אז קיבלתי את החבילה מאמזון. חיברתי כבל אופטי לטלוויזיה, משם למתאם, ממנו RCA לכניסה ברסיבר.
החלפתי את זון 2 ברסיבר לכניסה אותה חיברתי, והחלפתי את יציאת הסאונד בהגדרות של הטלוויזיה מARC לאופטי (כיוון שלא היה ניתן במקביל).
קנית את המוצר שבלינק בעמוד הקודם של השרשור?
כי הוא מקבל hdmi ומוציא אופטי ו/או אנלוגי
אין לו כניסה של אופטי
תעשה ניסוי חבר את ה hdmi מהמסך לממיר ותראה אם פתאום יש לך סאונד?
אם לא קנית את הממיר מהעמוד הקודם בשרשור שלח לי ק למה שקנית
רדיו מהרסיבר שומעים בחוץ?
מתי בפעם האחרונה הרמקולים בזון 2 עבדו?
בדקת שהם מחוברים היטב ברמקולים וברסיבר?
בדקת שהפורמט סאונד שיוצא מהמסך הוא מהנתמכים על ידי הממיר?
@Borderline1
·
האמת שלא חשבתי לבדוק את הרדיו, בדקתי עכשיו ובאמת לא שומעים.
אני בטוח שזה עניין של setup כיוון שעד שהחלפתי טלוויזיה והעפתי את הממיר ואת Mi וחברתי דרך ARC, הייתי שומע את הספוטיפיי מMi בחוץ (היה לי מפצל של אות דיגיטלי מMi לדיגיטלי ואנלוגי).
אני לא יודע לבדוק שפורמט סאונד נתמך.. איך בודקים? בכל מקרה נראה לי שטיפול בסוגיית הרדיו יכול גם לפתור את זה...
אתה נותן תמיכה גם בבית? מוכן לארח יפה ואם צריך גם לשלם. אני מבזבז על זה ים זמן
אל תתייאש אתה מסתדר לבד יפה מאד
עבור על החיבורים מהרמקולים לכיוון הרסיבר וודא שהכל מחובר כמו שצריך ולאן שצריך
תוודא שחיברת את כבלי הרמקולים של זון 2 ליציאות הרמקולים של זון 2
כמו כן תוודא בהגדרות הרסיבר שמוגדר זון 2 ושמוגדר באלו יציאות רמקולים משתמש זון 2. בטח יש כמה אפשרויות תוודא שהנכונה נבחרה
תציג על המסך את התפריט של הגדרות הכניסות לרסיבר ותבדוק איך מוגדרת כניסת tv/cd מבחינת הסאונד, האם היא מוגדרת לקבל אותו מהכניסה האנלוגית?
נראה לי שזו הבעיה שלך
למרות שהעובדה שלא שומעים רדיו בחוץ כשהגדרת לשמוע שם רדיו מהרסיבר מטה את הכף לכיוון בעיה בחיבור הרמקולים של זון 2
מציע שתתמקד בחלק השני ותעשה מה שבעצם כתבתי בהודעה הקודמת שלי ביחס לחיבורים וההגדרות
ראשית הסתכלתי על היציאה של האופטי. לפני שהעברתי בטלוויזיה את הסאונד לאופטי, לא היה אור, ולאחר שהעברתי נדלק האור, סימן שהאות עובר.
לאחר מכן חיברתי ברסיבר לכניסת TV, אין סאונד (חיבור HDMI ARC נשאר מחובר בזמן הזה). חיברתי לכניסה האופטית השניה ברסיבר (game) גם אין סאונד. ניתקתי את הHDMI, השארתי רק את האופטי, גם אין סאונד.
בדקתי שהכניסה מוגדרת כאופטית ברסיבר, נראה שכן....
שיחקתי עפ האופציות של הסאונד האופטי בטלוויזיה (Auto, PCM, Pass Trough)....כלום...
ניסיתי להוציא את הHDMI ולהשאיר רק את האופטי גם כלום
אתה ער לכך שכשאתה מחבר אות אודיו לכניסה ברסיבר לא מספיק לעבור לכניסה הזו ברסיבר, צריך להגדיר ברסיבר מנין יקבל את הסאונד,
נראה שההגדרות שלך ברסיבר , הגדרות הכניסות שלך בעיקר, צריכות עיון ומעבר עליהן
@Borderline1
·
אני הגדרתי OPT1 לכניסהאליה חיברתי את הכבל האופטי (כשחיברתי ישירות, ראה הודעה למעלה), אבל אם אני מוציא מהsplitter אז האות הוא אנלוגי, ואם אני לא טועה זה לא דורש הגדרה.
אבל בגדול אני מסכים - אני עובד עצות. יש סיכוי שאתה מאזור נס ציונה-רחובות, מוכן לאסוף אותך, להחזיר אותך, ולארח אותך כיד המלך, היום הולדת של הילדה עו שבועיים ואם לא יהיה מוזיקה בחוץ כדאי שאני אחפש עץ גבוה...