בשעה טובה קניתי סופסוף מסך - 37C3000 - עדכון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #21 

הגיע אליי טכנאי של ניופאן וסיפר לי כל מיני סיפורים שב- LCD בגלל הפלורסנט האחורי אי אפשר לאטום את כל המסך בצורה מלאה, המסך מותקן גבוה מידי וצריך להוריד אותו...
הוא שיחק עם הגדרות ה- backlight והוריד אותו לרמה שאולי לא רואים את הזליגה אבל גם לא רואים כלום, המסך נהיה כהה וחשוך מידי.

בקיצר, המסך באמת היה מותקן גבוה מידי למרחק הצפייה שלי, הורדתי אותו לגובה סביר יותר וחוץ מזה שיותר כיף ונוח לצפות במסך זה לא שיפר בכלום את הזליגה.

האמת שהזליגה שקיימת במסך היא באמת יחסית חלשה עד למצב שלפעמים לא מבחינים בה בכלל וחשבתי כבר להשאר עם זה.
דווקא אתמול ממש הרגשתי בזה שקיבלתי עצבים ופניתי שוב פעם לניופאן היום בבוקר, מתוך כוונה לא להתפשר ולא לסמוך על האפשרות שפעם זה יציק לי ופעם לא. אמרו שיחזרו אליי ביום ראשון (מנהלת קשרי לקוחות)

דרך אגב, החלפתי את הממיר של YES ל- 3100 ויש שיפור ניכר באיכות התמונה. כנראה שהממיר הישן שלי באמת היה כבר סוס מת.

בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמסך, איכות הצפייה בשידורי טלוויזיה ממש הפתעה טובה.

ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #22 

בשעה טובה הגיע אלי אתמול מסך חדש דנדש בלי זליגות ובלי בעיות.
למרות שהזליגה במסך הראשון היתה ממש חלשה, ניופאן שיחקו אותה ולא שיחקו משחקים והחליפו את המסך.
דוגמא טובה לשירות ויחס נעים מהשירות שקיבלתי, ממש בלי צעקות ואיומים, הבינו את הבעיה והחליפו את המסך (Y)

דרך אגב גם המעבר האוטומטי עובד כמו גדול (גם במסך הראשון), לאחר משחקי ניסוי וטעייה מסתבר שצריך להגדיר את פורמט המסך ל- 4:3, Auto Format ל- On וזה עובד. (לפי ה- manual זה לא משנה באיזה מצב המסך מוגדר, ה- Auto Format אמור לעבוד, בפועל זה לא עבד אז שלא שיניתי מ- 16:9 ל- 4:3).

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #23 

לבעל הטלויזיה - למרות שמדובר בדיעה אישית, רציתי לדעת אם במרחק הצפייה שלך (3 מטר בערך לפי מה שכתבת) האם 37 אינץ מספיק או שהיית מעדיף 42 אינץ?

אני פשוט רוצה לקנות את אותה הטלויזיה ויש לי אותו המרחק בערך ואני רוצה לדעת את דעתך אם אפשר

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 149
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

לדעתי 42.

כשתראה שידורי טלביזיה רגילים אולי תתבאס קצת, אבל אם אתה רואה תוכן מהמחשב או DVD אז זה שווה בלי לחשוב פעמיים (לדעתי)
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #25 

למה אני אתבאס אם אני רואה שידורי טלויזיה? בגלל שב42 אינץ יראו גרוע ממש?
אם האיכות היא לא מושלמת אבל יותר מסבירה אז זה מספיק טוב בשבילי :D

דרך אגב, מישהו יודע באיזה חנות ואיפה ניתן לראות את הטלויזיה הזאת (C3000) בגדלים של 37-42 אינץ באיזור נתניה?

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 149
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

בדיוק...

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא ללכת להסתכל באמת בחנות בשידורי טלביזיה (יותר גרוע ממה שתראה שם כנראה לא תראה בבית...)
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il

almog22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 346
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #27 

kisin כתב:למה אני אתבאס אם אני רואה שידורי טלויזיה? בגלל שב42 אינץ יראו גרוע ממש?
אם האיכות היא לא מושלמת אבל יותר מסבירה אז זה מספיק טוב בשבילי :D

דרך אגב, מישהו יודע באיזה חנות ואיפה ניתן לראות את הטלויזיה הזאת (C3000) בגדלים של 37-42 אינץ באיזור נתניה?
...
תבדוק ברשת חנויות אלמ. ואולי גם בביג בוקס אם יש בסביבתך.

ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

מרחק הצפייה שלי הוא פחות מ- 3 מטר.
37" נראה מצויין למרחק הזה ואחרי שמתרגלים זה נראה אפילו קטן פתאום במיוחד שידורי טלוויזיה ב- 4:3 ללא מתיחה או סרטי DVD אם שוליים.

נראה לי ש- 42" יהיה גדול מידי. 40" היה פצצות.

לפעמים יש שידורי טלוויזיה 4:3 עם שוליים למעלה ולמטה בנוסף לשוליים בצדדים (של חוסר המתיחה), יוצאת תמונה ממש קטנה.

בשידורי 16:9 שהמסך מלא אז החוויה יותר גדולה. כמו-כן בחיבור מחשב, xbox360 פשוט תענוג.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #29 

גם לי את ה דגם הזה... באיזה מצב הכי נוח לבדוק אם יש זליגה?

ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

הכי קל לראות אם יש בעייה אז בסצינות חשוכות, אם אתה לדוגמא רואב סרט DVD ויש שוליים למעלה ולמטה תבדוק את פינות המסך שאין כתמי אור.
אצלי הבעייה היתה באמת חלשה, שמרבית האנשים לא שמו לב עד שאמרתי להם.
לשמחתי החליפו את המסך ועכשיו אין שום בעיה בכלל :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”