החלטתי לנסות ולחסוך בעלויות ולקחת את 3 ממירי האינטרנט החינמיים במקום 3 ממירי HD שעלותם 10 ש"ח לחודש לכל אחד. מאחר ואני מחליף את הקואטרו לממיר אולטרא (תוספת של 5 "ש"ח לחודש) אז ביקור טכנאי ללא עלות. הממירים יותקנו בחדרים שנעשה בהם שימוש מועט ביותר.carmonle כתב:מרוצה מייס והתכנים. עם המחיר הבסיסי של ממיר וחבילה אין לי כל בעייה. מה שמפריע לי שעל 5 ממירי HD סטנדרטיים אני אני נדרש להוסיף 50 ש"ח לחודש למחיר החבילה. משלם בסה"כ 255 לחודש ל-6 ממירים כולל קואטרו...
ניסיון לעצור נטישה: yes תשיק ממיר מבוסס אנדרואיד
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
- berlad26
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
אני גם הזמנתי 3 ממירים עבור היס פלוס בעיקר כי פיצ'ר ה-catch up נוסף (בקוואטרו ניתן לצפות רק בשני ערוצים שבוע אחורה) וגם כי אני אוהב את הממשק החדש. למרות שאני לא אוהב שזה מבוסס על האינטרנט אבל גם ככה בשנים הקרובות הם יפסיקו את השימוש בלווין.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
האם במבצע yes מאפשרים לחבר לטלויזיה אחת גם ממיר ultra וגם סטרימר אנדרואיד?
האם כדי לקבל ממיר יש להציג טלויזיה עם hdmi? והאם חובה להחזיר את הממיר שמחובר כרגע?
ההאינטרנט לא יציב אצל הורי, ואבא שלי ישמח להתנסות בyes+ , אבל שעדיין יהיה גיבוי עם מפענח לוויני
האם כדי לקבל ממיר יש להציג טלויזיה עם hdmi? והאם חובה להחזיר את הממיר שמחובר כרגע?
ההאינטרנט לא יציב אצל הורי, ואבא שלי ישמח להתנסות בyes+ , אבל שעדיין יהיה גיבוי עם מפענח לוויני
- carmonle
-
- חבר ותיק

@Mistoffelees
אני מחזיר ממירים על מנת להוזיל עלויות.
קניתי השבוע שיאומי mi box s על מנת שניתן יהיה בטלויזיה לגלוש עם vpn יש לי מנוי להולו דיסני ו- espn+, משתמש ב-strongvpn שהם מצויינים בארהב, לא זולים
בכל אופן התקנתי yes+ על השיאומי והבן יבחן בשבוע הקרוב, הטכנאי נקבע לי ל-21/6
יש לי סיב, אופטי של פרטנר במהירות 1000
·
אני מחזיר ממירים על מנת להוזיל עלויות.
קניתי השבוע שיאומי mi box s על מנת שניתן יהיה בטלויזיה לגלוש עם vpn יש לי מנוי להולו דיסני ו- espn+, משתמש ב-strongvpn שהם מצויינים בארהב, לא זולים
בכל אופן התקנתי yes+ על השיאומי והבן יבחן בשבוע הקרוב, הטכנאי נקבע לי ל-21/6
יש לי סיב, אופטי של פרטנר במהירות 1000
·
- ראובןמופז
-
- טרול

- תגובות: 77
·oris74 כתב:הייתי לקוח של יס מההתחלה ובאופן כללי הייתי מאד מרוצה. הצטרפתי לסטינג לפני שנה וחצי ואני באמת לא מבין למה מישהו עדיין מעדיף להישאר עם יס...
יש לי את אותם התכנים בשליש מחיר ובנוסף את כל היתרונות של שימוש בסטרימר לצריכת כל התכנים שלי דרך אפליקציות (סטינג, נטפליקס, יוטיוב וקודי)...
כנראה כי יש אנשים שחשוב להם לראות את כל התכנים שיס עושה, נראה לי אין שם יס 3 ויס קולנוע ישראלי.
בVOD של יס גם בתשלום יש תכנים שאין אותם אבל שהם משודרים למשל בערוץ יס 4, למשל אני רציתי לראות ב VOD של יס, סרט ששודר בערך לפני 3 שבועות בשם נקמה משנת 2017, אני מתכוון לסרט שאנסו מישהי שבגדה נראה לי בבעל שלה והיא מנסה להמשיך לחיות ממי שרוצה לחסל אותה.
לדעתי זה גם ב VOD של סטינג אותה הבעיה.
הסרט הזה
https://www.edb.co.il/title/t0015538/
ועד עכשיו אין ב VOD של יס אפשרות לצפות בסרט הזה.
- berlad26
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
התקינו לי אתמול יס פלוס אנדרואיד בבית וארחרי יום אחד אני חייב להגיד שהשירות די מאכזב. מרגיש כמו מוצר לא מוכן. בתור אחד שאין לו הרבה ניסיון עם סטרירמרים, היעדר מקשי המספרים (ללחוץ איזה ערוץ אתה רוצה) חסר מאד ומעצבן בלעדיו. הסידור של הסדרות,הסרטים והדוקו בסדר. אבל למה אין כפתור ייעודי למסך הבית של יס פלוס? למה צריך ללחוץ על כפתור "חזור" כדי לתמרן בין הערוצים החיים לתפריט הראשי? זה מאד מעצבן. המעבר בין הערוצים הלינאריים מאד מסורבל. אולי זה עניין של הרגל אבל שוב, זה מעצבן ומתסכל מאד.
כשמריצים תוכן קדימה או אחורה אי אפשר לראות (תוך כדי הרצה) איפה אתה נמצא. אני יודע שבאפל טי.וי יש thumbnail בהרצה וזה הרבה יותר נוח. בממירים הלווינים מריצים את התוכן כמו שזה גם נוח אבל בממיר האנדרואיד אתה מריץ בלי אפשרות לראות מה אתה מריץ.
בנוסף, לוח השידורים. אני מבין ששורת הקאץ' אפ אמורה לשמש כלוח שידורים. אבל אם מגיעים לשם הוא מראה את התוכן לפי ימים ואני רוצה לפי ערוץ למשל. הדרך היחידה שאני מכיר להגיע ללוח השידורים המלא זה להיכנס לתפריט ערוצים ואז לחיצה ארוכה על "כל הערוצים" ושם זה נותן לך כפתור של "לוח השידורים". זה מסורבל וארוך. מישהו מכיר דרך יותר קלה להגיע ללוח השידורים?
בבדיקה הראשונית הפעלתי פרק של סדרה שאני לא צופה בה ועכשיו היא תקועה לי בטאב של "המשך צפייה" ואי אפשר למחוק את זה. בנטפליקס אפשר. פה לא וגם זה מעצבן.
כשמריצים תוכן קדימה או אחורה אי אפשר לראות (תוך כדי הרצה) איפה אתה נמצא. אני יודע שבאפל טי.וי יש thumbnail בהרצה וזה הרבה יותר נוח. בממירים הלווינים מריצים את התוכן כמו שזה גם נוח אבל בממיר האנדרואיד אתה מריץ בלי אפשרות לראות מה אתה מריץ.
בנוסף, לוח השידורים. אני מבין ששורת הקאץ' אפ אמורה לשמש כלוח שידורים. אבל אם מגיעים לשם הוא מראה את התוכן לפי ימים ואני רוצה לפי ערוץ למשל. הדרך היחידה שאני מכיר להגיע ללוח השידורים המלא זה להיכנס לתפריט ערוצים ואז לחיצה ארוכה על "כל הערוצים" ושם זה נותן לך כפתור של "לוח השידורים". זה מסורבל וארוך. מישהו מכיר דרך יותר קלה להגיע ללוח השידורים?
בבדיקה הראשונית הפעלתי פרק של סדרה שאני לא צופה בה ועכשיו היא תקועה לי בטאב של "המשך צפייה" ואי אפשר למחוק את זה. בנטפליקס אפשר. פה לא וגם זה מעצבן.
- vop
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
יס פלוס על אנדרואיד
כאשר ניסיתי באפריל את היס פלוס על האנדרואיד היו באגים רבים שהפריעו לי ואכן אחרי שבוע הרמתי ידיים ועברתי לאפל טיוי שמריץ די בהצלחה את היס פלוס.
הוא לא חף מתקלות אבל אלו זניחות.
יס שאלו אותי בסקר אם לדעתי הם יכולים להפיץ את האנדרואיד יחד עם היס פלוס ואמרתי שממש לא.
אבל מי אני שאחליט.
דרך אגב היום יצא עידכון ליס פלוס על האפל טיוי.
הוא לא חף מתקלות אבל אלו זניחות.
יס שאלו אותי בסקר אם לדעתי הם יכולים להפיץ את האנדרואיד יחד עם היס פלוס ואמרתי שממש לא.
אבל מי אני שאחליט.
דרך אגב היום יצא עידכון ליס פלוס על האפל טיוי.
- carmonle
-
- חבר ותיק

התקנתי ייס פלוס, על 3 מכשירי שיאומי mibox s והרושם הראשוני שלי שהוא דווקא עובד לא רע בכלל. זה לא ממיר hd בסיסי אבלהאיכות צפיה טובה, לגבי הניווט עדיין מוקדם שאגיב
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
עוד נסיון לעצור את הנטישה ששמעתי היום. אחת שביקשה לנתק את המנוי בגלל המצב, קיבלה חצי שנה מחיר של 50 שקל כולל ויאודי.
- carmonle
-
- חבר ותיק

לשירות הייס פלוס יש מגבלה של רישום של 3 ממירים בלבד
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
כנ"ל אצליoris74 כתב:הייתי לקוח של יס מההתחלה ובאופן כללי הייתי מאד מרוצה. הצטרפתי לסטינג לפני שנה וחצי ואני באמת לא מבין למה מישהו עדיין מעדיף להישאר עם יס...
יש לי את אותם התכנים בשליש מחיר ובנוסף את כל היתרונות של שימוש בסטרימר לצריכת כל התכנים שלי דרך אפליקציות (סטינג, נטפליקס, יוטיוב וקודי)...
מריץ סטינג בכל הבית על ממירים של אנוידיה ושיאומי
עובד באיכות מעולה ולא מרגיש שחסר לי משהו בשילוב של סטינג, נטפליקס ויוטיוב
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
מעולה היס פלוס הרצה שבוע אחורה קליטה נקייה
- mg1913
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
עוד מישהו פה נתקל בבעיה ביס פלוס בmibox ספציפית בערוץ one 4k?מדובר על בעיית לאגים
פעם באיזה 10-15 שניות יש קפיצה קטנטנה בתמונה
מחובר קווי 100 מגה
פעם באיזה 10-15 שניות יש קפיצה קטנטנה בתמונה
מחובר קווי 100 מגה
- Yondalar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
איך מקבלים 3 ממירים בחינם?
אמרו לי שהעלות של כל ממיר אנדרואיד היא 9 שקלים בחודש.
אמרו לי שהעלות של כל ממיר אנדרואיד היא 9 שקלים בחודש.
- orelperez001
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
·המבצע של ה 3 ממירים נגמר לפני שבוע בערך... וחבל כי זה באמת היה מאוד משתלם ומעודד לקוחות לשכור ממיר אנדרואיד מאשר ממיר hd (שכבר עולה אותו הדבר כמעט)Yondalar כתב:איך מקבלים 3 ממירים בחינם?
אמרו לי שהעלות של כל ממיר אנדרואיד היא 9 שקלים בחודש....
כרגע המבצע הוא חבילת אולטימייט המוכרת שכוללת ממיר מקס טוטאל או ממיר אנדרואיד ראשון חינם/ממיר אולטרה או אפל טיוי ראשון בעלות של 10 שח.
כל ממיר אנדרואיד נוסף עולה 9 שח (עדיין יש מגבלה של 3 סטרימרים ללקוח), ממיר hd נוסף עולה 10 שח, אפל טיוי נוסף בעלות 20 שח.
מי שהצטרף למבצע עם ה 3 ממירים חינם הרוויח
- Yondalar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
דיברתי איתם לפני קצת יותר משבוע, כנראה בדיוק פיספסתי את זה.
באמת חבל, הייתי מעדיף להחליף ממירי hd בממירי אנדרואיד ועל הדרך גם לחסוך קצת בעלויות.
עכשיו זאת התלבטות, כי זה כרוך גם בעלות התקנה של 99 שקלים.
ד"א, מי שהחליף ממיר hd בממיר אנדרואיד - איך במצב כזה קופסת ה-hpna מקבלת חשמל (כי כשמחוברת לממיר היא מקבלת ממנו)?
באמת חבל, הייתי מעדיף להחליף ממירי hd בממירי אנדרואיד ועל הדרך גם לחסוך קצת בעלויות.
עכשיו זאת התלבטות, כי זה כרוך גם בעלות התקנה של 99 שקלים.
ד"א, מי שהחליף ממיר hd בממיר אנדרואיד - איך במצב כזה קופסת ה-hpna מקבלת חשמל (כי כשמחוברת לממיר היא מקבלת ממנו)?
- orelperez001
-
- חבר שרק התחיל

@Yondalar
·הקופסה מתחברת כך: כבל קואקיסאלי לשקע בקיר, כבל קואקסיאלי שמתחבר לספק כוח ומשם לשקע חשמל בקיר,
כן זה קצת מסורבל אבל אפשר לחיות עם זה,
לא הבנתי למה מתח שמגיע נגיד מהממיר בסלון לא מספיק בשביל לתת מתח לקופסה/שיעשו קופסאות עם חיבור שקע לקיר בלי צורך בכבל קואקסיאלי שמתחבר לספק ואז לקיר.
לגבי ההתקנה 99 שח, בזמן האחרון יס עקשנים, אני למשל התנתקתי מהם ואני אתחבר אחריי שיאספו את הציוד (ככה אקבל תנאים טובים וגם ציוד חדש וקופסאות moca חדשות)
לבנתיים עברתי להוט גם במבצע משתלם ל 3 חודשים ראשונים.
אני באמת מתלבט אם לחזור ליס פלוס מכיוון שהעלות היא כמעט זהה להוט ואני לא יודע באמת מה האיכות של יס פלוס (אם אני לא אהיה מרוצה הם ירצו 99 על חזרה לממירי hd )
·הקופסה מתחברת כך: כבל קואקיסאלי לשקע בקיר, כבל קואקסיאלי שמתחבר לספק כוח ומשם לשקע חשמל בקיר,
כן זה קצת מסורבל אבל אפשר לחיות עם זה,
לא הבנתי למה מתח שמגיע נגיד מהממיר בסלון לא מספיק בשביל לתת מתח לקופסה/שיעשו קופסאות עם חיבור שקע לקיר בלי צורך בכבל קואקסיאלי שמתחבר לספק ואז לקיר.
לגבי ההתקנה 99 שח, בזמן האחרון יס עקשנים, אני למשל התנתקתי מהם ואני אתחבר אחריי שיאספו את הציוד (ככה אקבל תנאים טובים וגם ציוד חדש וקופסאות moca חדשות)
לבנתיים עברתי להוט גם במבצע משתלם ל 3 חודשים ראשונים.
אני באמת מתלבט אם לחזור ליס פלוס מכיוון שהעלות היא כמעט זהה להוט ואני לא יודע באמת מה האיכות של יס פלוס (אם אני לא אהיה מרוצה הם ירצו 99 על חזרה לממירי hd )
- mosheva
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
במידה ויש לי MI BOX האם אני יכול להתקין את האפליקציה של YES PLUS ולהתחיל לראות עם החשבון YES שלי?
האם אני יכול לראות גם בנייד בדומה ל YESGO?
האם אני יכול לראות גם בנייד בדומה ל YESGO?
- orelperez001
-
- חבר שרק התחיל

@mosheva
·אין כרגע התקנה בגוגל פליי למיבוקס, בעתיד יהיה
·אין כרגע התקנה בגוגל פליי למיבוקס, בעתיד יהיה
- rosenyo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 179
@mosheva