המלצה לסאב
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
חברים יקרים
לעניינינו,
בסופו של דבר נרכש SVS PB1000 דרך פיוצ'ר, הסאב עונה בדיוק לצרכים שלי, למרות החלל הגדול, עושה יופי את העבודה, למרות שכיילתי ככה על רגל אחת, ולא שיחקתי עדיין עם המיקום, עושה רושם שהוא באמת מצויין, מה שמפריע לי בינתיים זה שרק בסצנות כמו פיצוצים, מסוקים, תאונות וכדומה, מורגשת העוצמה שלו, ובסצנות יותר עדינות כמעט ולא מורגש, האם ככה אמור להיות? סליחה על הבורות, מעולם לא היה לי סאב מחובר בבית.
באותה הזדמנות חייב לציין את פיוצ'ר, שנתנו שירות מהמם, מחיר מצויין ויחס מצויין במיוחד לנציג בשם מאי שהיה ממש סבלני.
לעניינינו,
בסופו של דבר נרכש SVS PB1000 דרך פיוצ'ר, הסאב עונה בדיוק לצרכים שלי, למרות החלל הגדול, עושה יופי את העבודה, למרות שכיילתי ככה על רגל אחת, ולא שיחקתי עדיין עם המיקום, עושה רושם שהוא באמת מצויין, מה שמפריע לי בינתיים זה שרק בסצנות כמו פיצוצים, מסוקים, תאונות וכדומה, מורגשת העוצמה שלו, ובסצנות יותר עדינות כמעט ולא מורגש, האם ככה אמור להיות? סליחה על הבורות, מעולם לא היה לי סאב מחובר בבית.
באותה הזדמנות חייב לציין את פיוצ'ר, שנתנו שירות מהמם, מחיר מצויין ויחס מצויין במיוחד לנציג בשם מאי שהיה ממש סבלני.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
@motorishta4
תתחדש, למרות שלדעתי היה עדיף לך לחסוך קצת לסאב גדול יותר במקרה שלך.
מה הכוונה לסצינות יותר עדינות?
תתחדש, למרות שלדעתי היה עדיף לך לחסוך קצת לסאב גדול יותר במקרה שלך.
מה הכוונה לסצינות יותר עדינות?
- Sourc3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1331
@motorishta4
·
תתחדש, תמשיך להתאמן על מיקומים ועוצמה מתאימה וכיולים נוספים..
שמח שהקשבת לעצה שלי.
מאי באמת מקסים, אני משגע אותו הרבה בלי סיבה.
·
תתחדש, תמשיך להתאמן על מיקומים ועוצמה מתאימה וכיולים נוספים..
שמח שהקשבת לעצה שלי.
מאי באמת מקסים, אני משגע אותו הרבה בלי סיבה.
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
גם אני עם אותה בעיה, בקובץ עם למשל DTS-HD הסאב מורגש בצורה מצוינת, אבל למשל שיר מיוטיוב או בסטינג כאשר אני שומע סטריאו בכל הערוצים הסאב כמעט ולא מורגש.motorishta4 כתב:חברים יקרים
לעניינינו,
באותה הזדמנות חייב לציין את פיוצ'ר, שנתנו שירות מהמם, מחיר מצויין ויחס מצויין במיוחד לנציג בשם מאי שהיה ממש סבלני....
לדעתי זה עניין של כיול.
·
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
PB1000 זה סאב מעולה, אבל צריך למקם אותו כמו שצריך בסלון.
אחרי שתמצא את המקום האידיאלי שלו תרשום חוות דעת.
אחרי שתמצא את המקום האידיאלי שלו תרשום חוות דעת.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
@motorishta4
·תתחדש!
·תתחדש!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5188
תתחדש ותהנה כמה שניתן
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
תתחדש חבר! מאחל לך שעות רבות של הנאה.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בסרטים יש ערוץ LFE שמיועד לסאב.eli007 כתב:גם אני עם אותה בעיה, בקובץ עם למשל DTS-HD הסאב מורגש בצורה מצוינת, אבל למשל שיר מיוטיוב או בסטינג כאשר אני שומע סטריאו בכל הערוצים הסאב כמעט ולא מורגש.......
לדעתי זה עניין של כיול.
·...
כשאתה שומע במצב סטריאו רגיל למשל ביוטיוב החיווי ברסיבר מראה גם את הסאב ?
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
·כןmulder כתב:בסרטים יש ערוץ LFE שמיועד לסאב.......
כשאתה שומע במצב סטריאו רגיל למשל ביוטיוב החיווי ברסיבר מראה גם את הסאב ?...
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@eli007
נסה לבדוק את התדרים כאן, תיזהר בווליום .
נסה לבדוק את התדרים כאן, תיזהר בווליום .
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
@motorishta4
תתחדש ותהנה.
הסלון שלך גדול לפי מה שרשמת במידות בהודעה הראשונה (והתקציב יחסית קטן).
שים לב שבמוזיקה, לא תמיד התחום התחתון עובד כמו שאתה מרגיש אותו בסרטים (אין פיצוצים / יריות / בומים) ולפיכך התפקיד של הסאב במוזיקה הוא ללוות את הסאונד ולא "להשתלט" עליו.
יש תמונות איך יצא ?
תתחדש ותהנה.
הסלון שלך גדול לפי מה שרשמת במידות בהודעה הראשונה (והתקציב יחסית קטן).
שים לב שבמוזיקה, לא תמיד התחום התחתון עובד כמו שאתה מרגיש אותו בסרטים (אין פיצוצים / יריות / בומים) ולפיכך התפקיד של הסאב במוזיקה הוא ללוות את הסאונד ולא "להשתלט" עליו.
יש תמונות איך יצא ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם
אכן אשחק בהזדמנות עם מיקומים וכיולים שונים, אתמול הכל נעשה בשעות הלילה המאוחרות ככה על רגל אחת ופחד מהשכנים.
אעלה תמונות בהמשך.
אכן אשחק בהזדמנות עם מיקומים וכיולים שונים, אתמול הכל נעשה בשעות הלילה המאוחרות ככה על רגל אחת ופחד מהשכנים.
אעלה תמונות בהמשך.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

על מנת לכייל בצורה מיטבית, איפסתי את הרסיבר.
תחילה כיוונתי כך את הסאב:
volume על האמצע
פאזה על 0 מעלות
קרוס על LFE
ואז ביצעתי כיול, ראו תוצאות לפי התמונות למטה.
השאלה היא, המרחק של הסאב למקרפון הוא לא יותר ממטר, אבל התוצאה זה נתן מרחק אחר, ומה שהכי לא מובן לי זה הLevel שהכיול הגדיר לסאב, ובלי קשר לשאר הרמקולים, האם זה הגיוני?
צירפתי גם 2 תמונות של הסלון.
תודה.
תחילה כיוונתי כך את הסאב:
volume על האמצע
פאזה על 0 מעלות
קרוס על LFE
ואז ביצעתי כיול, ראו תוצאות לפי התמונות למטה.
השאלה היא, המרחק של הסאב למקרפון הוא לא יותר ממטר, אבל התוצאה זה נתן מרחק אחר, ומה שהכי לא מובן לי זה הLevel שהכיול הגדיר לסאב, ובלי קשר לשאר הרמקולים, האם זה הגיוני?
צירפתי גם 2 תמונות של הסלון.
תודה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי motorishta4 ב 25/02/2020 0:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

תמונות של הסלון להמחשה
מעניין שאותה תמונה פנורמית לא משנה מה נסיתי לעשות איתה, תמיד יוצאת הפוך, אז התייאשתי ושלחתי ככה, מצטער.
מעניין שאותה תמונה פנורמית לא משנה מה נסיתי לעשות איתה, תמיד יוצאת הפוך, אז התייאשתי ושלחתי ככה, מצטער.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- (G)
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
התוצאות בבדיקה לפי חישובי התנועה שהסאונד שעובר בחדר ולא לפי מיקומם הפיזי של הרמקולים מהרסיבר.motorishta4 כתב:השאלה היא, המרחק של הסאב למקרפון הוא לא יותר ממטר, אבל התוצאה זה נתן מרחק אחר, ומה שהכי לא מובן לי זה הLevel שהכיול הגדיר לסאב, ובלי קשר לשאר הרמקולים, האם זה הגיוני?
...
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי
רק שבמצב הזה הסאב לא מורגש בכלל, כאילו שלא עובד, אני חייב לעלות לפחות לאפס על מנת שיורגש.
רק שבמצב הזה הסאב לא מורגש בכלל, כאילו שלא עובד, אני חייב לעלות לפחות לאפס על מנת שיורגש.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
המיקרופון נמוך מדיי, זה הרי לא גובה האוזן שלך בישיבה.
כמו כן, תמקם אותו במרכז הספה.
כיוון שהסאב הונחת במינוס 10 דציבל שזה המקסימום שניתן בכיול של הימהה, תנמיך את הווליום בסאב לשליש ואז תריץ כיול מחדש.
יש לך הבדלים מטורפים בין הקדמיים - תאוורר אותם קצת, הם חנוקים - לא אמורים להיות כאלה הבדלים קיצוניים בתוצאות הכיול.
אגב, למה אתה בהגדרות הידניות ? אחרי הכיול האוטומטי, תשמור את מה שיצא ואז אתה יכול לשנות אם תרצה ידנית.
כמו כן, תמקם אותו במרכז הספה.
כיוון שהסאב הונחת במינוס 10 דציבל שזה המקסימום שניתן בכיול של הימהה, תנמיך את הווליום בסאב לשליש ואז תריץ כיול מחדש.
יש לך הבדלים מטורפים בין הקדמיים - תאוורר אותם קצת, הם חנוקים - לא אמורים להיות כאלה הבדלים קיצוניים בתוצאות הכיול.
אגב, למה אתה בהגדרות הידניות ? אחרי הכיול האוטומטי, תשמור את מה שיצא ואז אתה יכול לשנות אם תרצה ידנית.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5188
ובנוסף תפנה את העציצים מהרמקולים הקדמים
חפש להם מקום אחר.
זה לא מוסיף למראה
חפש להם מקום אחר.
זה לא מוסיף למראה
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

@avihuli
·
המיקרופון מכוון בדיוק באיזור שאני יושב בדרך כלל ובגובה האוזן (אני יושב עם הרגליים על השולחן)
אכוון לשליש ואבדוק שוב.
מה הכוונה לאוורר את הקידמיים?
לגבי ההגדרות, בוצע כמובן כיול אוטו' ונשמר, עברתי להגדרות הידניות על מנת לשנות את הקרוס ל80, למרות שב90 נשמע הרבה יותר טוב, כי הקדמיים מתאמצים מעט
·
המיקרופון מכוון בדיוק באיזור שאני יושב בדרך כלל ובגובה האוזן (אני יושב עם הרגליים על השולחן)
אכוון לשליש ואבדוק שוב.
מה הכוונה לאוורר את הקידמיים?
לגבי ההגדרות, בוצע כמובן כיול אוטו' ונשמר, עברתי להגדרות הידניות על מנת לשנות את הקרוס ל80, למרות שב90 נשמע הרבה יותר טוב, כי הקדמיים מתאמצים מעט