hotbox4 as bridge
אני עברתי היום להוט, עם הוטבוקס4, חבילה 500/10 באנדל עם הוטנט.
נכנסתי להוטבוקס ולחצתי על הצ'קבוקס של מצב bridge, מאז אני לא יכול להיכנס להוטבוקס עם ה-ip ברירת המחדל (192.168.1.1), על פי התמיכה של הוט זה בכוונה ככה (לא קיבלתי תשובה אמיתית). בחיבור ל-WAN של ה-R7800 הכל עובד תקין, אני מקבל בסביבות ה-480/10 עם פינג קטן מ-10, גם ב-WIFI.
הבעיה היחידה שיש לי נראה שקשורה לפתיחת פורטים, התמיכה של הוט אמרו לי שאין שום חסימה או הגדרה בהוטבוקס וגם שאני לא מאחורי double NAT.
נכנסתי להוטבוקס ולחצתי על הצ'קבוקס של מצב bridge, מאז אני לא יכול להיכנס להוטבוקס עם ה-ip ברירת המחדל (192.168.1.1), על פי התמיכה של הוט זה בכוונה ככה (לא קיבלתי תשובה אמיתית). בחיבור ל-WAN של ה-R7800 הכל עובד תקין, אני מקבל בסביבות ה-480/10 עם פינג קטן מ-10, גם ב-WIFI.
הבעיה היחידה שיש לי נראה שקשורה לפתיחת פורטים, התמיכה של הוט אמרו לי שאין שום חסימה או הגדרה בהוטבוקס וגם שאני לא מאחורי double NAT.
·מעודד - יש ברידג' מוד במודם 500 שלהם? שוקל להזמיןGoldenAce כתב:אני עברתי היום להוט, עם הוטבוקס4, חבילה 500/10 באנדל עם הוטנט.
הבעיה היחידה שיש לי נראה שקשורה לפתיחת פורטים, התמיכה של הוט אמרו לי שאין שום חסימה או הגדרה בהוטבוקס וגם שאני לא מאחורי double NAT....
הצלחת להכנס לנהל את המודם?
·תודה אכן עובד.sabres כתב:@GoldenAce
אם אני לא טועה, ברגע שהוא עובר למצב ברידג' כתובת הממשק הופכת להיות 192.168.100.1...
מוזר שאני רואה שיש הגדרה של פתיחת פורט - יכול להיות שהנציג של הוט כן עשה משהו בסוף?
קצת מוזר לי הכתובות IP שיש שם, מאיפה ה-external ip הזה הגיע והוא לא תואם את מה שאני מקבל אם אני מחפש my ip בגוגל (אני מקבל ...37.142). בנוסף, למה ה-local ip שונה בין השורה שמוגדרת למעלה לשורת הוספה למטה?
[img2=640x248]https://i.ibb.co/8616Ynj/hotbox4port-F.png[/img2]
לגבי bridge mode:
[img2=575x380]https://i.ibb.co/r3Gy5g8/hotbox4b-Mode.png[/img2]
אני בסיפור דומה:
ספק+תשתית הוט נט 200M ההוט בוקס 4 על ברידג והarcher c7 מחובר לlan 1 בהוט בוקס בשיטה הזו הוא לא מקבל יותר מ50 החלפתי לDDWRT אותו סיפור מה שכן שהוט בוקס לא על ברידג אני מגרד את ה200 מה האפשרויות?
ספק+תשתית הוט נט 200M ההוט בוקס 4 על ברידג והarcher c7 מחובר לlan 1 בהוט בוקס בשיטה הזו הוא לא מקבל יותר מ50 החלפתי לDDWRT אותו סיפור מה שכן שהוט בוקס לא על ברידג אני מגרד את ה200 מה האפשרויות?
שכחתי לציין פרט חשוב ששווה לבדוק לכל מי שיש לו בעיה לקבל קצב טוב בחיבור קווי, יכול להיות פשוט שהכבל פגום. היה לי מחובר כבל של CAT6 שנראה תקין לכאורה אבל מנע ממני לקבל מעל 100Mbps, רק שהחלפתי אותו קפצה המהירות לסביבות ה-480Mbps.
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
טוב... המשך הסאגה - לא עזר להפוך את הראוטר ל BRIDGE
בנוסף - כבל CAT6 איכותי חדש - 5 מטר - לא עזר גם.
דיבר איתי טכנאי הוט מה שנקרא שיחה "מהלב" ... אמר לי באופן כנה שה HOTBOX 5 פשוט לא יציב.
כרגע ביקשתי שנמוך ל HOTBOX 4 ואני ממתין לשנמוך .
בנוסף - כבל CAT6 איכותי חדש - 5 מטר - לא עזר גם.
דיבר איתי טכנאי הוט מה שנקרא שיחה "מהלב" ... אמר לי באופן כנה שה HOTBOX 5 פשוט לא יציב.
כרגע ביקשתי שנמוך ל HOTBOX 4 ואני ממתין לשנמוך .
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כשהייתי בהוט עם bridge, כל פעם שהתלוננתי על בעיה כלשהיא הם שלחו הודעת ריענון להוטבוקס והוא היה יוצא ממצב bridge. כל פעם היה צורך להגדיר מחדש.
לגבי בעיית המהירות, די ודאי שהבעיה בציוד שלך. הכבל רשת, הנתב, הגדרות הנתב...
חבר מחשב ישירות ליציאה מה hotbox ותראה מה המהירות.
אחר כך חבר נתב ליציאה של ההוטבוקס ותראה איזו מהירות הנתב מוציא וכך החאה.
תבדוק איזו מהירות מסתנכרן כרטיס הרשת בהגדרות במחשב לא speedtest.
לגבי בעיית המהירות, די ודאי שהבעיה בציוד שלך. הכבל רשת, הנתב, הגדרות הנתב...
חבר מחשב ישירות ליציאה מה hotbox ותראה מה המהירות.
אחר כך חבר נתב ליציאה של ההוטבוקס ותראה איזו מהירות הנתב מוציא וכך החאה.
תבדוק איזו מהירות מסתנכרן כרטיס הרשת בהגדרות במחשב לא speedtest.