מחפש להתחדש במסך, מסכים - למתכנתים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

תכנות זה usecase כללי מדי, אם את מפתח גם צד לקוח אז אתה כנראה צריך לראות התוצאה ליד סביבת הפיתוח. הסביבה גם יכולה להיות בעיקר cli או ide. בקיצור מאוד תלוי בflow שלך אף אחד לא יכול להמליץ לך מה נוח. לי אישית מאוד נוח מסך אולטרא רחב, בשני מסכים שאני צריך לעבור בין חלונות זה שהחלון השני יכול להיות בשני מסכים גורם למעבר ארוך יותר מה שיכול להתרגם לאיבוד קונטקסט. לדעתי אין טעם ב4K אם זה רק לעריכת טקסט לא יהיה כאן ערך מוסף ואלי אפילו להיפך מספיק 1440.

UHD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

מתכנת.
משתמש במסך 32 אינטש 4K, אין יותר נוח מזה. משתמש בו גם יחד עם Apple TV 4K לצפיה בחדר.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4316

שליחה

באמת שלרזולוציה של 4K, הגודל של 32'', זה המינימום הנדרש. ואפילו בגודל זה, יש כאלה שהראייה שלהם לא משוה והם כבר מנסים להגדיל את הקנה מידה של השולחן עבודה ל 150%.
למשל אני, גם בבית משתמש במסך בגודל כזה כבר כארבע שנים. בשבילי אני משאיר את הקנה מידה על 100% וזה כבר ממש גבולי מבחינת הגודל של הכתב.
המסך זה שאני משתמש בו כבר ארבע שנים ושאני מזמין אותו עוד משנת 2016 לשימוש של מחלקות תכנות וגם לאנשי מדיה וגרפיקה, הוא up3216q של DELL. מדובר על מסך עם פאנל IPS ובגלל זה ניתן לכייל אותו לצבעים מדויקים שנדרשים למי שעוסק גם בתכנות של ממשקים גרפיים שונים.
אני משתמש במסך זה חוץ מתכנות גם לעבודות של תרשימי Visio , ששם נדרש שטח עבודה גדול יחסית וגם לשימושים של פיתוח תמונות של DSLR, ששם מעבר לדברים אלה נדרש גם דיוק עוד יותר גבוהה של צבעים וסכמות צבע תקניות. אני יכול להמליץ בחום על המסך זה.

מצד שני, מי שלא צריך לשימושים שלו מסך איכותי מבחינת העברת צבעים ורוצה גם להוזיל את הרכישה, אז יש גם דגם כניסה של מסכי DELL, שהוא גם חדש יותר, מלפני שנה. מדובר על דגם U3219Q, שעולה כחצי מהמסך שאני משתמש בו.

alon24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

תודה על העצות קניתי 2 U2719D

רואים נפלא
שווה!

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”