בנק לאומי - נעלמו בזמן קורונה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
איך אפשר לטעון ש-3 נסיונות רצופים ללא מענה בהפרש של 5 דקות אחד מהשני - זה ניסיון סביר להשיג את הלקוח? בפרט, כשללקוח אין אפשרות לחזור בעצמו אל המתקשר??
הרי אם הלקוח באמצע משהו שלוקח יותר מ-15 דקות, סביר להניח שאולי לא יוכל לענות.
חייבת להיות דרך פשוטה ויעילה ללקוח לחזור למי שהתקשר, או לפחות איכשהו לסמן למערכת שעכשיו הוא זמין.
הרי אם הלקוח באמצע משהו שלוקח יותר מ-15 דקות, סביר להניח שאולי לא יוכל לענות.
חייבת להיות דרך פשוטה ויעילה ללקוח לחזור למי שהתקשר, או לפחות איכשהו לסמן למערכת שעכשיו הוא זמין.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה לא רק בזמן קורונה, זה כל הזמן. שירות ללקוח ברמה של (הרבה) מתחת לאפס זה אחד החוליים הכי מובהקים של העידן הזה, העידן הטכנולוגי. זה המחיר האמיתי שאנו משלמים כנגד זה שהכל זול היום, במובן הכספי (חוץ מדיור).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
לא בטוח שזה בגלל שהכל זול. מה גם שעמלות הבנקים לא ממש השתנו.
לפני קצת יותר מעשר שנים שמנוי סלולר עלה פי עשר, עדיין השירות היה גרוע עם זמני המתנה גבוהים.
שלא לדבר על זה שהיה צריך לבוא למרכז שירות של חברת הסלולר ולחכות שעות לתיקון או קניית מכשיר.
לפני קצת יותר מעשר שנים שמנוי סלולר עלה פי עשר, עדיין השירות היה גרוע עם זמני המתנה גבוהים.
שלא לדבר על זה שהיה צריך לבוא למרכז שירות של חברת הסלולר ולחכות שעות לתיקון או קניית מכשיר.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

זה ודאי קשור, מאחר שבין היתר המחירים הזולים מתאפשרים תודות לזה שחברות מעסיקות פחות עובדים - הרבה פחות ממה שצריך - במתן שירות ללקוחות.liorp כתב:לא בטוח שזה בגלל שהכל זול. מה גם שעמלות הבנקים לא ממש השתנו.
שלא לדבר על זה שהיה צריך לבוא למרכז שירות של חברת הסלולר ולחכות שעות לתיקון או קניית מכשיר....
לפני 10 שנים זה כמעט כמו היום. תחשוב 20 שנה ויותר אחורה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא מסכים שזה חייב להיות ככה בעידן הזה. אני במזרחי-טפחות ויש לי תמיד אפשרות לחזור טלפונית לבנק ולדבר עם בן אדם. גם אם הבנקאי שלי לא זמין, מישהו אחר יענה לי.dragon כתב:זה לא רק בזמן קורונה, זה כל הזמן. שירות ללקוח ברמה של (הרבה) מתחת לאפס זה אחד החוליים הכי מובהקים של העידן הזה, העידן הטכנולוגי. זה המחיר האמיתי שאנו משלמים כנגד זה שהכל זול היום, במובן הכספי (חוץ מדיור)....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
·כל כך צודקufffnick כתב:שירות טוב זה לא בנורמה הישראלית.
זו הסיבה שאנחנו מופתעים לטובה כשמקבלים שירות סטנדרטי.
לא רק בחנויות, זה מתחזק יותר כשמדובר בעובד ציבור, או שירות לציבור הרחב....
חתימה חתימתית !
- dragon
- חבר פעיל מאוד

לא התייחסתי לבנקים באופן ספציפי, אלא בכלל. ייתכן שהשירות במזרחי-טפחות טוב יותר, אבל אין לי ספק שגם שם הוא פחות טוב מכפי שהיה בעבר הרחוק. כך זה אצל כולם.איינשטיין כתב:לא מסכים שזה חייב להיות ככה בעידן הזה. אני במזרחי-טפחות ויש לי תמיד אפשרות לחזור טלפונית לבנק ולדבר עם בן אדם. גם אם הבנקאי שלי לא זמין, מישהו אחר יענה לי..........