google home חוות דעת לפני קנייה
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
@haim9798
שאלה אחרונה
·
משהו שמעצבן דרך העוזרת שאני מבקש לנגן ממנה דרך הגוגל פליי מיוזיק (מכריח) אז היא עונה לי "מבקשת מגוגל פליי לנגן לך את השיר, היא סתם חוזרת על המשפט אי אפשר לבטל שהיא פשוט תנגן אוטומטית?
שאלה אחרונה
·
משהו שמעצבן דרך העוזרת שאני מבקש לנגן ממנה דרך הגוגל פליי מיוזיק (מכריח) אז היא עונה לי "מבקשת מגוגל פליי לנגן לך את השיר, היא סתם חוזרת על המשפט אי אפשר לבטל שהיא פשוט תנגן אוטומטית?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

הרמקול הגיעhaim9798 כתב:הרמקול לא יידע להשתמש בקבצים שיש לך על הטלפון.
הוא ישתמש במה שיש לך בסופטיפיי או ביוטיוב.
הרמקול מתחבר בעצמו לשירותי הזרמת המוזיקה וינגן את השיר....
אבל יש משהו מוזר אני רוצה שהוא ינגן את השירים שיש לי בפלאפון ומשום מה google play music לא מופיע שם ויש רק יוטיוב
ויש לי פליליסטים בגוגל פליי מיוזיק
אין אפשרות לגרום לרמקול לנגן שירים שיש לי בפלאפון? (אני מתכוון בפקודה קולית ולא להתחבר ידנית לבלוטוס ולהפעיל את השירים דרך הפלאפון)
יש דרך להוסיף את google play music?
כי הרמקןל גם לא מנגן לי דרך יוטיוב זה מבקש cast tv בסוף יוצא שבשביל לנגן מוזיקה אני צריך את הפלאפון בבלוטוס כל הזמן וזה גם לא מנגן דרך הקבצים
אם זה באמת ככה אז זאת קנייה גרועה (למרות שהמוצר עצמו טוב והסאונד באיכות טובה)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
-
Lior98
-
- חבר ותיק

היי...
תודה על תגובתך
אבל אין לי את האופציות האחרות כמו google play music/youtube music
גם שאני לוחץ על add - music and audio האופציות שיש ברשותי זה
youtube
spotify
תסתכל בבקשה בתמונת מסך שהעלאתי בתגובה מעליך זה מראה איזה אפליקציות יש לי שאפשר להשתמש
אולי צריך בהגדרות לשנות את המדינה לארצות הברית בשביל לקבל עוד אופציות?
אשמח שמישהו יגיד לי אם יש לו חשבון גוגל שהוגדר כמדינה "ארצות הברית" ויש לו את השירות של google play music
·
-
Lior98
-
- חבר ותיק

לאחר חיפוש הבנתי שאפליקציות כגון
google play music,youtube music זה דורש להיות במדינה אחרת ולא ישראל (ארצות הברית)
השאלה שלי אם אפתח עכשיו חשבון חדש ובמדינה אבחר ארצות הברית זה אפשרי? לא אמור להיות בעיה עם גוגל?
קצת אובד עצות...
google play music,youtube music זה דורש להיות במדינה אחרת ולא ישראל (ארצות הברית)
השאלה שלי אם אפתח עכשיו חשבון חדש ובמדינה אבחר ארצות הברית זה אפשרי? לא אמור להיות בעיה עם גוגל?
קצת אובד עצות...
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2199
- שם מלא: דרור
@Lior98
גם ב-Play Music וגם ב-YouTube Music אתה צריך להיות רשום לשירות בתשלום.
Play Music לא ממש מתקדם לשום מקום, ויכול להיות שמתישהו יסגרו אותו.
לעומת זאת, YouTube Music כבר הגיע לארץ, ב-20 ₪ לחודש, ו-24 ₪ לחודש לשירות YouTube Premium, של סרטונים בלי פרסומות (וגם YouTube Music).
פרטים פה.
גם ב-Play Music וגם ב-YouTube Music אתה צריך להיות רשום לשירות בתשלום.
Play Music לא ממש מתקדם לשום מקום, ויכול להיות שמתישהו יסגרו אותו.
לעומת זאת, YouTube Music כבר הגיע לארץ, ב-20 ₪ לחודש, ו-24 ₪ לחודש לשירות YouTube Premium, של סרטונים בלי פרסומות (וגם YouTube Music).
פרטים פה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@dr0r
·
היי תודה על ההסבר
אבל זה עדיין לא מסביר למה לא מופיע לי youtube music באפשרות של "מוזיקה" בהגדרות של העוזרת? הרי אני יכול גם עכשיו להשתמש בגוגל פליי מיוזיק וגם ביוטיוב מיוזיק בלי להירשם לכלום והם עדיין לא מופיעות לי באפשרות של הוספת מוזיקה
אתה אומר לי בוודאות שאם ארשם ל youtube music אני אוכל להשתמש עם הגוגל הום? כי עכשיו אני משתמש באפליקציה (גרסה החינמית) והיא לא מופיעה לי באפשרות של הוספה אז אני לא חושב שברגע שאשלם על האפליקציה היא פשוט תופיע לי בגוגל הום בתור מוזיקה
התבאסתי, הייתי בטוח שאני יכול לבחור איזה מוזיקה שארצה כולל פליליסטים שיש לי בפלאפון ואוכל לגרום לרמקול לנגן בלי להתעסק עם הפלאפון בבלוטוס
יש לי 450 שירים בנייד מוגדרים בפלייליסטים שונים אין דרך לגרום לרמקול להשמיע את השירים האלו? (לא דרך בלוטוס שזה מצריך שהפלאפון יהיה ליידי ושהבחירה נעשית בידי הפלאפון
·
היי תודה על ההסבר
אבל זה עדיין לא מסביר למה לא מופיע לי youtube music באפשרות של "מוזיקה" בהגדרות של העוזרת? הרי אני יכול גם עכשיו להשתמש בגוגל פליי מיוזיק וגם ביוטיוב מיוזיק בלי להירשם לכלום והם עדיין לא מופיעות לי באפשרות של הוספת מוזיקה
אתה אומר לי בוודאות שאם ארשם ל youtube music אני אוכל להשתמש עם הגוגל הום? כי עכשיו אני משתמש באפליקציה (גרסה החינמית) והיא לא מופיעה לי באפשרות של הוספה אז אני לא חושב שברגע שאשלם על האפליקציה היא פשוט תופיע לי בגוגל הום בתור מוזיקה
התבאסתי, הייתי בטוח שאני יכול לבחור איזה מוזיקה שארצה כולל פליליסטים שיש לי בפלאפון ואוכל לגרום לרמקול לנגן בלי להתעסק עם הפלאפון בבלוטוס
יש לי 450 שירים בנייד מוגדרים בפלייליסטים שונים אין דרך לגרום לרמקול להשמיע את השירים האלו? (לא דרך בלוטוס שזה מצריך שהפלאפון יהיה ליידי ושהבחירה נעשית בידי הפלאפון
- dr0r
-
- חבר ותיק

@Lior98
כן, בוודאות. השתמשתי בזה כמה חודשים. יש אגב תקופת ניסיון בחינם אם אתה נרשם דרך האפליקציה של YouTube.
YouTube Music כמקור מוסיקה (ללא פרסומות) הוא רק בתשלום. האפשרות החינמית היא להצגה בלבד (עם פרסומות).
יש אגב כל מיני אפליקציות שיש להן אינטגרציה עם Google Home. למשל אתה יכול לשמוע רדיו דרך TuneIn, גם בגירסה החינמית שלהם (היא לא מופיעה ברשימה של music אלא של radio). יכול מאוד להיות שאחת האפליקציות האלה מאפשרת לך לשמוע את הקבצים שלך ללא תשלום נוסף.
כן, בוודאות. השתמשתי בזה כמה חודשים. יש אגב תקופת ניסיון בחינם אם אתה נרשם דרך האפליקציה של YouTube.
YouTube Music כמקור מוסיקה (ללא פרסומות) הוא רק בתשלום. האפשרות החינמית היא להצגה בלבד (עם פרסומות).
יש אגב כל מיני אפליקציות שיש להן אינטגרציה עם Google Home. למשל אתה יכול לשמוע רדיו דרך TuneIn, גם בגירסה החינמית שלהם (היא לא מופיעה ברשימה של music אלא של radio). יכול מאוד להיות שאחת האפליקציות האלה מאפשרת לך לשמוע את הקבצים שלך ללא תשלום נוסף.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·dr0r כתב:@Lior98
יש אגב כל מיני אפליקציות שיש להן אינטגרציה עם Google Home. למשל אתה יכול לשמוע רדיו דרך TuneIn, גם בגירסה החינמית שלהם (היא לא מופיעה ברשימה של music אלא של radio). יכול מאוד להיות שאחת האפליקציות האלה מאפשרת לך לשמוע את הקבצים שלך ללא תשלום נוסף....
הבנתי
אז רק בשביל לוודא כרגע היוטיוב מיוזיק לא מופיע לי באפשרות של המוזיקה בגוגל הום ברגע שאצטרף בתשלום זה פשוט יופיע שם?
אם כן זה כבר נשמע יותר טוב
אתה יודע להגיד לי איך אני אמור לחפש בין האפליקציות שיתאימו לעוזרת של גוגל? ובלנגן את השיר מהקובץ בפלאפון?
- dr0r
-
- חבר ותיק

@Lior98
כן, זה יופיע שם.
אתה יודע מה, לפי הכתוב פה , Google Play Music דווקא כן אמור לעבוד, בהנחה שהעלת את השירים אליו.
תנסה לומר לו משהו כמו:
Hey Google, play <X> on Google Play Music
כן, זה יופיע שם.
אתה יודע מה, לפי הכתוב פה , Google Play Music דווקא כן אמור לעבוד, בהנחה שהעלת את השירים אליו.
תנסה לומר לו משהו כמו:
Hey Google, play <X> on Google Play Music
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@dr0r
·
אבל זאת הבעיה הראשית
ניסיתי להגיד שזה ינגן את השיר הספציפי ב גוגל פליי מיוזיק
זה היה אומר שזה לא אפשרי / לא זמין (כי שוב האפליקציה google play music לא מופיעה ב music provider) שזה לא מופיע לי כנראה כי אני מישראל זה בעיה בתוך בעיה...
צריך רק למצוא דרך לגוגל הום לזהות את השירים שיש לי בפלאפון שפשוט ינגן אותם
·
אבל זאת הבעיה הראשית
ניסיתי להגיד שזה ינגן את השיר הספציפי ב גוגל פליי מיוזיק
זה היה אומר שזה לא אפשרי / לא זמין (כי שוב האפליקציה google play music לא מופיעה ב music provider) שזה לא מופיע לי כנראה כי אני מישראל זה בעיה בתוך בעיה...
צריך רק למצוא דרך לגוגל הום לזהות את השירים שיש לי בפלאפון שפשוט ינגן אותם
- dr0r
-
- חבר ותיק

@Lior98
בדקתי את זה כרגע:
Hey Google, Play Pink Floyd on Google Play Music
...
All right. Playing songs by Pink Floyd from your Google Play Music Library.
גם אצלי זה לא מופיע ברשימת ה-music providers. זה לא קשור למדינה, זה קשור לכך שאני לא מנוי ל-premium. אז זה קצת מציק שאי אפשר להגדיר אותו כ-default, אבל זה עובד.
כמובן, בהנחה שהעלית לשם שירים (לפחות בזמנו זה דרש כניסה בפעם הראשונה מכתובת IP אמריקאית).
בדקתי את זה כרגע:
...
גם אצלי זה לא מופיע ברשימת ה-music providers. זה לא קשור למדינה, זה קשור לכך שאני לא מנוי ל-premium. אז זה קצת מציק שאי אפשר להגדיר אותו כ-default, אבל זה עובד.
כמובן, בהנחה שהעלית לשם שירים (לפחות בזמנו זה דרש כניסה בפעם הראשונה מכתובת IP אמריקאית).
-
Lior98
-
- חבר ותיק

רגע זה עבד לך?dr0r כתב:@Lior98
בדקתי את זה כרגע:
...
כמובן, בהנחה שהעלית לשם שירים (לפחות בזמנו זה דרש כניסה בפעם הראשונה מכתובת IP אמריקאית)....
אז למה לי היא אומרת שזה לא זמין / לא עובד
מה זה להעלות את השירים?
כל השירים הם אצלי בפלאפון ואני משתמש באפליקצייה של הפליי מיוזיק בביל לנגן
צריך להעלות אותם אפישהו?
עריכה: אם אתה מדבר על google play music manager שאתה מתחבר דרך המחשב ושם מעלה את השירים
אז שאני נכנס זה כותב לי שכוא לא זמין באיזור לפי החשבון שאני מחובר אז אני צריך כתובת ip אמריקאית בשביל זה?
איך משיגים בקלות בלי vpn
- dr0r
-
- חבר ותיק

@Lior98
כן, אתה צריך להיכנס ל-music.google.com מהמחשב. פעם אחת מכתובת IP אמריקאית, אח״כ זה ממשיך לעבוד.
אני עשיתי את זה בארה״ב, אבל לא צריך להיות נורא קשה למצוא איזה VPN שייתן לך לעשות את זה.
אחרי שתיכנס, תוכל להעלות לשם את כל השירים שלך.
כן, אתה צריך להיכנס ל-music.google.com מהמחשב. פעם אחת מכתובת IP אמריקאית, אח״כ זה ממשיך לעבוד.
אני עשיתי את זה בארה״ב, אבל לא צריך להיות נורא קשה למצוא איזה VPN שייתן לך לעשות את זה.
אחרי שתיכנס, תוכל להעלות לשם את כל השירים שלך.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·dr0r כתב:@Lior98
אחרי שתיכנס, תוכל להעלות לשם את כל השירים שלך....
אוקיי השתמשתי ב vpn נכנס לאתר זה עובד
באתי ללחוץ על upload music וזה מבקש ממני כרטיס אשראי...
אני חושש לתן את הכרטיס אשראי שלי במיוחד שיש vpn ברקע יש דרך לעקוף את זה? אתה רשמת את הכרטיס אשראי שלך?
עריכה: זה מבקש כרטיס אשראי בשביל "לוודא את ארץ המגורים" ככה זה בכל מקרה לא יעבוד כי זה יזהה שהכרטיס הוא לא אמריקאי
- dr0r
-
- חבר ותיק

@Lior98
מהניסיון שלי עם Google Play, הם לא באמת מוודאים את הכתובת. הדבר היחיד שחשוב להם שם הוא המיקוד, שרצוי שיהיה זהה לבית שלך, אבל כבר יצא לי שהכנסתי כתובת אחרת בארה"ב וזה עדיין עבד.
לדעתי בכל מקרה האתר אמור לעבוד לך עכשיו גם בלי ה-vpn, כי כבר עברת את החסימה הזו פעם אחת. אבל יכול להיות שלא - בזמנו לא היתה הדרישה הנוספת לכרטיס אשראי.
מהניסיון שלי עם Google Play, הם לא באמת מוודאים את הכתובת. הדבר היחיד שחשוב להם שם הוא המיקוד, שרצוי שיהיה זהה לבית שלך, אבל כבר יצא לי שהכנסתי כתובת אחרת בארה"ב וזה עדיין עבד.
לדעתי בכל מקרה האתר אמור לעבוד לך עכשיו גם בלי ה-vpn, כי כבר עברת את החסימה הזו פעם אחת. אבל יכול להיות שלא - בזמנו לא היתה הדרישה הנוספת לכרטיס אשראי.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

התקדמות גדולה! עשיתי vpn בנייד ומופיע לי google play music וגם youtube music בבחירת של המוזיקה!dr0r כתב:@Lior98
לדעתי בכל מקרה האתר אמור לעבוד לך עכשיו גם בלי ה-vpn, כי כבר עברת את החסימה הזו פעם אחת. אבל יכול להיות שלא - בזמנו לא היתה הדרישה הנוספת לכרטיס אשראי....
זה גם טוב בשבילך כי זה חוסך להוסיף בסוף המשפט on google play music
שזה מעולה רשמתי גם את האשראי ואני יכול להוסיף שירים לאפליקציה
תודה רבה על כל העזרה דרור!
רק שאלה אחרונה יש דרך לסנכרן בין הספרייה שאני עושה דרך המחשב (מעלה שירים) לספרייה שיש לי בגלקסי 10 באפליקציית google play music? כי בפלאפון יש לי ספריות מסודרות עם פלייליסטים וזה נראה שאני צריך להכין במחשב בנפרד הכל מחדש
- dr0r
-
- חבר ותיק

@Lior98
יופי, תהנה. עכשיו כבר באמת אין לך צורך יותר ב-vpn.
אני לא יודע אם יש אפשרות כזו, אני מראש העליתי הכל ל-music, כבר לפני כמה שנים.
יופי, תהנה. עכשיו כבר באמת אין לך צורך יותר ב-vpn.
אני לא יודע אם יש אפשרות כזו, אני מראש העליתי הכל ל-music, כבר לפני כמה שנים.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

תודה רבה לכולם אני ארשום פה רשמית מה עשיתי/אמרו לי שככה ידעו הבאים שירכשו את המוצר!
בשביל להנות מהמוזיקה וניגון בחינם
צריך קודם כל vpn במחשב (חובה וחד פעמי) ולהיכנס לאתר google play music להתחבר עם החשבון גוגל (חייב אותו חשבון שיהיה בסמארטפון) בשביל ההתחברות זה מצריך גם כרטיס אשראי אבל זה בסדר זה נטו לזיהוי
שם יש לכם את המדיה ואתם יכולים להוסיף שירים וככה הרמקול יידע לזהות את השירים האלו כולל פלייליסטים
בסמארטפון מומלץ גם להפעיל vpn בשביל לגרום לסנכרון בין המוזיקה שאתם מעלים למה שיש לכם בפלאפון (צריך להסיר את האפליקציה google play music ולהתקין מחדש בשביל שזה יעביר אותכם לארצות הברית)
בשביל להזרים מוזיקה דרך יוטיוב זה חובה רק בתשלום
תודה רבה לאחרים ומקווה שזה יעזור לאנשים בעתיד
הרמקול מומלץ!
בשביל להנות מהמוזיקה וניגון בחינם
צריך קודם כל vpn במחשב (חובה וחד פעמי) ולהיכנס לאתר google play music להתחבר עם החשבון גוגל (חייב אותו חשבון שיהיה בסמארטפון) בשביל ההתחברות זה מצריך גם כרטיס אשראי אבל זה בסדר זה נטו לזיהוי
שם יש לכם את המדיה ואתם יכולים להוסיף שירים וככה הרמקול יידע לזהות את השירים האלו כולל פלייליסטים
בסמארטפון מומלץ גם להפעיל vpn בשביל לגרום לסנכרון בין המוזיקה שאתם מעלים למה שיש לכם בפלאפון (צריך להסיר את האפליקציה google play music ולהתקין מחדש בשביל שזה יעביר אותכם לארצות הברית)
בשביל להזרים מוזיקה דרך יוטיוב זה חובה רק בתשלום
תודה רבה לאחרים ומקווה שזה יעזור לאנשים בעתיד
הרמקול מומלץ!
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@dr0r
·
היי
אשמח שתענה לי על משהו
התבאסתי שהגוגל הוא מזהה את כולם, הייתי בטוח זה מזהה רק את הקול שלי ואחרים לא יכולים להפעיל את עוזרת האישית
יש דרך בלהצפין או להגדיר משהו שלא כולם יכולים להפעיל אותה?
·
היי
אשמח שתענה לי על משהו
התבאסתי שהגוגל הוא מזהה את כולם, הייתי בטוח זה מזהה רק את הקול שלי ואחרים לא יכולים להפעיל את עוזרת האישית
יש דרך בלהצפין או להגדיר משהו שלא כולם יכולים להפעיל אותה?