Disney + לא יהיה זמין באזורנו בעתיד הקרוב

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561

שליחה

Huber כתב:
...
...
·

ממתי HULU פתוח בישראל?
...
·הם מתכננים השקעה בין לאומית בזמן הקרוב

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402

שליחה

rbh3 כתב:
...
...
...
-זו עלולה להיות השקה בעיתית בישראל. כי רבים מהתכנים בהולו (מהרשתות האמריקאיות השונות) משודרים בארץ כבר בהוט, יס וסלקום.
אז או שהולו יושק אבל כמוצר מדולל מאד עם מעט תוכן או שזכויות השידור מהחברות הישראליות יסתיימו ולא יחודשו שוב.
אני מהמר על אופציה א'.

ראובןמופז
טרול
טרול
תגובות: 77

שליחה

rbh3 כתב:
...
...
...
·
לפי דעתי גם כיום שלמשל יס נותנת דרך הסטרימינג אפשרות לצפות בנטפליקס ואפל טיוי ואמאזון, אז כנראה שזה מה שיהיה עם הולו,
לדעתי בינתים בגלל זכויות יוצרים, רק אחרי שיגמר זמן החוזה שידור בלעדי בין הולו ליס, אז אפשר יהיה לקבל למשל ביס את שירות הולו המלא.

Elad1409 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

Hulu נשלטת ע"י דיסני

שליחה

@rbh3
·Hulu נשלטת ע"י דיסני ודיסני מחליטה מתי, איך ואיפה הם ייצאו לשוק הבינלאומי ולכן אם דיסני לא מתכוונת לפתוח את השירות שלה (דיסני פלוס) במזרח התיכון אז כנראה שזה יהיה המצב גם לגבי Hulu.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561

שליחה

@Elad1409
נשמע לי שטות גמורה, היה דיבור על הולו בישראל בעבר ולדעתי הוא עוד קיים
https://www.gadgety.co.il/245504/hulu-going-global/

דווקא בגלל שדיסני לא פותחת את דיסני פלוס במזרח התיכון זה רק מחזק את זה שיהיה הולו פה

Elad1409 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

שליחה

@rbh3
אני לא עובד בתאגיד דיסני ולכן אין לי מושג מה התוכניות שלהם. אני מניח שגם לא לך.
הדבר היחיד שאנחנו ניזונים ממנו הוא המידע שאנו קוראים ברשת וממנו אפשר להבין שדיסני פלוס לא יהיה זמין כשירות עצמאי במזרח התיכון בשנים הקרובות. דרך אגב, יכול להיות שבהמשך הם יחריגו את ישראל מזה. הלוואי שזה יקרה.

מהלינק שצירפת, לא כתוב מילה על ישראל אלא על כוונה כללית להתרחב (זה דרך אגב תרגום אחד לאחד מאתר אמריקאי). לא כתוב שום דבר על המזרח התיכון. לכן, אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הדיבור על השקה של הולו בישראל.

בכל מקרה, אם דיסני יחליטו לא להשיק את דיסני פלוס בישראל, קשה לראות מה יניע אותם להשיק רק את הולו. זה יהיה מהלך לא ברור. לא מבין למה אתה חושב שזה "מחזק את זה שיהיה הולו פה". כתאגיד, אם אני כבר משקיע סכום ראשוני בחדירה לשוק, אני אציע את רוב התכנים שלי כדי להגדיל את נתח השוק שלי (כמו שהם עושים בארה"ב).

שוב, אלו הן רק הערכות שלי. הכל בידיו של מר בוב איגר.

·

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

אתה מתכוון Bob Chapek

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

Huber כתב:
...
...
·

לא מסכים. יש לא מעט "ילדים מבוגרים" שמאוד אוהבים את הפרנצ'ייזים שהם רכשו לאחרונה כגון STAR WARS/MARVEL ועוד.

אני לא בעד לצרוך תוכן פיראטי - כשאפשר. מי שנותן לי אופציה לקבל שירות טוב במחיר שפוי אני יותר ממוכן לשלם עבורו (ולראיה המנויים שלי באמזון TV ובנטפליקס ועוד). מי שלא - יש דרכים אחרות וההפסד כולו שלו.
...
· כמוך כמוני :-|

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2816
שם מלא: אוריה גלזמן

שליחה

אם אני רוצה לראות את התכנים ישירות או על ידי OSN אני אצטרך שרתי VPN.

האם מישהו כאן עובד בשיטה הזו וצופיה בתכנים ? אשמח להמלצה על שרתים + הסבר כיצד לבצע.

והאם ניתן להוריד אפליקציה שלהם לטלויזית LG חדשה

תודה

ofers79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 810

שליחה

לכל השואלים:

OSN או בשמה המלא ORBIT SHOWTIME NETWOTK, זו חברת שידורים בלווין שמשדרת מאיחוד האמירויות.

לפי מה שרואים באתר שלהם https://www.osn.com/en-sa/watch/tv-schedule/channels יש להם חבילות שכוללות כמה ערוצי דיסני.

בלי VPN אכן לא ניתן לצפות בשידור האינטרנטי בגלל חסימה גיאוגרפית,

אבל אפשר להשיג ממיר לוויני שלהם בקלות, שנמכר באזור ירושלים.

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2816
שם מלא: אוריה גלזמן

שליחה

ofers79 כתב:לכל השואלים:

OSN או בשמה המלא ORBIT SHOWTIME NETWOTK, זו חברת שידורים בלווין שמשדרת מאיחוד האמירויות.

לפי מה שרואים באתר שלהם https://www.osn.com/en-sa/watch/tv-schedule/channels יש להם חבילות שכוללות כמה ערוצי דיסני.

בלי VPN אכן לא ניתן לצפות בשידור האינטרנטי בגלל חסימה גיאוגרפית,

אבל אפשר להשיג ממיר לוויני שלהם בקלות, שנמכר באזור ירושלים.
...
נראה אחלה ! ממש כדאי לנסות...
אז מה כדאי ? שרתי VPN או ממיר ?
·

ofers79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 810

שליחה

שידור לוויני עדיף בעיני וגם איכות הצפייה בו יותר טובה, למרות שהמנוי שלהם לא זול.
מה גם שצריך להתקין צלחת לווין.

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”