מתעניין ב- DAC טוב וזול
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
@AssafAviv
·
מטורף. 1000 שקל בeBay.
אכן עדיף DAC שכולל הכל.
https://www.aliexpress.com/item/3304428 ... web201603_
חיפוש קצר - DAC גם עם כניסת USB למחשב וגם Bluetooth. יענה לך על כל הדרישות ביחד.
·
מטורף. 1000 שקל בeBay.
אכן עדיף DAC שכולל הכל.
https://www.aliexpress.com/item/3304428 ... web201603_
חיפוש קצר - DAC גם עם כניסת USB למחשב וגם Bluetooth. יענה לך על כל הדרישות ביחד.
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יפה, עכשיו נשאלת השאלה האם לא כדאי כבר להשקיע יותר וללכת על דאק האמנם גם סיני, אבל עם צ׳יפ דגל של חברה כמו ess או akm, שיודע לטפל ברזולוציות גבוהות, שיש לו גם שלט, וגם ספק כוח פנימי?
האמת שהדאק הזה נראה פונקציונלי מאוד, אבל נראה גם קצת צעצוע... אני לא בטוח אם הוא לא יהיה פחות טוב ממה שיש לי ברסיבר... לא בא לי לקבל הנחתה באיכות
האמת שהדאק הזה נראה פונקציונלי מאוד, אבל נראה גם קצת צעצוע... אני לא בטוח אם הוא לא יהיה פחות טוב ממה שיש לי ברסיבר... לא בא לי לקבל הנחתה באיכות
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מה שחשוב בDAC זה לא הצ'יפ. זה הרכיבים האנלוגיים שמסביבו.
יש DACים יפניים באלפי דולריים עם הצ'יפים הכי פשוטים של פיליפס.
ויש DACים סיניים ששמים את הצ'יפים היקרים כי אנשים מחפשים רק "הכי טוב", אבל שאר הרכיבים מסביב ***, וככה זה גם נשמע.
המותגים הסיניים הנחשבים הם אכן לא רעים. אתה יכול לקנות Schiit, שאין לו את הצ'יפים "הכי טובים" ואומרים שנשמע מצוין.
ספק פנימי מעלה משמעותית את המחיר - מארז גדול, משקל גדול --> משלוח יקר. משפר את איכות הצליל? מי ידע?
נסה את הפשוטים. לא מוצלח? תעיף אותו. תשתמש בו בחדר של הילדים. באוטו. במרפסת. מקסימום הפסדת כמה עשרות שקלים.
יש לך יכולות DIY? יש פתרונות מצוינים שיעלו לך עוד פחות כסף. או עוד הרבה יותר כסף. תלוי לאן אתה לוקח את זה.
בהצלחה.
יש DACים יפניים באלפי דולריים עם הצ'יפים הכי פשוטים של פיליפס.
ויש DACים סיניים ששמים את הצ'יפים היקרים כי אנשים מחפשים רק "הכי טוב", אבל שאר הרכיבים מסביב ***, וככה זה גם נשמע.
המותגים הסיניים הנחשבים הם אכן לא רעים. אתה יכול לקנות Schiit, שאין לו את הצ'יפים "הכי טובים" ואומרים שנשמע מצוין.
ספק פנימי מעלה משמעותית את המחיר - מארז גדול, משקל גדול --> משלוח יקר. משפר את איכות הצליל? מי ידע?
נסה את הפשוטים. לא מוצלח? תעיף אותו. תשתמש בו בחדר של הילדים. באוטו. במרפסת. מקסימום הפסדת כמה עשרות שקלים.
יש לך יכולות DIY? יש פתרונות מצוינים שיעלו לך עוד פחות כסף. או עוד הרבה יותר כסף. תלוי לאן אתה לוקח את זה.
בהצלחה.