to see minute details on extremely bright or dark scenes. With increasing demand for large-screen TVs, the company is strengthening its QLED TV portfolio by incorporating additional features such as HDR 2000 and a 4K Q Engine, which optimizes high-resolution content for screens larger than 65 inches.
Related market report: Global HD TV Market Report 2018-2022
LG Electronics
Founded: 1958
Headquarters: Seoul, South Korea
Website: www.lg.com
LG is the second-largest TV manufacturer in the world, accounting for about 12% of the market. The company offers a wide range of OLED TVs, UHD TVs, super UHD TVs, smart TVs, and LED TVs. It has been the world’s bestselling OLED TV brand since 2013. With extensive experience in television manufacturing under its belt, LG has been a pioneer in the innovation of new technologies. For instance, LG OLED TVs are loaded with AI ThinQ technology, which integrates Natural Language Processing (NLP) to deliver intelligent voice activated control. LG Super UHD TVs come with full array dimming technology, which produces clear and crisp images with superb contrast by controlling backlight units individually.
Sony
Founded: 1946
Headquarters: Minato, Tokyo, Japan
Website: www.sony.com
Sony is one of the leading TV manufacturing companies in the world and makes up close to 7% of the market. Sony focuses on innovation and technological advancements to improve the viewer’s overall experience. Bravia, Sony’s flagship TV product line, comes fitted with an X1 Extreme processor that controls over 8 million self-illuminating pixels to provide 4K HDR (High Dynamic Range) display. It also employs Acoustic Surface technology, wherein sound comes directly from the screen, so that sound and special effects can be heard precisely from the right place.
Related market report: Global TV Remote Market Report 2018-2022
Top 8 Largest TV Manufacturers and Best TV Brands by Market Share 2019
Samsung Electronics
Founded: 1969
Headquarters: Suwon, South Korea
Website: www.samsung.com
With a market share of over 20%, Samsung has been the world’s largest TV manufacturer since 2006. It was the first TV company to launch a fully HD LED TV in 2010 at the Consumer Electronics Show (CES), Las Vegas. Samsung also accounts for almost 50% of total 75-inch TV sales worldwide. Samsung’s LCD display technology, QLED, uses quantum dots to enhance colors, enabling the viewer to see minute details on extremely bright or dark scenes. With increasing demand for large-screen TVs, the company is strengthening its QLED TV portfolio by incorporating additional features such as HDR 2000 and a 4K Q Engine, which optimizes high-resolution content for screens larger than 65 inches.
Related market report: Global HD TV Market Report 2018-2022
LG Electronics
Founded: 1958
Headquarters: Seoul, South Korea
Website: www.lg.com
LG is the second-largest TV manufacturer in the world, accounting for about 12% of the market. The company offers a wide range of OLED TVs, UHD TVs, super UHD TVs, smart TVs, and LED TVs. It has been the world’s bestselling OLED TV brand since 2013. With extensive experience in television manufacturing under its belt, LG has been a pioneer in the innovation of new technologies. For instance, LG OLED TVs are loaded with AI ThinQ technology, which integrates Natural Language Processing (NLP) to deliver intelligent voice activated control. LG Super UHD TVs come with full array dimming technology, which produces clear and crisp images with superb contrast by controlling backlight units individually.
Sony
Founded: 1946
Headquarters: Minato, Tokyo, Japan
Website: www.sony.com
Sony is one of the leading TV manufacturing companies in the world and makes up close to 7% of the market. Sony focuses on innovation and technological advancements to improve the viewer’s overall experience. Bravia, Sony’s flagship TV product line, comes fitted with an X1 Extreme processor that controls over 8 million self-illuminating pixels to provide 4K HDR (High Dynamic Range) display. It also employs Acoustic Surface technology, wherein sound comes directly from the screen, so that sound and special effects can be heard precisely from the right place.
Related market report: Global TV Remote Market Report 2018-2022
·ice2k כתב:תודה על ההצעה אח שלנו שמעתיק ממני את השטאנץ של הכינוי,.........
חחחח
עכשיו אתה צריך גם לקחת קורס שגעון גדלות.
ולפני שתגיב אני יש לי סנדלים של שורש. אז אל תרשום שגם את זה העתקתי ממך... ואתה היית ראשון...
·+1ahersko כתב:אני שמעתי על רולטת פנלים, שקרים על 3D ב FHD, אורך חיים קצר ואמינות מפוקפקת, טקטוקים של מטרונום, הילה של ישו הקדוש בנטפליקס, נעילה איזורית ואיכות תמונה ירודה בסדרות הנמוכות... וזה רק בטלווזיות
בכל מדד אחר... מותג פח....