מי שיש לו מסך lg עם מערכת הפעלה webos תופעה מאוד מוזרה והיבואן מתנער מאחריות
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
זאת היום המגמה בכל העולם, פרסומת גם במכשירים ניידים, וכמעט כל דבר עם מסך. לא חושב שזה קשור ליבואן, כל עוד הדבר לא נאסר בחקיקה.
TheCoolest כתב:@qsub00
·
הבעיה שלו לא עם אפליקציות שמותקנות, הבעיה שלו היא עם פרסומת שמופיעה במסך הבית של הסמארט.
...
אם יסיר את האפליקציה אזי לא יוצג לו במסך הבית שום תוכן שלה, כולל פרסומות!
ואגב, לא הגיע שום עדכון ממנו אם זה עבד או לא...
·
-
yaniv22551
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·אין לי את האפליקציה בכללqsub00 כתב:......
·...
תלחץ "HOME" וצלם את המסך, בעיקר את חלקו התחתון עם שורת האפליקציות, ייתכן שתצטרך להזיז ימינה/שמאלה ולצלם יותר מפעם אחת.yaniv22551 כתב:·אין לי את האפליקציה בכלל.........
ואנא, צלם תמונות טובות יותר מהראשונה שהעלת, תודה.
·
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אתם קשים...
כתב לכם עופר לאור שגם אצלו בבית התופעה קיימת ואין מה לעשות. גם הוא לדעתכם לא מבין מה הוא מדבר.
רק מלקרוא כאן די ברור שזה פיצ׳ר מובנה במערכת ההפעלה שכנראה גם רשום באיזה מקום בפונט קטן שאיזו חברה החליטה לשלם לLG בשביל להפעיל אותו לצורך פרסום לקהל יעד רחב.
כתב לכם עופר לאור שגם אצלו בבית התופעה קיימת ואין מה לעשות. גם הוא לדעתכם לא מבין מה הוא מדבר.
רק מלקרוא כאן די ברור שזה פיצ׳ר מובנה במערכת ההפעלה שכנראה גם רשום באיזה מקום בפונט קטן שאיזו חברה החליטה לשלם לLG בשביל להפעיל אותו לצורך פרסום לקהל יעד רחב.
Alon_Solo כתב:אתם קשים...
רק מלקרוא כאן די ברור שזה פיצ׳ר מובנה במערכת ההפעלה שכנראה גם רשום באיזה מקום בפונט קטן שאיזו חברה החליטה לשלם לLG בשביל להפעיל אותו לצורך פרסום לקהל יעד רחב....
זה בדיוק העניין, להפריד בין מי שקופצת לו הפרסומת לבין מי שלא, לבדוק מה עשו שגרם לפרסומת לצוץ ואם יש דרך להחזיר את הגלגל לאחור ולהימנע מהפרסומת.
מן הסתם, אם אצלי אין פרסומת, לא כזו ולא אחרת (ויש לי גם LG ישנות יותר), אזי יש מה "להיות קשים" ולבדוק, מה גם שזו היתה בקשתו המקורית של פות"ש...
בכל אופן, אם לא תהיה בקשה נוספת לעזרה הרי שאראה את העניין כסגור, מה-גם שפות"ש אכן לא העלה תמונות כפי שביקשתי לבדוק, כך שככל הנראה אתה צודק בגישתך, ותודה לכולם!
·
כשאני לוחץ על כפתור של האפליקציות, מופיע לי שם בשמאל באנר של יוטיוב, ואחרי כמה שניות הוא מוחלף בפרסומת הזאת.
אני מניח שזה בא מיוטיוב.
לי ברור שזה לא בא מ LG עצמה וגם לא מהיבואן. אחרת הפרסומת הייתהבעברית. בכל זאת, עוד לא כולם למדו רוסית בארץ, ובעולם.
אני לא כל כך מבין על מה פותח השרשור מתלונן. זה מופיע אך ורק כשבוחרים אפליקציה, לא מהבהב בצורה מעצבנת, כמה זה כבר יכול להציק בעין? עד השרשור הזה לא שמתי לב בכלל שמופיע שם משהו.
אני מניח שזה בא מיוטיוב.
לי ברור שזה לא בא מ LG עצמה וגם לא מהיבואן. אחרת הפרסומת הייתהבעברית. בכל זאת, עוד לא כולם למדו רוסית בארץ, ובעולם.
אני לא כל כך מבין על מה פותח השרשור מתלונן. זה מופיע אך ורק כשבוחרים אפליקציה, לא מהבהב בצורה מעצבנת, כמה זה כבר יכול להציק בעין? עד השרשור הזה לא שמתי לב בכלל שמופיע שם משהו.
· מה לא מובן לך? יש לפותח הדיון פרסומת שהוא מעוניין להסיר.dmitrys כתב:אני לא כל כך מבין על מה פותח השרשור מתלונן. זה מופיע אך ורק כשבוחרים אפליקציה, לא מהבהב בצורה מעצבנת, כמה זה כבר יכול להציק בעין? עד השרשור הזה לא שמתי לב בכלל שמופיע שם משהו....
העובדה שהפרסומת לא מציקה לך אינה רלוונטית כלל לדיון.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
באותו האופן שלא עשיתם כלום כדי שהפרסומת תופיע, כנראה גם אין מה לעשות כדי שהיא תעלם. זה יקרה כנראה מעצמו תוך כמה זמן (ואז אולי תקבלו פרסומת חדשה) אני עוד זוכר שבסמארט של סמסונג מ2012 היה לי חלון כזה של פרסומות לאפליקציות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
·האפליקציה לא מותקנת אצלנו.qsub00 כתב:......
·...
-
yaniv22551
-
- חבר שרק התחיל

בקיצור אין דרך לכבות את זה הדרך היחידה שהפרסומת לא תופיע היא אם המסך לא מחובר לאינטרנט .
כנראה זה תלוי תוכנה גם כי יש מסכים עם גרסאות תוכנה אחרות שבהם זה לא מופיע אצלי זה WEBOS4 ויש לחבר שלי מסך עם WEBOS3 ואצלו אין פרסומות
נראה לי מישהו ב IV הזה שילם הרבה כסף בשביל שזה יופיע
כנראה זה תלוי תוכנה גם כי יש מסכים עם גרסאות תוכנה אחרות שבהם זה לא מופיע אצלי זה WEBOS4 ויש לחבר שלי מסך עם WEBOS3 ואצלו אין פרסומות
נראה לי מישהו ב IV הזה שילם הרבה כסף בשביל שזה יופיע
yaniv22551 כתב:בקיצור אין דרך לכבות את זה הדרך היחידה שהפרסומת לא תופיע היא אם המסך לא מחובר לאינטרנט .
נראה לי מישהו ב IV הזה שילם הרבה כסף בשביל שזה יופיע...
יש לי בבית LG WEBOS 4 וגם LG WEBOS 4.5 ואין לי "פרסומות" בשום מקום, אולי בכל-זאת כדאי לנסות למצוא מכנה משותף אם זה אכן מפריע למישהו, ולרדת לשורש הבעיה.
·
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
דוגמא.
מסך C8 עם פרסומת ל ivi, שירות סטרימינג רוסי שלא מותקן לי במסך.
מסך C8 עם פרסומת ל ivi, שירות סטרימינג רוסי שלא מותקן לי במסך.
·במידה וזו אכן פרסומת שהחדירה LG, הרי שזו חוצפה שאין כדוגמתה.oferlaor כתב:מסך C8 עם פרסומת ל ivi, שירות סטרימינג רוסי שלא מותקן לי במסך....
הם מתנהגים כמו שיומי, והשלב הבא שיבלשו אחרי הלקוחות, או יאפשרו לצד ג' לנטר תכנים שבעלי הטלויזיות צורכים.
מה שלב הבא? שתתחילו לרדוף אחרי באנרים שיסתירו לכם את התמונה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@lasik
·
אני בטוח ש-LG לא הלכה והחליטה, "או הנה פרסומת שאני אדחוף ללקוחות רנדומליים מישראל!".
אני מניח שיש להם פלטפורמה לפיתוח אפליקציות ולפרסומות. מפתחים יכולים להשתמש בה ע"מ לפרסם בתשלום.
בדיוק כמו שאין לך שליטה על איזו פרסומת תראה באתרים, אין לך שליטה על פרסומות בטלוויזיה.
אישית, התקנתי בבית Pi-Hole, ועדיין לא יצא לי לראות שום פרסומת בטלוויזיה.
·
אני בטוח ש-LG לא הלכה והחליטה, "או הנה פרסומת שאני אדחוף ללקוחות רנדומליים מישראל!".
אני מניח שיש להם פלטפורמה לפיתוח אפליקציות ולפרסומות. מפתחים יכולים להשתמש בה ע"מ לפרסם בתשלום.
בדיוק כמו שאין לך שליטה על איזו פרסומת תראה באתרים, אין לך שליטה על פרסומות בטלוויזיה.
אישית, התקנתי בבית Pi-Hole, ועדיין לא יצא לי לראות שום פרסומת בטלוויזיה.
-
yaniv22551
-
- חבר שרק התחיל

·כן הבנתי שPi hole באמת פותר את כל הבעיה של הפרסומות וגם מעיף את הפרסומות של היוטיובTheCoolest כתב:@lasik
·
אישית, התקנתי בבית Pi-Hole, ועדיין לא יצא לי לראות שום פרסומת בטלוויזיה....
יש לך איזה מדריך טוב איך מתקינים את זה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@yaniv22551
·
הדבר היחיד שנתקלתי בו ש-Pi-Hole לא פותרת זה פרסומות ביוטיוב.
תלוי מאד על איזו מערכת אתה מתכוון להריץ את זה. אני מריץ אותה ב-docker על אחד מהמכשירים שמריצים אצלי CoreELEC. לכן לא ממש הייתי צריך מדריך.
אני בטוח שתוכל למצוא מדריכים באתר שלהם או\ו בגוגל.
·
הדבר היחיד שנתקלתי בו ש-Pi-Hole לא פותרת זה פרסומות ביוטיוב.
תלוי מאד על איזו מערכת אתה מתכוון להריץ את זה. אני מריץ אותה ב-docker על אחד מהמכשירים שמריצים אצלי CoreELEC. לכן לא ממש הייתי צריך מדריך.
אני בטוח שתוכל למצוא מדריכים באתר שלהם או\ו בגוגל.