Xiaomi AC2100 - השרשור הרישמי - כולל התקנת OpenWrt!!!
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
@GuyKhmel
תראה את העדכון - אפשרי ועובד.
תראה את העדכון - אפשרי ועובד.
- GuyKhmel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
@Eargasma
·
כן,
שים לב שהוא עושה בדיוק את מה שמתואר במדריך:
1. גישור בין ה WAN ל - LAN1
2. חיבור המחשב עם IP מוגדר
3. קביעת ה PPPoE לאותו IP של המחשב
4. הרצת הקוד של הפייתון
כמו שאמרתי מראש - זה לא נורא בכלל
אני עוד מחכה לראוטר שלי שיגיע,
ינעל דואר ישראל...
·
כן,
שים לב שהוא עושה בדיוק את מה שמתואר במדריך:
1. גישור בין ה WAN ל - LAN1
2. חיבור המחשב עם IP מוגדר
3. קביעת ה PPPoE לאותו IP של המחשב
4. הרצת הקוד של הפייתון
כמו שאמרתי מראש - זה לא נורא בכלל
אני עוד מחכה לראוטר שלי שיגיע,
ינעל דואר ישראל...
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

@GuyKhmel
כמובן, אך בדרך יותר אלגנטית עם סקריפטים מוכנים ומדריך גרפי ומסודר למשתמש ה"פשוט".
בוא נגיד שבלעדיו כנראה שמבחינתי זה לא היה קורה, ואיתו זה היה פינטס יחסית.
יאללה, תעדכן...
כמובן, אך בדרך יותר אלגנטית עם סקריפטים מוכנים ומדריך גרפי ומסודר למשתמש ה"פשוט".
בוא נגיד שבלעדיו כנראה שמבחינתי זה לא היה קורה, ואיתו זה היה פינטס יחסית.
יאללה, תעדכן...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
- GuyKhmel
-
- חבר פעיל מאוד

@ziv_r
·
זרוק מילה לדואר ישראל שהחבילה מסין כבר תגיע אלי ינעל העולם!
·
זרוק מילה לדואר ישראל שהחבילה מסין כבר תגיע אלי ינעל העולם!
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

אני נכנס לתקופת מבחנים וישר סמסטר קיץ - דבר איתי שנה הבאה, נשקול
(כמובן תמריץ קטן והמדריך כבר בדרך
)
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
@Eargasma
יצא לך לנסות את את ה-SMART CONNECT שמשלב את שתי הרשתות 5G ו2.4?
ניסיתי את זה עם הנתב הישן וזה לא עבד כל כך טוב, היה נראה שהוא תמיד בוחר את הרשת 2.4 האיטית.
האם ניסית לשנות את רוחב פס של כל רשת?
אני מתכוון לבחירה של 20\40\80 ,היא בדרך כלל על אוטומאט אבל מקבלים מהירות יחסית נמוכה. בנתב הישן כשניסיתי לאלץ 40M ברשת 2.4 זה לא עבד טוב וחזרתי ל-20M. עם הנתב החדש זה עובד טוב ומשפר את המהירות. ספציפית ברשת 5G בערוץ האחרון (165) אין אפשרות לבחור 80M, אבל בכל השאר כן, לא יודע אם זה ככה רק ב-AX5.
יצא לך לנסות את את ה-SMART CONNECT שמשלב את שתי הרשתות 5G ו2.4?
ניסיתי את זה עם הנתב הישן וזה לא עבד כל כך טוב, היה נראה שהוא תמיד בוחר את הרשת 2.4 האיטית.
האם ניסית לשנות את רוחב פס של כל רשת?
אני מתכוון לבחירה של 20\40\80 ,היא בדרך כלל על אוטומאט אבל מקבלים מהירות יחסית נמוכה. בנתב הישן כשניסיתי לאלץ 40M ברשת 2.4 זה לא עבד טוב וחזרתי ל-20M. עם הנתב החדש זה עובד טוב ומשפר את המהירות. ספציפית ברשת 5G בערוץ האחרון (165) אין אפשרות לבחור 80M, אבל בכל השאר כן, לא יודע אם זה ככה רק ב-AX5.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
על פניו נראה שהחומרה נהדרת.GuyKhmel כתב:·בעמוד הראוטר בOpenWRT מופיע......
https://openwrt.org/toh/hwdata/xiaomi/x ... ter_ac2100
Supported Current Rel : PR pending
ובנוסף - כבר יצאו כל מיני גרסאות ראשוניות (לא רשמיות) בפורום שלהם:
https://forum.openwrt.org/t/new-xiaomi- ... /48101/274...
אני כן רוצה רק לציין שלו"ז הגרסאות של OpenWRT הוא לא קשיח במיוחד, ונע בין שנה ל-3 שנים, ולא מוסיפים תמיכה רשמית לראוטרים חדשים בגרסה קיימת. הגרסה האחרונה יצאה רק בתחילת השנה הנוכחית, ככה שלא הייתי מצפה לגרסה יציבה לפחות לעוד שנה וחצי.
הקושחות שקיימות הן או מה-master, שלרוב מספיק יציב כדי שלא יהיה Brick אבל אל תצפו שכל החבילות יעבדו כמו שצריך, או גרסאות לא רשמיות.
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
אני גם חשבתי להתקין OpenWRT על הנתב הישן שלי (3G) אבל אחרי שקראתי בפורומים שם הבנתי שיש להם בעיות עם הדרייברים של הרדיו, הם לא מתפקדים טוב כמו אלה של היצרן. אמרו שם שקושחה של PADAVN עובדת יותר טוב אבל שם חסר QOS . בסופו של דבר שקלתי מול זה שגם אאבד את כל היכולות של האפליקציה שלהם שהיא די טובה והחלטתי להשאר עם הקושחה של היצרן ששם הכל עובד טוב.NegativeIQ כתב:על פניו נראה שהחומרה נהדרת.......
אני כן רוצה רק לציין שלו"ז הגרסאות של OpenWRT הוא לא קשיח במיוחד, ונע בין שנה ל-3 שנים, ולא מוסיפים תמיכה רשמית לראוטרים חדשים בגרסה קיימת. הגרסה האחרונה יצאה רק בתחילת השנה הנוכחית, ככה שלא הייתי מצפה לגרסה יציבה לפחות לעוד שנה וחצי.
הקושחות שקיימות הן או מה-master, שלרוב מספיק יציב כדי שלא יהיה Brick אבל אל תצפו שכל החבילות יעבדו כמו שצריך, או גרסאות לא רשמיות....
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

אחרי 20 יום יכול לעדכן שעובד מושלם, ממש מפתיע לטובה. עזבו snapshot לא snapshot, לא מרגישים. גם חבילות צד שלישי שהתקנתי.
מה שכן, ללא התקנת רקוברי breed לא ניתן לעדכן חבילות ולא יהיה ניתן לעדכן את הקושחא ללא איפוס והתחלה מחדש.
אישית לא הצלחתי להתקין breed, מניח שאם אאפס אותו ואתחיל את התהליך מחדש אצליח להתקין אבל אין לי זמן וסבלנות לזה כרגע...
מה שכן, ללא התקנת רקוברי breed לא ניתן לעדכן חבילות ולא יהיה ניתן לעדכן את הקושחא ללא איפוס והתחלה מחדש.
אישית לא הצלחתי להתקין breed, מניח שאם אאפס אותו ואתחיל את התהליך מחדש אצליח להתקין אבל אין לי זמן וסבלנות לזה כרגע...
- FireStar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
היי
קיבלתי את הראוטר סוף סוף אחרי שלושה חודשים
קודם כל נכנסתי להוט בוקס והפכתי אותו לברידג'. לאחר מכן חיברתי כבל רשת בין ההוטבוקס לבין הראוטר (LAN בראוטר הכי שמאלי).
המנורה של הסיסטם דולקת בצבע כחול וזה תקין, אבל המנורה של האינטרנט דולקת בצבע כתום ואני לא מקבל רשת בכלל.
ניסיתי גם להתחבר דרך האפליקציה אבל לא מצליח בכלל לזהות את הראוטר.
אשמח לעזרה.
קודם כל נכנסתי להוט בוקס והפכתי אותו לברידג'. לאחר מכן חיברתי כבל רשת בין ההוטבוקס לבין הראוטר (LAN בראוטר הכי שמאלי).
המנורה של הסיסטם דולקת בצבע כחול וזה תקין, אבל המנורה של האינטרנט דולקת בצבע כתום ואני לא מקבל רשת בכלל.
אשמח לעזרה.
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

מן הסתם שהאור ישאר כתום ולא תקבל אינטרנט, עד שלא תגדיר אותו כמו שצריך עם המשתמש של הספק.FireStar כתב:היי
אשמח לעזרה....
נסה ללחוץ עם סיכה או עט על כפתור האיפוס הראוטר עד שכל האורות כבים, לתת לו לעלות חזרה, ולנסות שוב.
לפני שנכנסים לאפליקציה צריך להתחבר לרשת הוויפי הפתוחה שמשודרת מהראוטר לפני ההגדרה, ורק אז להכנס לאפליקציה.
אם לא מצליח - נסה אותו דבר ממחשב (גלוש לmiwifi.com) ואם גם זה לא עובד (לא מאמין שתגיע עד פה) חבר את המחשב קווית לשיומי.
בהצלחה.
- GuyKhmel
-
- חבר פעיל מאוד

·ינעל העולם אני עוד מחכה לשליEargasma כתב:אחרי 20 יום יכול לעדכן שעובד מושלם, ממש מפתיע לטובה. עזבו snapshot לא snapshot, לא מרגישים. גם חבילות צד שלישי שהתקנתי.
אישית לא הצלחתי להתקין breed, מניח שאם אאפס אותו ואתחיל את התהליך מחדש אצליח להתקין אבל אין לי זמן וסבלנות לזה כרגע......
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

@GuyKhmel
מוגזם. בימים אלו רק דרך אליאקספרס ורק דרך הסטנדרט שיפינג שלהם, מגיע הכל תוך שבועיים.
את הAX5 כבר קיבלתי מזמן..... והזמנתי הרבה הרבה אחריך
מוגזם. בימים אלו רק דרך אליאקספרס ורק דרך הסטנדרט שיפינג שלהם, מגיע הכל תוך שבועיים.
את הAX5 כבר קיבלתי מזמן..... והזמנתי הרבה הרבה אחריך
- HTmagDeals
-
- צייד דילים

- תגובות: 5270
זה קישור לרכישה אם מישהו רוצה לקנות:
https://ali.ski/Kustc
https://ali.ski/Kustc
קבוצת יד 2: https://t.me/HTyad2
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
- FireStar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
·Eargasma כתב:מן הסתם שהאור ישאר כתום ולא תקבל אינטרנט, עד שלא תגדיר אותו כמו שצריך עם המשתמש של הספק.......
נסה ללחוץ עם סיכה או עט על כפתור האיפוס הראוטר עד שכל האורות כבים, לתת לו לעלות חזרה, ולנסות שוב.
לפני שנכנסים לאפליקציה צריך להתחבר לרשת הוויפי הפתוחה שמשודרת מהראוטר לפני ההגדרה, ורק אז להכנס לאפליקציה.
אם לא מצליח - נסה אותו דבר ממחשב (גלוש לmiwifi.com) ואם גם זה לא עובד (לא מאמין שתגיע עד פה) חבר את המחשב קווית לשיומי.
בהצלחה....
תודה רבה על העזרה, הצלחתי להפעיל את הראוטר
ברשותך עוד 2 שאלות:
1. בממשק הוובי אני רואה 2 רשתות פעילות של 2.4 + 5, אבל כשאני נכנס לנייד שלי אני רואה רק רשת אחת. מדוע?
2. בממשק הוובי יש אפשרות לאחד את שתי הרשתות לאחת. האם מומלץ לבחור באופציה הזו?
תודה
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

@FireStar
1. תוריד את התדר של ה5 לאחד נמוך יותר - כנראה שהטלפון לא מסוגל לעבוד עם התדר שבחרת/נבחר אוטומטית.
2. תלוי שימוש... אם נוח לך ככה לך על זה.
1. תוריד את התדר של ה5 לאחד נמוך יותר - כנראה שהטלפון לא מסוגל לעבוד עם התדר שבחרת/נבחר אוטומטית.
2. תלוי שימוש... אם נוח לך ככה לך על זה.
- Knight669
-
- חבר פעיל

- תגובות: 82
מישהו פה משתמש בראוטר המדובר בתשתית של פרטנר פייבר? כמה אתם מקבלים בקווי ?
- Knight669
-
- חבר פעיל

- תגובות: 82
·ziv_r כתב:@Sahar11
אני בפייבר, מקבל את מלוא ה- 1000/100.
ב- Wi-Fi 5GHz, אני מקבל 200Mbps....
אתה מחובר לראוטר של פרטנר גם? או רק השיאומי?